2009 Aralık Anneleri

kadın milleti değil mi herkes uyuyordu konu saç baş güzellik olunca ne uyku kaldı ne halsizlik

amma saç varmış sende de valla birbirimize düştük buradakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Gonderiiim bitane daha

en azından bunalmadan bir muhabbet dönüyor be dünür yerimseniben
sen bugün de getirmedin mi meyveni sengözlerimebaksanab

Ben oglen karpuz yedim dunur bi de aksam yiyorum . Elmam vardi salladim hic canim istemiyo simdi .

sen sus senın dıplerın gayet hoş duruyor :):)

:smiley-cool: Tamam bisey demiyorum

Bilge kumralda beyaz çok dikkat çekmezde siyahta çok belli oluyor maalesef.

Bizim ailede kimse yok bu yaşta beyazlayan bir ben çıktım ne yazık ki.

Tamam bi de sunu sorayim o zaman yuzunuze filan tonik , nemlendirici gibi seyler suruyormusunuz peki kötükedihüso

di mi ama? seninle su, meyve muhabbeti açtığımızda bir allahın kulunda tık yoktu kötükedihüso
aaaa bu su ve meyve muhabbeti benim işime çok yaradı. Normalde ne su içmek aklıma gelirdi ne meyve yemek kaç gündür buradan okudum mu koşturuyorum hemen mutfağa.

Ben oglen karpuz yedim dunur bi de aksam yiyorum . Elmam vardi salladim hic canim istemiyo simdi .

öğlen yediysen tamamdır dünür eferim sana yerimseniben

Tamam bi de sunu sorayim o zaman yuzunuze filan tonik , nemlendirici gibi seyler suruyormusunuz peki kötükedihüso

tonik sürmüyorum... sadece dove ve buğday yağı (veya tümüyle doğal kayısı kremi) malum organik ürünler dükkanımız var ya her şeyi mümkün olduğunca doğal yoldan hallediyoruz yerimseniben hatta o kadar ki oğlana bir şeyler almaya çıktığımızda yüzde yüz pamuk olmayan ürün almıyoruz ne kadar güzel görünürse görünsün akannehir ki bu bazen benim asabımı bozuyooooooo mafoldumben süper şeyler var ama içinde sentetik olduğundan alamıyorum :umursamaz:

aaaa bu su ve meyve muhabbeti benim işime çok yaradı. Normalde ne su içmek aklıma gelirdi ne meyve yemek kaç gündür buradan okudum mu koşturuyorum hemen mutfağa.

o zaman amacına ulaşmış demektir güzelim :enbuyukkk: bir bebişe olsun faydamız olursa ne ala diyorduk çünkü :1hug:

Peki bebeğe düşünüyor musunuz bebe yağı, masaj kremi falan kullanmayı? Şu johnsons bed time falan aklımı çeliyor benim ama içinde de bir sürü kimyasal var.

yok yok bunlar böyle dün kaç kez meyva dedim hanımlarda tık yok klava:

gördüm hayatım takdirle karşıladım hatta :hooray: ama işim vardı müdahale edip sopalayamadım büyükleri olarak :1no2:

Peki bebeğe düşünüyor musunuz bebe yağı, masaj kremi falan kullanmayı? Şu johnsons bed time falan aklımı çeliyor benim ama içinde de bir sürü kimyasal var.

niveanınkinde kimyasal az bildiğim kadarıyla ama ben yine doğal yağlardan kullanmayı planlıyorum... işte gaza karşı karnına veya ayak altına sürülebilenler olsun, vücudu nemlendirmek için bebek tenine uygun olanlar olsun falan yine doğal ve organik takılıcaz belli ki alkisalkisalkis

o benim de aklımda uyumasına çok yardımcı oluyormuş kullanan tanıdıklar var ama içeriğini incelemedim dr lar ilk zamanlar z.yağla masaj yapın diyor ama nasıl olur ki vıcık vıcıkkafamçokkarıştı

fena mı fazla kaçırırsan ekmek banıp yersin kuzunu naniknanik canım zaten bol sürersen bebe yağında da vıcık vıcık olur doku aynı sonuçta... eline sürüp vücuduna yayacaksın birazcık ama koku sorun olabilir sızma kullanırsak kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrr huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldim dr.a gittik sabahtannnnn:))))oğluşummm yüzünü göstermedii dr. teyzesii: "annesi sen bişiler ye bak babası da ne zamandır göremiyodu" dedii ..15-20 dk. sonra baktııkkk...çirkinimizi gördük maşallahhh...dudaklar ben burnu kafa yapısı babasıııı:))))bi de teyzeleriii bi gülümsedi ki sormayınnnnn maşallah kuzuma benimmmmm:))))bu arada kocacığıma da kavuştummmmmmmmmmm..........ne zor gelmişti 15 gün..

bu arada saplanmaları da sordumm normalmiş artık takla makla atarken ayağı ile çarpar dediii..ayrıca sağ el parmaklarımdaki uyuşma da sinirlere olan baskıdan kaynaklanıyormuş lahusanın sonuna kadar devam edermiş...ayrıca 75 kilo olmuşummmm.....

oohhhhhh maşallah seçill eminim süper çirkin bir oğluştur o yerimseniben
allah nazarlardan saklasın eşine de kavuşmuşsun ağzınızın tadı daim olsun alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…