valla bende 3 lt su içiyorun işteyim sürekli wc ye çıkıyorum.wc ile arkadaş olduk acaba arkamdan neler diyolarrrrrrr sırnaşık şeysırnaşık şey
benim mide bulanmıyo 4 günde tatilvar net manyağı oldum iyi ozaman size bi soru hiç aşeriyomusunuz aşerme nasıl bişey ben anlamadım normalde zaten insanın canı bişeyler çeker aradaki fark ne bazen canım bişey istiyo ama aşermeden dolayımı istiyo ayırdedemiyorum
:asigim:
Ben birde okadar su içmiyorum ama sürekli tuvaletim geliyor yada bana öyle geliyor:asigim: Birde karnım ağrıdıkça kendimi wc ye atıyorum korkumdan birşey varmı diyea.s
Aman iştekileri boşver ne derlerse desinşer yakında anlarlar zaten:1hug:
Kızlar acaip mide bulantım var.Bilmiyorum balıkmı dokuundu yoksa bulantım başladı.Ben de su içemiyorum.Her gün 4 bardak süt içiyorum.İçemiyorum aslında ama kendimi zorluyorum.Bebğimin kalsium ihtiyacını karşılıyorum...
Ayyh ne kadar yavaşsınızz yazıyorum bekliyorum bekliyorum bekliyorumm:bbo:
Kızlar acaip mide bulantım var.Bilmiyorum balıkmı dokuundu yoksa bulantım başladı.Ben de su içemiyorum.Her gün 4 bardak süt içiyorum.İçemiyorum aslında ama kendimi zorluyorum.Bebğimin kalsium ihtiyacını karşılıyorum...
ya kızlar balığı çok seviyodum ama yiyemiyorum omega 3 için ceviz yiyorum çekirdek falan ama sizce karşılıyomu bilgisi olan varmı cevizide yiyemiyorum oda ağır geliyo alternatiflere acaip açığım hani şu kadar bilmemne yerseniz günlük omega 3 ü karşılarsınız gibisinden bi akıla ihtiyacım var
Ben de elevit kullanıyorum..Bence bu multivitaminlerin içerisinde hamile kadın için gereken her bir şey var mamabam değilmi?benim kullandigim prenatal vitaminin icinde omega 3 kapsulleri de var. o sekilde destek alabilirsin. doktoruna sor istersen.
Ben de elevit kullanıyorum..Bence bu multivitaminlerin içerisinde hamile kadın için gereken her bir şey var mamabam değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?