2009 Aralık Anneleri

haydı gözunaydın maşallah ogluşuna seçilciğim
kocacıgınada kavuştun Allah mutlulugunu daim etsin

guzel haberlerini aldıgıma sevındım maşallah kuzuna
ay yerim ben onun derimontunu

bende aralıkda doğum yapıcam inş. Alah hepimizinkini tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.neyse kimse yok sanırım Allaha emanet olun inş.

hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin

ay öleceğim yaa..

3 gündür uyuyamıyorum..

6:30 da ayaktaydım.. ne olacak acep benim bu halıım?

hep aynıyız bernacıgım yalnız degilsin cnm

Evet ya evett biz uyumak istiyoruz yaaaaaaaaaaaaaaaaa:bbo::1ninca: kötükedihüsoAllahım bize uyku verrr:Saruboceq:

Listeye bakın bebişimin ismi varrrr.Büyük ihtimalle o olacakzemuszemus

ismiyle yasasın bebişin hayırlı olsun cnm

Günaydın herkese,

Eslemnur benimde çıktı şekerim, 50 gr yüklemede 151 çıktı, sonra 100 gr yüklemede 1. ve 2. saatim yüksek çıktı. Sonra doktorum diyetisyene yöneltti, diyetisyen bir liste verdi, "o listeyi yazmıştım, geçmiş sayfalarda bulabilirsin" şimdi listeye uyuyorum ve inanılmayacak kadar rahatladım. Öğle ve akşam yemeklerinden sonra yürüyüş yapıyorum, fazla yemek yemediğimden daha doğrusu böldüğümden reflü, gaz, kabızlık şikayetim kalmadı, ağız kuruluğumda baya bir azaldı, yani henüz test yaptırmadım ama şekerimin düştüğünü düşünüyorum. Yani aslında çok kötü bir şey değil, gebelikte her 10 kadından 3 ünde görülüyormuş, gebelik bitiminde de bitiyor zaten. Korkacak birşey yok.

günaydın kızlaaaaaar,
nasılsınız bakalım
biz yorgunuz biraz birkaç gündür çok yoğunum bundan sonrada böyle olacak anlaşılan..
peliiiin rüyamda seni gördüm kaydirigubbakcemile3

gunaydın
Allah yardımcın olsun öznur
ya bizi ihmal edersen ruyana girerim öyle ben :)
hayır olsun öznurcugum anlat rüyanı hadi

en kötusu bu olsun burcucugum ya
eylulde bir sorun yok ya enfeksıyonuda atlatırsın ilaçlarla
maşallah kocaman olmuş eylul

ayaklarım bacaklarım ve hele de ayak bileklerim çok şişiyor kızlar, ne yapmalı bilmem ki..

Günde iki fincan Doğadan ın ısırgan otu çayını iç,
günde en az 2 sefer 10 ar dakika ayaklarını kalp hizasından yukarı dikerek uzan,
otururken bacak bacak üstüne atma, genelde bacaklarını uzatır gibi otur, masabaşında ayağının altına hani öğretmenlerin vardırya öyle bir yükseltici koy,
sürekli hareket halinde ol, 1 saat oturup kalma,
mutlaka yürüyüş yap,
tuzlu yiyecekleri azalt,
sakın ha düz taban babet türü ayakkabılar giyme

Evet bunlar benim bu konudaki yaptığım araştırmalar ve sonuçları gayet başarılı

Referanslarım: Yoga Hocam, Doktorum, Diyetisyenim :)
Boş konuşmuyorum yani:)

neyseki eylül iyi burcucum maşallah kocaman olmuş
ama gerçekten çok şanssızmışsın hastane konusunda
tanıdığın bildiğin birileri yokmuydu oralarda tavsiye alıp bi doktor ve hastane bulsaydın.

ayaklarım bacaklarım ve hele de ayak bileklerim çok şişiyor kızlar, ne yapmalı bilmem ki..

eve gidince suya sokup rahatlatıp daha sonra yuksekte tutmak rahatlatıyormuş diye duymuştum arzu
birde Allah korusun tansıyondan ödem yapabiliyor vucud sık sık tansıyonunuzu kontrol etmeyı unutmayın kızlar

neyseki eylül iyi burcucum maşallah kocaman olmuş
ama gerçekten çok şanssızmışsın hastane konusunda
tanıdığın bildiğin birileri yokmuydu oralarda tavsiye alıp bi doktor ve hastane bulsaydın.

Oznurcum bu benim ikinci hastanem ve 4. doktorum :) Durum o kadar vahim yani .

gunaydın
Allah yardımcın olsun öznur
ya bizi ihmal edersen ruyana girerim öyle ben :)
hayır olsun öznurcugum anlat rüyanı hadi

canım hamile rüyası işte :))
çok hatırlamıyorumda zaten
hastane gibi biyerdeyiz (doğuruyoruz sanırsam :))) ) herkesin odası açık birbirini görüyo filan böle bişeydi :))

Ya bende kendimi hep doğum zamanım gelmişde hastaneye koşturuyormuşum gibi görüyorum rüyamda, bu arada 3 gün önce en yakın arkadaşım doğum yaptı, çok güzel bir bebeği var, onu gördükçe zaman geçmiyor, biran önce geçse de, kavuşsam miniğime:)

Günaydın arkadaşlar.
Birazdan peşpeşe dört çocuk sahibi olmuş 20 senelik ortaokul arkadaşım var ona gideceğim. Tecrübeli bir anneden akıl alalım bakalım kendimi bu konuda acaip bilgisiz hissediyorum. Hiç bir bebeğin büyümesine şahit olmadım. Hiç bez bağlamadım, banyo yaptırmadım. Mama bile yedirmedim.
Bazen çok korkuyorum inanın nasıl bakacam ben oğluşuma. Aranızda benim kadar bilgisiz olanı var mı siz de böyle endişelere kapılıyor musunuz?

gunaydın
sen hiç merak etme kıme sorsam o oyle bişeykı dogdugun an Allah tarafından anne donanımı yuklenıyor resmen sana denılıyor
bizler şanlıyız tecrubelerımızı paylaşacagımız bir ortam var
hem bak nette yıkamaktan alt degiştirmeye herşey videolu anlatlyr

dünürcüm ne enfeksiyonu yaaaaaaa :umursamaz: neden olurmuş? benim dr çok açıksınız enfeksiyona ve kapmamanızın tek yolu çok çok bol su içmeniz demişti sen içmiyor musun? idrar su renginde olacak kadar su içilmeli diyordu

Teşekkür ederim canım saolasın benim 171 çıktı hamur işi ekmek tatlı yemiceksin dedi ama benim glukozdan sonra kanıma baktılar önce bakmadılar

ebrucum ben şahsen daha önce bir erkek çocuk büyüttüm şimdi 8 yaşında sıpa yeğenim şakkıdı ama ondan önce hiç tecrübem olmamasına rağmen (birebir senin durumundaydım) kuzucuk doğup eve geldiği andan itibaren sanki 15. çocuğun bakımını yapıyormuşum gibi bezini değiştiriyordum, gazını alıyordum vs vs yani yapılması gereken her şeyini yapıyordum... anne sezaryen olduğu için bez değiştirme faslını falan yapamıyordu da yerimseniben
onun için hiç endişelenme bu içgüdüsel bir şey içinde biraz anaçlık varsa anında daha önce düzinelerce çocuk bakmışsın gibi bakmaya başlıyorsun :teselli:

Evet Allahtan internet var elimizin altında. Ben banyo videolarını falan izliyorum da nasıl imreniyorum gelse de kuzucuklarımız biran önce banyo yaptırsak miss gibi.
Allah tarafından anne donanımı yükleniyormuş haaa. Çok iyiymiş bu.

Maaşallah Bilgeciğim benim ödüm kopardı yeni doğmuş bebeği ellemeye bir yerine zarar veririm falan diye dokunamazdım bile.
Ama alışılıyor değil mi bir de işte anaçlık var mı bende o da tartışılır bir şey ama belki de bilemediğim ne cevherler vardır da ortaya çıkar oğluşumu görünce. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…