aha da smyk'daki hemen hemen budur Snoogle Original Total Body Pregnancy Pillows - 980-4-I
ama benimkinin yani smyk'dakinin emzirme yastığı veya bel desteği olarak kullanılması da mümkün yerimseniben
Hadi ya yarın gideyim ben oraya o zaman,
valla ben de öyle diyordum ama "ay of fıçım başım" dinlemektense yatağı paylaşmayı tercih etti benimki kaydirigubbakcemile3
e buda gayet iyi gözüküyor, zaten amaç her yanını desteklemek değil mi
Grow To Sleep Pregnancy Pillows - 996-4-I
Birde şu linkteki hamile yastığına bakar mısınız? Süper birşeymiş, Türkiye de yokmudur bu ya, yada yaptırılamazmı acaba?
bu ürünleri aldınız mı bakıyor musunuz
aha da smyk'daki hemen hemen budur Snoogle Original Total Body Pregnancy Pillows - 980-4-I
ama benimkinin yani smyk'dakinin emzirme yastığı veya bel desteği olarak kullanılması da mümkün yerimseniben
bu ürünleri aldınız mı bakıyor musunuz
bir arkadaşımız daha aldı terlediği için şu an kullanamadığını söyledi kaydirigubbakcemile3 ben de gidip smyk ile görüşeyim de bir body mody bir şey hediye etsinler bebişime bir sürü müşteri kazandırıyorum şakkıdı
Kizlar ben cikiyorum ufaktan. Yarin gorusuruz.
ya ordan:sm_confused: buraya kargo çok tutmaz mı arkadaşlar.. fikri olan var mı
O Terleyen benim evet. :kedi: Havalar serinliyor yavaş yavaş,kullarım artık . Canım bence de git hakkını al onlardan.Bak ben sen dedin diye aldım oradan.Her giden senin adını versin sonra da sen git ve hediyeleri al :)
ya ordan buraya kargo çok tutmaz mı arkadaşlar.. fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?