2009 Aralık Anneleri

Evet belki ikisini aynı anda görürüm oyüzden o hafta çağırmış olabilir.6haftalıkken görülüyor demek kalp atışı.2mayısta 5+6 olacak ozaman gidecektim ama 2gün daha bekliyim pazartesi gideyim ozaman 4mayısta çatlamazsam tabidelikafadulden
inşş. hepimize nasip olur canım kucağımıza almak da:Saruboceq:
ben bugun 5 hafta 6 gunlugum. kalp atislarini gordum bezelyemin hihoyyyt

haftaya bir daha gidiyorum, bu sefer bpm'imini de olcebilecegiz. hersey olmasi gerektigi gibiymis su asamada hihoyyyt

canım sen 5+6 ymışsın ne zaman gördün kalp atışını?Gözün aydın tatlımyerimseniben
bpm ne ben bilmiyorum.maşş. herşey olması gerektiği gibiyse

o zaman 6 haftadan biraz fazla olacaksin. kalp atislarini duyarsin. benimki daha cok erken oldugu icin sadece gordum. pit pit atiyordu, duyamadim. haftaya duyacagim ben de insallah. benim tek canim. zaten 2 embriyo transfer edilmisti, birinin cani istemedi herhalde:)

canım sen 5+6 ymışsın ne zaman gördün kalp atışını?Gözün aydın tatlımyerimseniben
bpm ne ben bilmiyorum.maşş. herşey olması gerektiği gibiyse

bugun gordum canim. bpm beats per minute demek. yani dakikada kac attigini olcecegiz. bugun cok erken oldugu icin bakadik ona. ancak 6. hafta sonrasi olculebiliyor saglikli bir sekilde.

cesaretini kutluyorum sezeryanı bende pek sevmiyorum ama epidural olmazsa sezeryan olacak mecbur epiduraldede ağrısız bi şekilde bebeğin çıkısını hissediyosun:) ben mümkünse ondan alıcam valla o dediğin doğal hızlandırılmamış doğumla ilgili öyle hikayeler duydum ki kesinlikle seceneklerim arasında bile değil

İnşallah sağ sali doğar da geler annesine..
Benimki hakta henüz bilgim yok kaç tanedir diye.Ama bence değere kalırsa bende de tek canımm..1 değer 197 ikincisi 448..

tabii tercih meselesi. insan kendini nasil iyi hissedecekse kesinlikle o sekilde dogurmali. duydugun kotu hikayeler her sekil dogum icin gecerli.

epidural da uyusturucu. vucudumun hicbir yerini uyusturmak istemiyorum ben, o yuzden.

Benimki hakta henüz bilgim yok kaç tanedir diye.Ama bence değere kalırsa bende de tek canımm..1 değer 197 ikincisi 448..

canım inan değerlerden anlaşılmıyor benim onuncu günkü değerim 45 ti tabi bir daha test yapmadım ama yüksek bir değer değildi ama benim iki bebişim var değerler bazen yanıltıcı olabiliyor

evet caniim saglikli olsun da tek cift asla farketmez. bir dahaki kontrolunde sen de ogrenirsin sayiyi :1hug:

ay değere göreyse yandım benim 2251di salı günü delikafadulden
kızlar kalp atışı ne zaman görülür duyulur lütfen çok merak ediyorum

ay değere göreyse yandım benim 2251di salı günü delikafadulden
kızlar kalp atışı ne zaman görülür duyulur lütfen çok merak ediyorum

nehir ben 5+6yken kalp atislarini gordum. haftaya da duyacagim insallah. senin de o siralar gorebilmen lazim.

canım ben ikiz bebek bekliyorum biri 6haftalık 6 günlüktü diğeri 5 hafta 3 günlüktü dra gittiğimde 6 haftalık olanın kalp atısını duyduk digerinin duymamıstık cünkü küçük oldugu için bir hafta sonra falan onunda duyulur demişti drum.

kızlarrrr bu topik neden bu kadar sessiz hadi canlanın birazzzzzzzzzz ordamısınızzzzzzzz alooooooooooooooooooooooooooooo

ilk 3 ay kimseden fazla ses bekleme canım:) ya uyuyoruz yada lavabodayız 3. aydan sonra görürsün burayı karnım şişti kilo aldım o yemeğin tarifi nasıldı haydi sofrayı kuralım diye

kız bende sürekli lavobodayım ama orada yatacak halim yok yasırnaşık şey hiç kimseden ses yok burda olanlar da heralde geçmişi okuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…