2009 Aralık Anneleri

günaydın herkeseeeee
bahar canım geçmiş olsun diyecek bişey yok işte bu tip insanlara saygısızlar işte..Bizim çok dikkatli olmamız lazım. Allah korumuş dengeni sağlayamayıp düşebilirdinde.. malum bu aylarda denge problemide oluyormuş hamilelerde.

günaydın cnmm. teşekkür ederim. sılaya kulağım alışıcak sanırım sayenizde :)) bakalım daha var vakit

Kızlar bana kimse cvp yazmamış

hoşgeldiniz kızlar sengözlerimebaksanab

bu arada baharcım üzerine uyuyunca nasıl hissetmeye başladın Sıla ismi hakkında fisfisfis

sağol cnmm sizde dikkat edin hamile olduğunuz kimsenin umrunda değil

günaydın öznurcum
ben çıktım görüşürüz

hadi bakalım iyi bak kendine
ne zaman dönersin.
görüşebilirmiyiz diye merak ettik

hoşgeldin gÖZNURum :1hug: napıyosun bakim nasılsın sengözlerimebaksanab

denge problemi derken ruhsalı kastediyorlarsa ilk aydan beri var o bende :bbo: kaydirigubbakcemile3

ya şaka bir yana neden böyle oldu bizim insanımız :1no2: geçen gün aynı şeyi bana da yaptılar yeşilde geçiyorum kırmızıya döndü daaaaaat.... e dana görüyosun işte göbek ortada ayrıca uçmayı da henüz öğrenemedim napiyim yani Çok üzgünüm çoook ooooof offffff kadını erkeği hepsi duyarsız olmuş biz böyle değildik yaaaaaaa

istanbullu arkadaşlar dikkat!!!
Özel bir hastanede doğum yapan Aslı Özdemir, taburcu olduktan 10 gün sonra, rahatsızlanarak tekrar doktora gittiğinde doğum sırasında kalınbağırsağının yırtıldığını ve ameliyata alındığını öğrendi.

Bunun üzerine tedavi için yeniden ameliyat olan Aslı Özdemir, özel sigortanın karşılamadığı masrafları hastaneden alabilmek için dava açmaya hazırlanıyor.

ASLI Özdemir (31), 19 Mart’ta özel bir hastanede doğum yaparak, Demir adını verdiği bebeğini dünyaya getirdi. Doğum sırasında kalınbağırsağı zedelenen Özdemir’e Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Ö.T., müdahale etti. Ameliyattan çıkarılan hasta yapılan müdahaleyle ilgili bilgi verilmeden ertesi gün taburcu edildi. Özdemir 10 gün sonra vajenden gelen gaz, dışkı ve şiddetli ağrı şikâyetiyle doktorunu aradı. Hastanede muayene edilen Özdemir’e ödemin geçmesini beklemesi ve 2 gün sonra gelmesi söylendi.

10 gün sonra öğrendi

Ağrıları şiddetlenen hasta bu kez başka bir hastaneye gitti. Hastayı muayene eden kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, “doğuma bağlı perine yırtığı ve anal kanal lineer yırtık” tespit edip hemen ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi. Başka bir hastaneye daha başvuran Özdemir ve ailesine burada da, “normal doğum sırasında perine yırtığı oluştuğu ve aynı seansta tamir edildiği” söylendi ve hastanın hemen ameliyata alınmasına karar verildi.
Sürekli ilaç kullandığını belirten Özdemir, oğlunu emziremediğini ve sağlık sorunları nedeniyle işinden ücretsiz izin aldığını söyledi. Özdemir’in avukatları 150 bin liralık maddi ve manevi tazminat davası da açacak.

‘Gerekeni yaptım’

Doğumu yapan Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Ö.T., doğum sırasında hiçbir problem yaşanmadığını ve gereken müdahaleleri yaptığını belirterek, “Bağırsak zedelenmesi doğum sonrası da gelişebilir. Hastaya gereken bilgi ve yönlendirme genel cerrahımız ve tarafımdan yapıldı” dedi.

‘Kararı hukuk verecek’

Başka bir hastanede ameliyat kararı alan hastaya aynı operasyonu kendi hastanelerinde yapma teklifinde bulunduklarını söyleyen hastanenin başhekimi Dr. Erdal Ercan ise, “Maddi konuda da gereken tüm desteğin kendilerine sağlanacağı bilgisi verildi. Bizi karalıyorlar. Hakkımızı arayacağız” dedi.

-------
of yaaaaa sonra da korkmayın alt ucu doğum diyolar :sm_confused:

evet bilge herkes duyarsız.
sıkışıklıkta bile ulaşım araçlarında dediğin gibi daha itiyorlar yer vericeklerine.
geçen tranvayda hamile gazi sakat yeri var ya. adamın başında dikiliyorum kalkmıyor. bende kalkarmısın ordan orası benim yerim dedim. adam kıpkırmızı oldu. bu mu lazım yani

bu lazım hayatım maalesef bu lazım... neydi o "nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"di galiba... aynen öyle... görmeyene görmezden gelene göstermek gerekiyor :mymeka: bu cümle kalıbını hiç sevmem ama mecbur kurucam: yurt dışında yol vermeleri için yaya olman yeterli, daha kaldırımdan ayağını uzatırken (ki yaya geçidinden de bahsetmiyorum) zart diye duruyor adamlar, hamile olmuşun olmamışın o bile önemli değil... bizde sanki hamile korkutmaya, germeye ödül veriyolar yaaaaaa :1no2:

günaydın canım iyiyiz çok şükür. Dün akşam şov yaptı kızım bize oturup izledik babasıyla dışardan çoook güzel bişey bu yaaa:))

hamilelerde bu haftalarda denge sorunları olabilir diye okumuştum ben hatta banyo yaparken bile dikkat edin yalnız girmeyin kapıyı filanda kilitlemeyin diyodu şekerim haberiniz olsun dikkatli olun.

allah korusun amanın amanın
nereye kime güveneceğiz kızlar
dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden

kız bana hep yer veriyorlar baharcım
ama adama haddini bildirmende güzel olmuş
ağzına sağlık canım

bebek değil bahar tepkisiz meralcim kaydirigubbakcemile3

ben yarın onun tepkisini ölçerim bilge
sılanın annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bilgecim sılanın annesi kısmetse yarın bir ara geliyorum
oruçta yok yer içer anlatırız artıkalkisalkisalkis

of bilge of bu ne şimdi
niye okuyosun böyle şeyleri ya zaten hepimiz tırsık vaziyetteyiz.. şahsen benim aklım doğumda hep ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…