gunaydın bilge
arzu az kaldı bızım buluşmaya napcn gelecekmısın
Teşekkür ederim canım saolasın benim 171 çıktı hamur işi ekmek tatlı yemiceksin dedi ama benim glukozdan sonra kanıma baktılar önce bakmadılar
Maaşallah Bilgeciğim benim ödüm kopardı yeni doğmuş bebeği ellemeye bir yerine zarar veririm falan diye dokunamazdım bile.
Ama alışılıyor değil mi bir de işte anaçlık var mı bende o da tartışılır bir şey ama belki de bilemediğim ne cevherler vardır da ortaya çıkar oğluşumu görünce. :Saruboceq:
bu cumartesimiydi pelin?
dünürcüm ne enfeksiyonu yaaaaaaa :umursamaz: neden olurmuş? benim dr çok açıksınız enfeksiyona ve kapmamanızın tek yolu çok çok bol su içmeniz demişti sen içmiyor musun? idrar su renginde olacak kadar su içilmeli diyordu
kesin çıkar Ebrucum merak etme yerimseniben ayrıca yeni doğmuş bebeğe zarar vermen o kadar güç ki inanamazsın çünkü kafaları dahil tüm kemikleri son derece esnek bulabiliyorsan bir doğum videosu izle veya yeni doğan servisine gidip hemşirelerin bebeklere nasıl davrandığına bir bak kaydirigubbakcemile3 bebişler tam anlamıyla mucizeler herhangi bir yerine zarar verebilmen mümkün değil gibi bir şey zaten ilk bir ay bizlerin anladığı anlamda canları acımıyor onun için zaten sünneti de o süreçte yaptırmayı öneriyor doktorlar böylece "canı yanmadan" sünnet olup bitmiş ve iyileşmiş oluyor yerimseniben
güzelmi güzel
tombikmi tombik annecikler günaydın:sm_cool::sm_cool:
nasıl keyifler bakalım?
burcu bebişini iyi olmasına çok sevindimde enfeksiyonda nereden çıktı tatlım. lütfen boooooool bol su içmeye çalış/ çalışma hatta zorla kendini:teselli:
Dunurcum bende kronik bir idrar yolu enfeksiyon durumu var. Gecmisim surekli bunla dolu maalesef. Bu konuda cok hassas benim idrar yolu sorunu ki wc ye gidisimi gorsen . Tek kullanimlik posetler , dezenfektanlar filan . Ama yine kapiyorum iste. Normalde hic sorun degilde iste boyle gebis olunca sorun .
Doğum videosu izledim de her iki doğumdan da vazgeçtim be canım. Feci yani. Nasıl doğuracağımı bilemedim. :umursamaz: Gerçi içerde kalan da olmamış ya şimdiye kadar. Neyse bu başka bir konu.
Sünneti ben de doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyorum aslında. Bakalım biraz araştırayım da olabilir yani.
haftaya cumartesi
ayarlarsan senle uskudarda buluşup beraber geçeriz karşıya
kızlar ben biraz kaçıyorum ev işi var yapmam gereken
kaplumbaga hızıyla yaptıgım için anca :)
görüşürüz gelirim yıne
allahtan Eylül iyi be dünür napalım artık iş ki doğduktan sonra o da senin kadar yatkın olmasın çok can sıkar malum küçük çocukta idrar yolu enfeksiyonu :Saruboceq:
bak tek kullanımlık poşet deyince... kızlar şuna bir bakın wc bone
linkteki resme tıklayınca büyük hali de görülüyor... çok faydalı bir şey ben kipa hipermarkette bulabildim sadece 5li küçük paketleri ve 20li büyük paketleri var küçük paketler çantaya çok rahat sığıyor ve hakikaten tertemiz kullanılabiliyor yerimseniben pahalı da değil enfeksiyondan korunmak için de önemli sizler de alın isterseniz :tomato:
senin bahsettiğin bu muydu dünürcüm başka bir ürün mü fisfisfis
süperiiiiiiiiiim canikom çok şükürgunaydın cnm
bızde keyıfler ii
ama gelişine bakılırsa sende de ii maşallah
kızlar ben biraz kaçıyorum ev işi var yapmam gereken
kaplumbaga hızıyla yaptıgım için anca :)
görüşürüz gelirim yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?