kızlarrrrr huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldim dr.a gittik sabahtannnnn:))))oğluşummm yüzünü göstermedii dr. teyzesii: "annesi sen bişiler ye bak babası da ne zamandır göremiyodu" dedii ..15-20 dk. sonra baktııkkk...çirkinimizi gördük maşallahhh...dudaklar ben burnu kafa yapısı babasıııı:))))bi de teyzeleriii bi gülümsedi ki sormayınnnnn maşallah kuzuma benimmmmm:))))bu arada kocacığıma da kavuştummmmmmmmmmm..........ne zor gelmişti 15 gün..
bu arada saplanmaları da sordumm normalmiş artık takla makla atarken ayağı ile çarpar dediii..ayrıca sağ el parmaklarımdaki uyuşma da sinirlere olan baskıdan kaynaklanıyormuş lahusanın sonuna kadar devam edermiş...ayrıca 75 kilo olmuşummmm.....
selam kızlar bugün kuzumu gördük. öyle hareketliydiki ama yüzünü göstermedi.önceki gittiğimizde böbreklerinden biri biraz büyük demişti. kontrol edilmeli demişti. çok şükür herşeyi normal çıktı. 720 gr olmuş kuzum.bu arada ben kozyatağında mothercare outlete gittim ve oğluma çok güzel bi deri mont aldım. hemde 30 tlye. ama büyük 2-3 yaşında ancak giyebilir ama dayanamadım. çok güzeldi. badyler falan vardı uzun kollular 7li paket 28, kısa kollular 21 liraydı.
bende aralıkda doğum yapıcam inş. Alah hepimizinkini tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.neyse kimse yok sanırım Allaha emanet olun inş.
ay öleceğim yaa..
3 gündür uyuyamıyorum..
6:30 da ayaktaydım.. ne olacak acep benim bu halıım?
Evet ya evett biz uyumak istiyoruz yaaaaaaaaaaaaaaaaa:bbo::1ninca: kötükedihüsoAllahım bize uyku verrr:Saruboceq:
Listeye bakın bebişimin ismi varrrr.Büyük ihtimalle o olacakzemuszemus
günaydın kızlaaaaaar,
nasılsınız bakalım
biz yorgunuz biraz birkaç gündür çok yoğunum bundan sonrada böyle olacak anlaşılan..
peliiiin rüyamda seni gördüm kaydirigubbakcemile3
Bastan anlatayim . Sanirim benim hastaneden yuzum gulmeyecek . Esim geldi dun iste gittik 17:30 randevum vardi benim . Girdik iceri aa doktor bey cikti dediler. Nasil olur dedim acil isi cikti dediler iyi de dedim bi arasaydiniz simdi baglatiyoduk sizi dediler filan acil doktoru varmis o baksin filan oldu sonra. Ama doktor acil dogum doktoruymus. Neyse ciktik dogumhaneye. İceri soktular filan adam doguma geldim sandi once yatirin filan dedi . Hemsireler durumu anlatti Allahtan iyi bi adamdi . Neyse anlatinca idrar tahlili istedi. Yine enfeksiyon maalesef . Antibiyotik ve bi ilac verdi yine . Sonra gel ultrasonla bakalim dedi. Sukur hic bir sorun yok . 900 gr olmus Eylul . Ultrasonda one gecmeye filan baslamis. Birazda kendi doktorumu aricam ilaclari.
ayaklarım bacaklarım ve hele de ayak bileklerim çok şişiyor kızlar, ne yapmalı bilmem ki..
Bastan anlatayim . Sanirim benim hastaneden yuzum gulmeyecek . Esim geldi dun iste gittik 17:30 randevum vardi benim . Girdik iceri aa doktor bey cikti dediler. Nasil olur dedim acil isi cikti dediler iyi de dedim bi arasaydiniz simdi baglatiyoduk sizi dediler filan acil doktoru varmis o baksin filan oldu sonra. Ama doktor acil dogum doktoruymus. Neyse ciktik dogumhaneye. İceri soktular filan adam doguma geldim sandi once yatirin filan dedi . Hemsireler durumu anlatti Allahtan iyi bi adamdi . Neyse anlatinca idrar tahlili istedi. Yine enfeksiyon maalesef . Antibiyotik ve bi ilac verdi yine . Sonra gel ultrasonla bakalim dedi. Sukur hic bir sorun yok . 900 gr olmus Eylul . Ultrasonda one gecmeye filan baslamis. Birazda kendi doktorumu aricam ilaclari.
ayaklarım bacaklarım ve hele de ayak bileklerim çok şişiyor kızlar, ne yapmalı bilmem ki..
neyseki eylül iyi burcucum maşallah kocaman olmuş
ama gerçekten çok şanssızmışsın hastane konusunda
tanıdığın bildiğin birileri yokmuydu oralarda tavsiye alıp bi doktor ve hastane bulsaydın.
gunaydın
Allah yardımcın olsun öznur
ya bizi ihmal edersen ruyana girerim öyle ben :)
hayır olsun öznurcugum anlat rüyanı hadi
canım hamile rüyası işte :))
çok hatırlamıyorumda zaten
hastane gibi biyerdeyiz (doğuruyoruz sanırsam :))) ) herkesin odası açık birbirini görüyo filan böle bişeydi :))
Günaydın arkadaşlar.
Birazdan peşpeşe dört çocuk sahibi olmuş 20 senelik ortaokul arkadaşım var ona gideceğim. Tecrübeli bir anneden akıl alalım bakalım kendimi bu konuda acaip bilgisiz hissediyorum. Hiç bir bebeğin büyümesine şahit olmadım. Hiç bez bağlamadım, banyo yaptırmadım. Mama bile yedirmedim.
Bazen çok korkuyorum inanın nasıl bakacam ben oğluşuma. Aranızda benim kadar bilgisiz olanı var mı siz de böyle endişelere kapılıyor musunuz?
Günaydın herkese,
Eslemnur benimde çıktı şekerim, 50 gr yüklemede 151 çıktı, sonra 100 gr yüklemede 1. ve 2. saatim yüksek çıktı. Sonra doktorum diyetisyene yöneltti, diyetisyen bir liste verdi, "o listeyi yazmıştım, geçmiş sayfalarda bulabilirsin" şimdi listeye uyuyorum ve inanılmayacak kadar rahatladım. Öğle ve akşam yemeklerinden sonra yürüyüş yapıyorum, fazla yemek yemediğimden daha doğrusu böldüğümden reflü, gaz, kabızlık şikayetim kalmadı, ağız kuruluğumda baya bir azaldı, yani henüz test yaptırmadım ama şekerimin düştüğünü düşünüyorum. Yani aslında çok kötü bir şey değil, gebelikte her 10 kadından 3 ünde görülüyormuş, gebelik bitiminde de bitiyor zaten. Korkacak birşey yok.
Günaydın arkadaşlar.
Birazdan peşpeşe dört çocuk sahibi olmuş 20 senelik ortaokul arkadaşım var ona gideceğim. Tecrübeli bir anneden akıl alalım bakalım kendimi bu konuda acaip bilgisiz hissediyorum. Hiç bir bebeğin büyümesine şahit olmadım. Hiç bez bağlamadım, banyo yaptırmadım. Mama bile yedirmedim.
Bazen çok korkuyorum inanın nasıl bakacam ben oğluşuma. Aranızda benim kadar bilgisiz olanı var mı siz de böyle endişelere kapılıyor musunuz?
gunaydın
sen hiç merak etme kıme sorsam o oyle bişeykı dogdugun an Allah tarafından anne donanımı yuklenıyor resmen sana denılıyor
bizler şanlıyız tecrubelerımızı paylaşacagımız bir ortam var
hem bak nette yıkamaktan alt degiştirmeye herşey videolu anlatlyr
ebrucum ben şahsen daha önce bir erkek çocuk büyüttüm şimdi 8 yaşında sıpa yeğenim şakkıdı ama ondan önce hiç tecrübem olmamasına rağmen (birebir senin durumundaydım) kuzucuk doğup eve geldiği andan itibaren sanki 15. çocuğun bakımını yapıyormuşum gibi bezini değiştiriyordum, gazını alıyordum vs vs yani yapılması gereken her şeyini yapıyordum... anne sezaryen olduğu için bez değiştirme faslını falan yapamıyordu da yerimseniben
onun için hiç endişelenme bu içgüdüsel bir şey içinde biraz anaçlık varsa anında daha önce düzinelerce çocuk bakmışsın gibi bakmaya başlıyorsun :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?