2009 Aralık Anneleri

yaşaaaa lennn pelin kim tutar seniiii kaydirigubbakcemile3
tamam artık susun pelin noktayı koydu (bende aynı fikirdeyim )

sagolunnnnnnnnnnnnnnnnn
valla ben kendımı hıssettıgım haftadayım yanlışda olsa :)
önde dıyebilirsiniz ki doktorum oyle dıyor
haftayı geriye kımse alamaz :)
profu gelse aldırmam ayı geriye :)

allah allah beeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kameramana dedim zaten göbeğimi yakın çek dedim. kızlar başımın etini yediler göbek diye diye merak etme meralcimm :))))
kızlar bu arada bugün bişey öğrendim. arkdaşımın bebeği bu aylarda anne karnında biraz zayıf kalmış. biri de ona bolca bulgur pilavı ye demiş. sonraki haftalarda bebeğin gelişimi diğerlerinie göre artmış. şişmiş mi yoksa besin değerimi yüksek bilemem ama akşama bulgur pilavı ayran var yemekte :)

ıçerdiği folik asitten dolayı, çocuk ve hamile kadınlar için çok önemli bir gıda maddesidir
Oldukça yüksek miktarda lif içermesi bulguru bağırsak çalışmasından önemli bir pozisyona getirmiştir. Liflerin ayrıca tok tutucu bir özelliğe sahip olması, bulgura kilo kontrolünde de önemli bir rol yüklemiştir. Dünya Sağlık Örgütünün belirttiği üzere günde 25-30 gr. civarında lif ihtiyacımız bulunmaktadır. Bu ihtiyacımızı da 1 tabak bulgurla çok rahat şekilde karşılayabilirsiniz. Yapısındaki B1 vitaminleri; sinir ve sindirim sistemimizin güçlenmesinde önemli rol oynamaktadır. Ayrıca bu vitaminin, beriberi hastalığının önlenmesinde düzenli tüketilmesi gerekmektedir. Bulgur bütün bunların dışında yapısında içerdiği folik asit sayesinde hamile annelerin bebeklerinin zeka seviyesini ilerletme de oldukça gereklidir. Bulgurun glisemik endeksini düşük olması sebebiyle, bulgur uzun süre tok tutar, kana yavaş karıştığı içinde diyetlerde kullanılabilecek bir üründür. Ayrıca da şeker hastalarına tavsiye edilir. Ayrıca salatalarda, sıcak ve soğuk yemeklerde kullanılan bir malzeme olması nedeniyle çeşitlilik sunan bir yiyecektir.

[QUOTEay ben bu özel msj işine kıl oldum beklıyosun falan
özelden yazmayada gerek yok arkadasım ya 30 yasındayım ben
][/QUOTE]

Canım ben özelden yazman için sormadım yaşını öle aklıma geldi yaşını sormak için özel mesaj atmadım yani anladınn

ben geldim hic halim yok yemek yiyesim yok yazi yazasim yok ama yinede dayanamadim
selam canım
inan bizdede yemekten sonra hal kalmıyor ama bak hep beraberiz buradayızkaydirigubbakcemile5
diğer hamilelere göre yani bu tür topiklerden haberdar olmayan annelere görede çok şanslıyız.
buradaki arkadaşlıklardan neler neler öğrendik öyle değilmi,
yaaaaaaaa ben sizleri çooooooook seviyorum
iyiki varsınız iyiki buradayımŞeniz:1shok:

bulgurun besin değeri çok yüksek üstelik bende çok severim
yarınada ben yapayım pilav ayran. zaten ne zamandır canım istiyorducokacimcoook

[QUOTEay ben bu özel msj işine kıl oldum beklıyosun falan
özelden yazmayada gerek yok arkadasım ya 30 yasındayım ben
]

Canım ben özelden yazman için sormadım yaşını öle aklıma geldi yaşını sormak için özel mesaj atmadım yani anladınn[/QUOTE]

tabıkıde bunun özellik bir soru olmadıgını anladım
ben sana burdan yazalım özelden yazmaya gerek yok dedım yaşla ilgili olarak degil
özelden cvp verirken beklemeye tilt oldugum için dedım

yemede yanında yat yanicokacimcoook

burcu nereye gitti:uhm: ben kadıköyde civarındayım.. merak etim ne dicaktı acaba??? bize gelsene burcu bir cumartesi yakınsan..

selma kızlar nasılsınız bklm.bebişler nasıllll ...
ah meral senin odanda koltukm var ya ne gğzel uzunıyorsun arada.keşke bendede olsa arada sırtımı dinlendirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…