İnternetten bunu buldum
YAY BURCU ÇOCUĞU
amanııııııııın bittik desenize yahu :1shok:
bu arada baharcım öyle öküzler maalesef ankarada da var geçen gün birebir aynı şeyi ben de yaşadım... dün dolmuşta kadının biri inerken itiyor itme deyince de "orada durma o zaman" diyor... ki koca göbeğime rağmen bir allahın kulu yer vermediği gibi inecekler var diye olabilecek en uygun yere çekildim... üstelik de büyük ihtimalle çoluğu çocuğu olan bir kadındı bu ş..... neyyyyseklava: diyeceğim o ki doğurmuş bu yollardan geçmiş kadınlar yapıyorsa öküzlerin anlayış göstermesini beklemek ohooooooo :sinifsinif:
sen kızcağızının hatrına gerilme yerimseniben zaten plakayı almışsın yap yapacağını ama sakin sakin tamam mı cicim a.s.
sakinleştim bilge. hallediyorlar şimdi. içim daha rahat şuan :)))
kim hallediyor şekerim?
günaydın kızlar nsılsınız bklm baharcım geçmiş olsun öküz dolu ortalık napacaksınn ..
aman iyi o zman tatlımtanıdık polisler var cnm onları aradım. eşimde gitti şimdi. hamile olmasam bu kadar üstüne düşmem meral ama sabah sbah bebeğimle beni zıplattı. dengemi sağlamasam yere bile düşebilirdim.
günaydın fatmacımgünaydın kızlar nsılsınız bklm baharcım geçmiş olsun öküz dolu ortalık napacaksınn ..
gunaydın kızlar
bahar geçmiş olsun Allah beterınden saklasın bu arada bende çok begendım oyumu sıladan yana kullanıyorum haberin olsun :)
bugun dışarlarda olacagım işim var bıraz
yo yoooo mınaya alışveriş degil :)
gunaydın kızlar
bahar geçmiş olsun Allah beterınden saklasın bu arada bende çok begendım oyumu sıladan yana kullanıyorum haberin olsun :)
bugun dışarlarda olacagım işim var bıraz
yo yoooo mınaya alışveriş degil :)
kızlar bugün müdürlerimin ikiside yok, istanbuldalar...
bulmaca çözüp gazeteleri kurcalıyorum. bugün çok rahatım şükürler olsun ki
cuma cuma çok iyi geldi valla
darısı sizlerinde başına
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
ah bilgecim aaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
biz böyle anne olmayalım ne olur.
bizde ii olmaya çalışıyoruz cnm .nasıl gidiyor hamilelik kızlar ağrılar falan arttımıbenm hala sağ kürek ve tam öntarafı sağ göğsümün altı hala ağrıyor sırtım eskisei nazaran daha ii ama göğüs altı ağrısı daha falalaştı sanki bir organıma kaburgam batıyor gibi.sanırım doğuma kadrda devam edecek çünkü bişey çıkmadı kontrollerde hamileli,kten kaynaklı dediler hep
günaydın peliiiiiiiiin
yorma ama kendini ne olur ve dışarıdaki öküzlere karşıda dikkatli ol cnm...
günaydın pelincim hadi hadi daynamaz alırsın kesin bişeyler sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?