2009 Aralık Anneleri

canım sen hamilesin daha hassassın ki zor zamanlar geçiriyorsun annende sende. eşinin bu durumda daha anlayışlı olması lazım bence ve unutma ne kadar taviz verirsen o kadar ezilirsin kime olursa. belki dışardan bakmak bu yorumu yaptırıyor bana. sen tabiki daha iyisini bilirsin ama sana söyleyeceğim tek şey bebeğini düşün kendini daha fazla yıpratma lütfen.

Aslında bazı şeyleri istemeden de olsa ypmak zorunda kalıyoruz. Ben de seninle aynı durumdayım. Onun ilesi söz konusu olunca ne istenirse yapılıyor, bizimkiler isteyince olmuyor. Gitmezsen dargınlık çıkacak. Hem onun bana yaptığını ben ona yapmayayım diyorsun, mecburen gitmek zorunda kalıyorsun. O kadar iyi anlıyorum ki seni...

arzucum sen yerden göğe kadar haklısın
burada bizimle paylaştıklarını eşinlede paylaştın mı ya da paylaşıyormusun cnm.
inan mesajını okurken için kötü oldu.
allahım hepimiz hakkında hayırlısı versin
erkekler demek bazen böyle düşüncesizlikler yapabiliyorlar ama biz bayanlar butür konularda çok daha hasasız.

sen tatlı canını ve kuzunu üzme ne olur.

CNM LUTFEN KAFANI BOYLE SEYLERE TAKIP OLUR OLMAZ YERE ARDAYI ÜZME 1,IKINCISI BAK ZATEN NELER YASAMISSIN İŞİ BURAYA KADAR GETIRDIKTEN SONRA;BOSVER ILAHI ADALET COK BUYUK KİMSENIN YAPTIGI YANINA KALMAZ SEN O GUZELL YUREGINI HICC SIKMA BOYLE SEYLERE 2,BENCE EŞİNIN USTUNE COK GITME DERIM BEN O DA ARADA KALMAK ISTEMEZ SANIRIM.NE OLUR ARDA YLA GECIRECEGIN GUZELL GUNLERI DUSUN ANNESI HEMDE YENI EVINIZ DE...YETER GOZZ YASI DOKMEYI DE BIRAKK ARTIKK opuyorumnanaktan

merhaba kızlar bızde bır slm verelım dedık
her gun okuyorum guzel haberlerınızı tatlı bebişleri
buralardayım yani :)
bızde ıyıyız kızımla

evet meral paylaşmazmıyım gerek güzel güzel gerek tartışarak paylaştım ama bir kulağından girip öteki kulağından çıkıyor.. iki dk sonra gelip maymunluk yapıyor bende onu çok seviyorum hemen affediyorum sonra noluyor kendimi üzdüğümle kalıyorum.. uzun süre küs kalıp aslında iyice bir nazlanmak gerek.. herhalde beni kadın gibi göremiyor artık bu konular yüzünden. sürekli aynı konular yaşandı hep bizde.. o benim aileme bir adım gelse ben 10 adım gidiyorum yemin ederim ama dediğim gibi naz yapmadığım hemen affettiğim için herhalde nasıl beni üzdüğünü idrak edemiyor.. bu sefer dayanıcam ama..:enbuyukkk:

aynen dediğin gibi canım.. aman büyüklük bende kalsın, aman bana yakışmaz, aman kimseyi kırmayım diye diye kıymetsiz oluyoruz haberin olsun..

hamileliğimi geç ben hayatımın en büyük aşkını canımı babamı kaybetmişim, i,nsan biraz anlayışlı olur, hem bu durumda anlayışa gerek bile yok.. gayet normal annemi görmek istemem.. eşim her hafta çarşamba günü bayilerle ve yöneticisiyle takılıyordu içiyorlardı filan, bende herkesi tanıyorum kötü bir ortam değil (yoksa göndermezdim aklınıza bişey gelmesin diye yazdım) o oraya gidince bende iş çıkışı anneannemlere gidiyordum babam öldüğünden beri.. akşam 11- 11:30 a kadar beraber vakit geçiriyorduk.. sadece akşam beni almaya geliyordu, o da içeri girmiyordu bile bahçede oturuyorduk zaten o sırada hemen bir merhaba diyordu bende hadi kalkalım artık diyordum.. onun dışındada haftada bir gün bize geliyor annem.. şimdi ramazan geldi yemeğe de gitmiyolar.. yani diyeceğim o ki zaten zırt pırt çağırmıyor insanlar seni, yada ben hadi hadi demiyorum.. ya bildiğiniz gibi değil çok zoruma gidiyor.. baba çok önemli kızlar.. baba da annede çok önemli.. Allah herkesin Anneciğine Babacığına uzun ömürler versin.. bakın şimdi dağıldık biz.. eşim çok mükemmel bir insandır ama bu konuda tam bir bencil belki bencilden daha ağır bir lafı bile hakediyor.. benim anacığım 42 yaşında kalmış dul, damat desen umurunda değil..bana bir akıl verin.. bundan sonra hemen affetmiycem onu küsücem de küsücem anasını satıyım.. şuna bak hiç kıymetimiz kalmamış .. daha benim gibi eşi nerde bulacak bilmiyorum.. daha bir nazımı çektirmedim hamileliği kullanıyor derler diye.. hiç eziyetim olmadı.. ailesini herşeye rağmen elimden geldiğince saydım.. onu görmek istemiyorummafoldumbençok doluyum

fatmacım bizimde 5 eylülde kontrolümüz
sabah ilk randevuyu aldım inan. 9 da kısmetse kızımı görücem
bende çoooook özledim öykümü
bakalım kaç gr olmuşlar ?

Senin kaç haftalık oldu?

26 BİTTİ CNM BUGÜNNN.sat 26 şubat sen kaçtın

bahar bakalım hangimizinki daha tombiş çıkacak canımkaydirigubbakcemile3
bulgura saldırmaaaaaa amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bakalım hangimizinki kaç gr olacak gerçi sizinkiler kız erkek .ocuğu daha k,lolu olmur diyorlar

arzu farkındayım cnm ne kadar dolduğunu ama ne desem bilemedim biyerde kocan biyerde annen. tercih bile yapılamaz ikisinin de yeri çok ayrı ama ben gene diyorum eşine düşüyor burda bişeyler. küsmekte çare değil bence bu sefer kesin tavrını ortaya koy eşinle konuş bakalım bu sefer nasıl olucak.

cnm bnm çok haklısın çok ii anlıyorum sen,ii.üzme ama kendini çünkü bebişinde üzülüyor seninle.eşinin bunu anlamsı lazım ama hep onlar hep onlar olmaz aslında annenin daha çok ihtiyacı var size.

arkadaşlar ben çıkıyorum kendinize dikkat ed,n arzucum üzme kendini konuş eşinle mutlka ii akşamlar hepinize

bende çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz inşallah.
arzu lütfen kalk elini yüzünü yıka soğuk suyla kendine gel. eşin gelince de sakin bir şekilde konuş o da bilsin ne halde olduğunu. yarın güzel haberlerle bekliyorum seni. öptüm cnmm.
herkese ii akşamlarrrrrrrrrrrrr...

arzucum cnm benim üzme kendini ve oğluşuna iyi bak
öpüldün opuyorumnanaktan

26 BİTTİ CNM BUGÜNNN.sat 26 şubat sen kaçtın

bakalım hangimizinki kaç gr olacak gerçi sizinkiler kız erkek .ocuğu daha k,lolu olmur diyorlar
benim 25+0 bugün canım
arkadaşlar ben çıkıyorum kendinize dikkat ed,n arzucum üzme kendini konuş eşinle mutlka ii akşamlar hepinize

öpüyorum hepinizi

Senin SAT 28 Şubat demiştin. Demekki 28 Ağustos'ta 6 ayı bitirmiş olacaksın 26 haftalıkken.
40 hafta 9 ay 10 gün ediyor.
umarım tartışmayı yeniden alevlendirmemişimdir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…