Evet belki ikisini aynı anda görürüm oyüzden o hafta çağırmış olabilir.6haftalıkken görülüyor demek kalp atışı.2mayısta 5+6 olacak ozaman gidecektim ama 2gün daha bekliyim pazartesi gideyim ozaman 4mayısta çatlamazsam tabidelikafaduldenbelki sen hem keseyi hem de kalp atışlarını birlikte görürsün çünkü gittiğin zaman sanırım altı haftalık olursun ama benim beş haftalıktı o yüzden kalp atışlarını görmedim çok sağol canım inşallah hepimize nasip olur kalp atışlarını duymak
ben bugun 5 hafta 6 gunlugum. kalp atislarini gordum bezelyemin hihoyyyt
haftaya bir daha gidiyorum, bu sefer bpm'imini de olcebilecegiz. hersey olmasi gerektigi gibiymis su asamada hihoyyyt
Mambam doktorum beni 4 mayis USM e çagırdı.İstanbula gidiyorum yine.Bu kalp atışları ne zaman duyulucak canımm??
Senin adına çok sevindim bu arada canım.Allahım sağ salim tamamına erdirsin inşallah..Sende ikizmi canım yoksa tekmi?
canım sen 5+6 ymışsın ne zaman gördün kalp atışını?Gözün aydın tatlımyerimseniben
bpm ne ben bilmiyorum.maşş. herşey olması gerektiği gibiyse
cesaretini kutluyorum sezeryanı bende pek sevmiyorum ama epidural olmazsa sezeryan olacak mecbur epiduraldede ağrısız bi şekilde bebeğin çıkısını hissediyosun:) ben mümkünse ondan alıcam valla o dediğin doğal hızlandırılmamış doğumla ilgili öyle hikayeler duydum ki kesinlikle seceneklerim arasında bile değileminim canim. eger bir komplikasyon olmazsa, mudahale zorunlu olmazsa kesinlikle normal dogurmak istiyorum. hicbir sekilde uyusturularak hislerimden arinmak istemiyorum. bebegimi cikarken hissetmek ve uyusturucudan kurtulmak zorunda kalmayi beklemek istemiyorum.
dogum son derece dogal bir olay. yuzyillardir kadinlar bu sekilde doguruyorlar. sezaryan cikti mertlik bozuldu:)
İnşallah sağ sali doğar da geler annesine..o zaman 6 haftadan biraz fazla olacaksin. kalp atislarini duyarsin. benimki daha cok erken oldugu icin sadece gordum. pit pit atiyordu, duyamadim. haftaya duyacagim ben de insallah. benim tek canim. zaten 2 embriyo transfer edilmisti, birinin cani istemedi herhalde:)
cesaretini kutluyorum sezeryanı bende pek sevmiyorum ama epidural olmazsa sezeryan olacak mecbur epiduraldede ağrısız bi şekilde bebeğin çıkısını hissediyosun:) ben mümkünse ondan alıcam valla o dediğin doğal hızlandırılmamış doğumla ilgili öyle hikayeler duydum ki kesinlikle seceneklerim arasında bile değil
İnşallah sağ sali doğar da geler annesine..
Benimki hakta henüz bilgim yok kaç tanedir diye.Ama bence değere kalırsa bende de tek canımm..1 değer 197 ikincisi 448..
İnşallah sağ sali doğar da geler annesine..
Benimki hakta henüz bilgim yok kaç tanedir diye.Ama bence değere kalırsa bende de tek canımm..1 değer 197 ikincisi 448..
evet caniim saglikli olsun da tek cift asla farketmez. bir dahaki kontrolunde sen de ogrenirsin sayiyi :1hug:
ay değere göreyse yandım benim 2251di salı günü delikafadulden
kızlar kalp atışı ne zaman görülür duyulur lütfen çok merak ediyorum
nehir ben 5+6yken kalp atislarini gordum. haftaya da duyacagim insallah. senin de o siralar gorebilmen lazim.
İnşallah sen de ben de duyarız ve keseleri görürüz canımmm...Çok sağol canım ben de 5+6 da gidecem dr. daha fazla dayanamam sanırım.
İnş. duyarsın sen de o güzel pıt pıtları:)
İnşallah sen de ben de duyarız ve keseleri görürüz canımmm...
heheh ben bile şimdiden lavabodayım sürekli su sesine dayanamaz oldum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?