2009 Aralık Anneleri

Teşekkür ederim canım saolasın benim 171 çıktı hamur işi ekmek tatlı yemiceksin dedi ama benim glukozdan sonra kanıma baktılar önce bakmadılar

İlkinde 50 gr yükleme yapıp ondan sonra bakıyorlar, o 140 dan fazla çıkarsa 2. yi yapıyorlar. Sana yapılmadı mı?

2. de sabah aç karnına gidiyorsun, saat 9.00 da, açken kan alıyorlar, sonra 100 gr yükleme yapılıyor ve birer saat arayla 3 defa daha kan alıyorlar, bu arada su dahil hiç bir şey yiyip içmemen ve fazla hareketli olmaman gerekiyor. Bu kısmı gerçekten biraz eziyet oluyor. Sonra ortaya çıkan 4 değerden en az 2 si sınırın üstündeyse gebelik şekeri teşhisi konuyor ve diyet veriyorlar. Hamur işi, ekmek, tatlı yemiyeceksin bana biraz saçma geldi, çünkü diyetin baya fazla ayrıntısı var. Bir kere ekmek yiyeceksin ama lifli ekmeklerden, meyveyi ölçülü yiyeceksin ve mutlaka yanında süt veya yoğurtla gibi şekeri yükseltmemek için baya ayrıntısı var işin. Diyetisyene gitmeni tavsiye ederim yada en kötü ihtimalle bana verilen diyeti uygula, çünkü yediğin şeylerin miktarı ve saatide çok önemli. İnternetten de araştırıp öğrenebilirsin, yada merak ettiğin şeyleri bana sor, ben öğrenip sana anlatırım. Dikkat etmek lazım öyle hamurişi yememekle bitmiyor iş maalesef

kesin çıkar Ebrucum merak etme yerimseniben ayrıca yeni doğmuş bebeğe zarar vermen o kadar güç ki inanamazsın çünkü kafaları dahil tüm kemikleri son derece esnek bulabiliyorsan bir doğum videosu izle veya yeni doğan servisine gidip hemşirelerin bebeklere nasıl davrandığına bir bak kaydirigubbakcemile3 bebişler tam anlamıyla mucizeler herhangi bir yerine zarar verebilmen mümkün değil gibi bir şey zaten ilk bir ay bizlerin anladığı anlamda canları acımıyor onun için zaten sünneti de o süreçte yaptırmayı öneriyor doktorlar böylece "canı yanmadan" sünnet olup bitmiş ve iyileşmiş oluyor yerimseniben

güzelmi güzel
tombikmi tombik annecikler günaydın:sm_cool::sm_cool:
nasıl keyifler bakalım?

burcu bebişini iyi olmasına çok sevindimde enfeksiyonda nereden çıktı tatlım. lütfen boooooool bol su içmeye çalış/ çalışma hatta zorla kendini:teselli:

Dunurcum bende kronik bir idrar yolu enfeksiyon durumu var. Gecmisim surekli bunla dolu maalesef. Bu konuda cok hassas benim idrar yolu sorunu ki wc ye gidisimi gorsen . Tek kullanimlik posetler , dezenfektanlar filan . Ama yine kapiyorum iste. Normalde hic sorun degilde iste boyle gebis olunca sorun .

Doğum videosu izledim de her iki doğumdan da vazgeçtim be canım. Feci yani. Nasıl doğuracağımı bilemedim. :umursamaz: Gerçi içerde kalan da olmamış ya şimdiye kadar. Neyse bu başka bir konu.
Sünneti ben de doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyorum aslında. Bakalım biraz araştırayım da olabilir yani.

gunaydın cnm
bızde keyıfler ii
ama gelişine bakılırsa sende de ii maşallah

allahtan Eylül iyi be dünür napalım artık iş ki doğduktan sonra o da senin kadar yatkın olmasın çok can sıkar malum küçük çocukta idrar yolu enfeksiyonu :Saruboceq:

bak tek kullanımlık poşet deyince... kızlar şuna bir bakın wc bone

linkteki resme tıklayınca büyük hali de görülüyor... çok faydalı bir şey ben kipa hipermarkette bulabildim sadece 5li küçük paketleri ve 20li büyük paketleri var küçük paketler çantaya çok rahat sığıyor ve hakikaten tertemiz kullanılabiliyor yerimseniben pahalı da değil enfeksiyondan korunmak için de önemli sizler de alın isterseniz :tomato:

senin bahsettiğin bu muydu dünürcüm başka bir ürün mü fisfisfis

kızlar ben biraz kaçıyorum ev işi var yapmam gereken
kaplumbaga hızıyla yaptıgım için anca :)
görüşürüz gelirim yıne

eslemnur, hiçbir şey yapmadan 3 saat boyu oturuyorsun hastanede bu yüzden yanına kitap dergi vs. oyalanacak bir şeyler götür. Çok sıkıcı oluyor yoksa.

ay nasılda tatlı olurlar şimdi bizim minişler yaa... oyyy yer onu annesi,mis gıdısını koklar mmmmm mis mis.. cennet kokulummm benim... annesinin minik meleği..

yeğenimi 10 günlükken yaptırmıştık sanırım oğluşumun da aynı olacak CADIARZU
doğum izle derken kendini korkut anlamında değil hemşirelerin bebeklere ne kadar rahat ve hoyrat davrandığına bak senin zarar vermen mümkün olabilir mi gör anlamında demiştim kaydirigubbakcemile3 yoksa bu saatten sonra dönüşün yok iki şekilden birinde doğurcaksın içerde büyümez o çocuk kaydirigubbakcemile3

haftaya cumartesi
ayarlarsan senle uskudarda buluşup beraber geçeriz karşıya

ben de gelmek istiyorum pelin.. burdan erken çıkma durumum olmuyor işte ne yazık ki.. saat 3 te çıkıyorum.. eşim beni bostancıdan bindirir eminönünde buluşulcaktı sanırım, geçerim eminönüne yetişirmiyim peki size??:uhm:

görüşürüz gelirim yıne

kolay gelsin çok yorma kendini

bu arada günaydın diyen tüm arkadaşlar günaydın hoşgeldiniz
hatta gelişiniz şerefine bir bardak su içmeyi öneriyorum :içelim:

Evet dunurcum benim kullandigimda boyle . Mecbur bundan kullaniyorum cantamda surekli var. Migrostan aliyorum ben 20 tanesi 1.5 milyon . Bi de veterinerime bi dezenfektan hazirlattim . Her iki doktoruma da sormustum kullan tabi dedi. Girmeden once 2 dakika once sıkıyorum sifonu cekip sonra giriyorum . Kesinlikle musluga kapilara direk ellerimi surmuyorum . Hamileligin basindan beri 5 yada 6. enfeksiyon . Kronik oldugu icin hep boyleymis iste . Wc ye girerken biri gorse beni iste biz 10 dakika sonra gelelim diyolar kaydirigubbakcemile3

gunaydın cnm
bızde keyıfler ii
ama gelişine bakılırsa sende de ii maşallah
süperiiiiiiiiiim canikom çok şükür
mina ve sen nasılsınız

görüşürüz gelirim yıne

kolay gelsin sevimli kaplumbağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…