2009 Aralık Anneleri

oohhhhhh maşallah seçill eminim süper çirkin bir oğluştur o yerimseniben
allah nazarlardan saklasın eşine de kavuşmuşsun ağzınızın tadı daim olsun alkisalkisalkis

evet canım yaaaaa sabahtan beri cd de onu izliyorummmm doyamıyorummm...hepimizin canım inşallahhhhhhhhh:1hug:

zaten o kuzucuk bir gelsin heralde ben onu tekrar yutarım dün akşam kendi göbeğime sarılmaya çalışıyordum ooooof daha 4 aya yakın var yaaa

ay maşallah ah o çirkinleri görmek için ne kadar uğraşıyoruz Allah ayırmasın canım kocacığınla seni :))

gözün aydın canım arkadaşım kocana kavuştun, oğluşunu grdün
senden mutlusu yoktur eminim cnm.
allahım bu mutluluğunu ömür boyu bozmasın

ay maşallah ah o çirkinleri görmek için ne kadar uğraşıyoruz Allah ayırmasın canım kocacığınla seni :))

evet canım yaaaa...amin bitanem hiçbirimizi ayırmasın RABBİM inşallahhh....

gözün aydın canım arkadaşım kocana kavuştun, oğluşunu grdün
senden mutlusu yoktur eminim cnm.
allahım bu mutluluğunu ömür boyu bozmasın

amin bitanemmmmmmmm,bugün ağzımm kulaklarımda dolaşıyorummmmm resmenn..tarifi yok meral yaa yüzünü görünce dr. da başladım ağlamayaa...

babası da bir oyuncaklar getirmiş kiii zavallım ümreye mi gitti oyuncak almaya mı gitti belli değilll:))))sanırsın kii arda çocuk olarak doğacak o oyuncaklar ile oynayacak :))))

Kızlar hiç amazonun baby sayfalarına baktınız mı? Müthiş güzel şeyler var, millet neden bebek alışverişi için Amerikaya gidiyor anladım. Ben vericem sipariş walla, buradan ucuz zaten, kargo parasıyla eşitlenir. Sizde bakın derim.

ay maaşallah minik oğluşuna, gülümsedi demek, ne güzel nasılda sevinmişinizdir.. iyi haberler duymak güzel..

azdırma beni yaaaaaaaaaaaa :1no2:

ay maaşallah minik oğluşuna, gülümsedi demek, ne güzel nasılda sevinmişinizdir.. iyi haberler duymak güzel..

tek kelime ile harikaa :)))bi de kucağımıza alacağımız zamanı hayal etmeye çalışıyorum bugün böyle oldu isem o zaman nasıl olur kimbilir.....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben böyle birşeyle girsem yatağa benim ki atar beni yataktan eminim ki kuyllanışlıdır ama bana komik geldi

valla ben de öyle diyordum ama "ay of fıçım başım" dinlemektense yatağı paylaşmayı tercih etti benimki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…