günaydın canım iyiyiz çok şükür. Dün akşam şov yaptı kızım bize oturup izledik babasıyla dışardan çoook güzel bişey bu yaaa:))
hamilelerde bu haftalarda denge sorunları olabilir diye okumuştum ben hatta banyo yaparken bile dikkat edin yalnız girmeyin kapıyı filanda kilitlemeyin diyodu şekerim haberiniz olsun dikkatli olun.
günaydın canım iyiyiz çok şükür. Dün akşam şov yaptı kızım bize oturup izledik babasıyla dışardan çoook güzel bişey bu yaaa:))
hamilelerde bu haftalarda denge sorunları olabilir diye okumuştum ben hatta banyo yaparken bile dikkat edin yalnız girmeyin kapıyı filanda kilitlemeyin diyodu şekerim haberiniz olsun dikkatli olun.
amiiiiiiiin cnımmaşallahbiz de dün gece ayrıntılı ultrason görüntülerini izledik "heeey o benim işteeee" der gibi nasıl vuruyor sıpacım kaydirigubbakcemile3 allah isteyen herkese tattırsın inşallah muhteşem duygular bunlar :Saruboceq:
denge konusunda haklısın ben de kilitlemiyorum artık hiçbir kapıyı... eşim evde yokken banyoya girmiyorum, iyi hissetmezsem tek başıma çıkmıyorum falan
evet meralim beni sakinleştirir artık Şeniz
of bilge of bu ne şimdi
niye okuyosun böyle şeyleri ya zaten hepimiz tırsık vaziyetteyiz.. şahsen benim aklım doğumda hep ..
günaydın kızlar dün 4 boyutlu çektirdik süper bir sey süper kızımı görünce içimden hiç çıkmamasını hep böyle kalmasını hatta saklamayı düşündüm.Sonra dr eker testinide yapalım dedi.1 bardagın bırını içtim diğerini içemedim.birazdan tekrara gidicem ben nasıl içerim ya o bardakları
dünüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrr Şeniz
Gunaydinlar herkese . Soyle bir bakayim dedim :)
Okuyamiyorum gecmisi ama belli sensin :)
araba şirket arabasıymış 250 tl ceza kesmişler halada tutanak yazılıyomuş ne ceza varsa yıkmışlar adama. sanırım daha fazla ödicekmiş. ohh içim rahatladı
günaydın burcuuuuuuuuuuGunaydinlar herkese . Soyle bir bakayim dedim :)
günaydın arzuuuuuuugünaydın
oh oh yazanların ellerine sağlıkaraba şirket arabasıymış 250 tl ceza kesmişler halada tutanak yazılıyomuş ne ceza varsa yıkmışlar adama. sanırım daha fazla ödicekmiş. ohh içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?