2009 Aralık Anneleri

benim mide bulanmıyo 4 günde tatilvar net manyağı oldum iyi ozaman size bi soru hiç aşeriyomusunuz aşerme nasıl bişey ben anlamadım normalde zaten insanın canı bişeyler çeker aradaki fark ne bazen canım bişey istiyo ama aşermeden dolayımı istiyo ayırdedemiyorum

:asigim:
valla bende 3 lt su içiyorun işteyim sürekli wc ye çıkıyorum.wc ile arkadaş olduk acaba arkamdan neler diyolarrrrrrr sırnaşık şeysırnaşık şey

Ben birde okadar su içmiyorum ama sürekli tuvaletim geliyor yada bana öyle geliyor:asigim: Birde karnım ağrıdıkça kendimi wc ye atıyorum korkumdan birşey varmı diyea.s
Aman iştekileri boşver ne derlerse desinşer yakında anlarlar zaten:1hug:

Benim için çok erken şuan canım herşeyi istiyor ama aşerme değil:asigim:

nehircim suyu bol için iltihap olmasın bu çok önemli zorla da olsa iç:1hug:

Kızlar acaip mide bulantım var.Bilmiyorum balıkmı dokuundu yoksa bulantım başladı.Ben de su içemiyorum.Her gün 4 bardak süt içiyorum.İçemiyorum aslında ama kendimi zorluyorum.Bebğimin kalsium ihtiyacını karşılıyorum...

su içmelisiniz canım ya yoksa idrarda iltihap ortaya çıkar dikkat edin zorla içinnnnn:dilcikar:

off balığı sorma zaten o kadar sevdiğim şey 2 hafta önce bi edim bi daha ağzıma alamadım o kokusu var ya öldrdü beni 4 bardak süt yerine peynir yoğurt kaşar falan öyle şeyleri yemeyi deneyebilirsin allahtan onlardan yana bi sıkıntım yok günler sonra yemek yaptım bugün onuda yaktım ev yanık yemek koktu en iyisi oldu daha ne isterdim hem yemek kokusu hemde yanmış

bende en ufak bir belirti yok hala. her zaman yediklerimi yiyorum. ne mide bulantisi ne tiksinme ne bir sey. bakalim ne zaman baslayacak.

gunay, esrtml'nin dedigi gibi yogurt da yiyebilirsin. hatta yogurt sutten cok daha faydali. sut onermelerinin tek nedeni kalsyum. yogurdun besin degeri cok daha yuksek ve ayni miktar kalsyumu aliyorsun. ben hergun 1-2 kase yiyorum. gerci 6 yildir hergun duzenli yogurt yiyorum:)

arkadaslar bir de yediginiz baligin cinsine dikkat edin. bazi baliklarda civa orani cok yuksek oluyor bu da bebek icin iyi degil. somon baligi (ciftlik degil, okyanus olmasi kaydiyla ama) en cok onerilen balik turu.

ya kızlar balığı çok seviyodum ama yiyemiyorum omega 3 için ceviz yiyorum çekirdek falan ama sizce karşılıyomu bilgisi olan varmı cevizide yiyemiyorum oda ağır geliyo alternatiflere acaip açığım hani şu kadar bilmemne yerseniz günlük omega 3 ü karşılarsınız gibisinden bi akıla ihtiyacım var

ben de balıga bayılırdım.bır arkadasım hamıleyken esi zorla balık yedırırdı.o da bulanırdı.işte o an kendimi şanslı gormustum.ne guzel ben balıgı coook sevıyorum hamıle olursam bol bol yerım bebegım beslenır dıye:)ama daha balıkcının onunden gecmeye bıle tahammulum yokbenneyaptımki

benim kullandigim prenatal vitaminin icinde omega 3 kapsulleri de var. o sekilde destek alabilirsin. doktoruna sor istersen.

Ben de balığı çok severdim canım 2 sene önce düğünden sonra İSTANBUL-Bodrum a bal ayına gittik.Bir akşam galata koprüsünün altında bir restorantta eşimle akşam yemeği yedik.Balık şarap .Eşim rakı aldı bende bir tadına bakayım dedim.Sonra dışarı çıktık nargile falan hepsi karıştı ve dokundu.O gece sabaha kadar çıkardım.Ardık bir şey kalmamıştımidem geliyordu ağzıma.O günden sonra balığa tahamül edemiyorum.Kokusu geldiinde hemin anı hatırlıyorum balık da palamut du galiba...

benim kullandigim prenatal vitaminin icinde omega 3 kapsulleri de var. o sekilde destek alabilirsin. doktoruna sor istersen.
Ben de elevit kullanıyorum..Bence bu multivitaminlerin içerisinde hamile kadın için gereken her bir şey var mamabam değilmi?

Ben de elevit kullanıyorum..Bence bu multivitaminlerin içerisinde hamile kadın için gereken her bir şey var mamabam değilmi?

her marka ayri olur. benim vitamin/mineral hapim omega 3 hapimdan ayri. kutunun uzerinde yazmasi lazim hangi vitaminden ne kadar var icinde. yazmiyor mu?

ben simdi internetten baktim. elevit bayer'inmis. butun vitamin/mineral'lerden yeterince var icinde. omega 3 yok ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…