2009 Aralık Anneleri

maşallah biz de dün gece ayrıntılı ultrason görüntülerini izledik "heeey o benim işteeee" der gibi nasıl vuruyor sıpacım kaydirigubbakcemile3 allah isteyen herkese tattırsın inşallah muhteşem duygular bunlar :Saruboceq:

denge konusunda haklısın ben de kilitlemiyorum artık hiçbir kapıyı... eşim evde yokken banyoya girmiyorum, iyi hissetmezsem tek başıma çıkmıyorum falan

öznur dikkat etmek gerekiyor helede banyoda iken
valla eşim ben duşa girdiğimde 2-3 kez gelip beni kontrol ediyor.
hamileliğim 3. ayından buyanada böyle tatlım.
sizde eşlerinize tambihleyin onlar evde iken banyoya girin lütfen

amiiiiiiiin cnım

evet meralim beni sakinleştirir artık Şeniz

sakinleştiririm canım benim:1hug:

günaydın kızlar dün 4 boyutlu çektirdik süper bir sey süper kızımı görünce içimden hiç çıkmamasını hep böyle kalmasını hatta saklamayı düşündüm.Sonra dr eker testinide yapalım dedi.1 bardagın bırını içtim diğerini içemedim.birazdan tekrara gidicem ben nasıl içerim ya o bardakları

SÜT / YOĞURT SAATı hadi bakalım anneler besleyin yavrularııııııı cokacimcoook :CüvCüv: :içelim:

limon suyu koy içine.

araba şirket arabasıymış 250 tl ceza kesmişler halada tutanak yazılıyomuş ne ceza varsa yıkmışlar adama. sanırım daha fazla ödicekmiş. ohh içim rahatladı

araba şirket arabasıymış 250 tl ceza kesmişler halada tutanak yazılıyomuş ne ceza varsa yıkmışlar adama. sanırım daha fazla ödicekmiş. ohh içim rahatladı

oooooooooh öğrensin adam gibi davranmayı :mymeka: tehlikeli araç kullanma diye bir madde var onun bayağı yüksek cezası bildiğim kadarıyla a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…