oohhhhhh maşallah seçilleminim süper çirkin bir oğluştur o yerimseniben
allah nazarlardan saklasın eşine de kavuşmuşsun ağzınızın tadı daim olsun alkisalkisalkis
ben çıkıyorum yarın görüşene kadar dikkat edın kendınıze
fena mı fazla kaçırırsan ekmek banıp yersin kuzunu naniknanik canım zaten bol sürersen bebe yağında da vıcık vıcık olur doku aynı sonuçta... eline sürüp vücuduna yayacaksın birazcık ama koku sorun olabilir sızma kullanırsak kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrr huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldim dr.a gittik sabahtannnnn:))))oğluşummm yüzünü göstermedii dr. teyzesii: "annesi sen bişiler ye bak babası da ne zamandır göremiyodu" dedii ..15-20 dk. sonra baktııkkk...çirkinimizi gördük maşallahhh...dudaklar ben burnu kafa yapısı babasıııı:))))bi de teyzeleriii bi gülümsedi ki sormayınnnnn maşallah kuzuma benimmmmm:))))bu arada kocacığıma da kavuştummmmmmmmmmm..........ne zor gelmişti 15 gün..
bu arada saplanmaları da sordumm normalmiş artık takla makla atarken ayağı ile çarpar dediii..ayrıca sağ el parmaklarımdaki uyuşma da sinirlere olan baskıdan kaynaklanıyormuş lahusanın sonuna kadar devam edermiş...ayrıca 75 kilo olmuşummmm.....
kızlarrrrr huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldim dr.a gittik sabahtannnnn:))))oğluşummm yüzünü göstermedii dr. teyzesii: "annesi sen bişiler ye bak babası da ne zamandır göremiyodu" dedii ..15-20 dk. sonra baktııkkk...çirkinimizi gördük maşallahhh...dudaklar ben burnu kafa yapısı babasıııı:))))bi de teyzeleriii bi gülümsedi ki sormayınnnnn maşallah kuzuma benimmmmm:))))bu arada kocacığıma da kavuştummmmmmmmmmm..........ne zor gelmişti 15 gün..
bu arada saplanmaları da sordumm normalmiş artık takla makla atarken ayağı ile çarpar dediii..ayrıca sağ el parmaklarımdaki uyuşma da sinirlere olan baskıdan kaynaklanıyormuş lahusanın sonuna kadar devam edermiş...ayrıca 75 kilo olmuşummmm.....
bilgecim bizde kızımla öğlen kavun, 1-1,5 saat önce erik şimdi ise şeftali yiyoruz :))))))
ben çıkıyorum yarın görüşene kadar dikkat edın kendınıze
ay maşallah ah o çirkinleri görmek için ne kadar uğraşıyoruz Allah ayırmasın canım kocacığınla seni :))
gözün aydın canım arkadaşım kocana kavuştun, oğluşunu grdün
senden mutlusu yoktur eminim cnm.
allahım bu mutluluğunu ömür boyu bozmasın
Kızlar hiç amazonun baby sayfalarına baktınız mı? Müthiş güzel şeyler var, millet neden bebek alışverişi için Amerikaya gidiyor anladım. Ben vericem sipariş walla, buradan ucuz zaten, kargo parasıyla eşitlenir. Sizde bakın derim.
Grow To Sleep Pregnancy Pillows - 996-4-I
Birde şu linkteki hamile yastığına bakar mısınız? Süper birşeymiş, Türkiye de yokmudur bu ya, yada yaptırılamazmı acaba?
azdırma beni yaaaaaaaaaaaa :1no2:
Grow To Sleep Pregnancy Pillows - 996-4-I
Birde şu linkteki hamile yastığına bakar mısınız? Süper birşeymiş, Türkiye de yokmudur bu ya, yada yaptırılamazmı acaba?
ay maaşallah minik oğluşuna, gülümsedi demek, ne güzelnasılda sevinmişinizdir.. iyi haberler duymak güzel..
:))) Buda iyiydi, azmadan sakin sakin
çok benzeri var 365 alışveriş merkezi smyk mağazasında 72.90 fiyatı yerimseniben kullanıyorum ve süper memnunum tek farkı bu resimdekinin daha pofidik olması şakkıdı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben böyle birşeyle girsem yatağa benim ki atar beni yataktan eminim ki kuyllanışlıdır ama bana komik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?