Anamm nerden gonderdim resmimi :)
amma saç varmış sende de valla birbirimize düştük buradakaydirigubbakcemile3
en azından bunalmadan bir muhabbet dönüyor be dünür yerimseniben
sen bugün de getirmedin mi meyveni sengözlerimebaksanab
sen sus senın dıplerın gayet hoş duruyor :):)
Bilge kumralda beyaz çok dikkat çekmezde siyahta çok belli oluyor maalesef.benim uçlarda önceki boya var açık kumral, kendi rengim zaten kumral ve güneşle de çok açılıyor bir de beyazlar var bol miktarda... hem üzüntü sıkıntı, hem boya hem de genetik olarak çok beyazladı benim de :sinifsinif:
Bizim ailede kimse yok bu yaşta beyazlayan bir ben çıktım ne yazık ki.yok benim beyaz hiç yok çok şükür halamlara çekmişim ama dipler felaket çıktı bir de ben saçma ama kestiremiyorum hamileyim diye hep topuz hep topuz mahvoldular doğumdan sonra hemen kestireceğim röfle daha beklesin
kadın milleti değil mi herkes uyuyordu konu saç baş güzellik olunca ne uyku kaldı ne halsizlik
aaaa bu su ve meyve muhabbeti benim işime çok yaradı. Normalde ne su içmek aklıma gelirdi ne meyve yemek kaç gündür buradan okudum mu koşturuyorum hemen mutfağa.di mi ama? seninle su, meyve muhabbeti açtığımızda bir allahın kulunda tık yoktu kötükedihüso
Ben oglen karpuz yedim dunur bi de aksam yiyorum . Elmam vardi salladim hic canim istemiyo simdi .
Tamam bi de sunu sorayim o zaman yuzunuze filan tonik , nemlendirici gibi seyler suruyormusunuz peki kötükedihüso
di mi ama? seninle su, meyve muhabbeti açtığımızda bir allahın kulunda tık yoktu kötükedihüso
aaaa bu su ve meyve muhabbeti benim işime çok yaradı. Normalde ne su içmek aklıma gelirdi ne meyve yemek kaç gündür buradan okudum mu koşturuyorum hemen mutfağa.
yok yok bunlar böyle dün kaç kez meyva dedim hanımlarda tık yokklava:
Peki bebeğe düşünüyor musunuz bebe yağı, masaj kremi falan kullanmayı? Şu johnsons bed time falan aklımı çeliyor benim ama içinde de bir sürü kimyasal var.
Peki bebeğe düşünüyor musunuz bebe yağı, masaj kremi falan kullanmayı? Şu johnsons bed time falan aklımı çeliyor benim ama içinde de bir sürü kimyasal var.
o benim de aklımda uyumasına çok yardımcı oluyormuş kullanan tanıdıklar var ama içeriğini incelemedim dr lar ilk zamanlar z.yağla masaj yapın diyor ama nasıl olur ki vıcık vıcıkkafamçokkarıştı
kızlarrrrr huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldim dr.a gittik sabahtannnnn:))))oğluşummm yüzünü göstermedii dr. teyzesii: "annesi sen bişiler ye bak babası da ne zamandır göremiyodu" dedii ..15-20 dk. sonra baktııkkk...çirkinimizi gördük maşallahhh...dudaklar ben burnu kafa yapısı babasıııı:))))bi de teyzeleriii bi gülümsedi ki sormayınnnnn maşallah kuzuma benimmmmm:))))bu arada kocacığıma da kavuştummmmmmmmmmm..........ne zor gelmişti 15 gün..
bu arada saplanmaları da sordumm normalmiş artık takla makla atarken ayağı ile çarpar dediii..ayrıca sağ el parmaklarımdaki uyuşma da sinirlere olan baskıdan kaynaklanıyormuş lahusanın sonuna kadar devam edermiş...ayrıca 75 kilo olmuşummmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?