2009 Aralık Anneleri

Hadi ya yarın gideyim ben oraya o zaman,

bir arkadaşımız daha aldı terlediği için şu an kullanamadığını söyledi kaydirigubbakcemile3 ben de gidip smyk ile görüşeyim de bir body mody bir şey hediye etsinler bebişime bir sürü müşteri kazandırıyorum şakkıdı

O Terleyen benim evet. :kedi: Havalar serinliyor yavaş yavaş,kullarım artık . Canım bence de git hakkını al onlardan.Bak ben sen dedin diye aldım oradan.Her giden senin adını versin sonra da sen git ve hediyeleri al :)

O Terleyen benim evet. :kedi: Havalar serinliyor yavaş yavaş,kullarım artık . Canım bence de git hakkını al onlardan.Bak ben sen dedin diye aldım oradan.Her giden senin adını versin sonra da sen git ve hediyeleri al :)

biliyorum güzelim unuttuğumdan değil öyle söyleme sebebim kaydirigubbakcemile3 onu açıklamak senin tercihin olmalı diye ismini vermedim ben yerimseniben

ya ordan buraya kargo çok tutmaz mı arkadaşlar.. fikri olan var mı

arzucum buradaki gibi onlarda da muhtemelen belli tutarın üzeri kargo ücretsiz falan gibi kampanyalar vardır... biraraya gelip toplu sipariş verip burada bölüşmek lazım yoksa gümrük mümrük uğraştırır ve pahalıya gelir gibi geliyor bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…