60 TL nevresimler kızlar..
organik hemi de
oh oh hadi gözün aydın şimdiden hayat...
değer tabii her şey meleklerimiz için artık..
ayol canımızdan vazgeçeriz o bebişler için kocadan mı geçemiycez kaydirigubbakcemile3 tabii değer güzelim değmez olur mu hiç yerimseniben
bu arada benim doğumgünümde geliyosunuz :ecrin_bebek:
4 ekimde gitmem lazım 31 haftam oluyo 32 haftadan sonra uçağa binmek yasak :umursamaz:
bebeiş aralık 15 doğum görünüo
ayrıca burda verem aşısı olmadığı için kızımız hayırlısıyla 2 aylık olanak kadar orda kalmam lazım buyrunnnnnnnnn
5 ay kadar eşim yalnız kalcak burda bnde anne kayınvalide arasında mekik dokuyacam kaydirigubbakcemile2
kızz üzülüom ama yaa kocişim yanımda olamıcak son günlerimde :sinifsinif:
ama napalım kızımın sağlığı herşeyden önemli sabretcez herşeyin hayırlısımafoldumben
aslında kendi evim var türkiyede ama orda kalamam çünkü beyaz eşyalar kurulu deil :1closedeyes:
sanırım hepsiburada da var...
bizim evin yanında taç var. ordan da baktım... güzel yanii... uyku setlri de va. onlar çok hoş. 140 mıydı neyi sanırım...
heh ben şu nevresimde sleeper olanı beğendim... rengi süperrrr
aynen şartlar olsunya sağlık olsun kavuşuruz biiizz:1hug::asigim:ahh kıyamam bee... bebek için doğru bana da bursa'da doğum yap diye söyleniyorlar ama eşimden ayırmak isstemiyoruumm bebişimizi kızımızı... şartlar işte... napçannn
Sen raporunu al yanına mutlaka uçağa binmeden önce, hatta dönüş içinde al, 1 haftadan geç tarihli raporları kabul etmiyorlar, bende geçen hafta oradaydım, daha 28 haftalık olmadım dememe rağmen rapor göstermek durumunda kaldım.
hehehe ben de çaktırmıyommm.. karşımda oturuyooo ööleee..
kayfe yaptım Arkadaşına ikram ettim onunkini sehpaya bıraktım içmedi kızzzz...
yiyim tribini
hıh...
yeşil olanını beğenmiştim.. taa o zaman cinsiyet belli diildi... ortak renk ya.. ama hepicağzısı süper beee
kaça aldın nevresimi
aynen şartlar olsunya sağlık olsun kavuşuruz biiizz:1hug::asigim:
evet cnm doktordan rapor aşlıcam bnmeden yoksa almazlar zaten burda bi arkadaşım 32 haftasında binmişlte indirdiler geri geldi uçaktan o yüzden biz riske atmamak için 1 hafta erken gdiom zemuszemus
göbüşün çok belli heralde senin bn daha öncede gittim geldim kimse bişy sormadı arkadaşım var 2 hafta önce geldi türkiyeden onada sorun çıkarmamışlkar ama göbüş yok bol giyince belli olmuyo hiç göbüşler
kızlar ben taç ın internet sitesinden aldım, battaniyeler tanesi 30 lira nevresim takımı 60 lira..sitesinden aldığım için %5 indirim oldu..nevresim 57 liraya geldi ,organik çok güzel..bugün elime ulaştı 2 günde geldi ve kargo ücretsiz..taç kalitesi tartışılmaz zaten..ben burda taç mağazalarında aradığım renk ve modeli bulamadım ondan internetten aldım..
yok asıl pegasus takmıo doğrumudur bilmiom duydum ama burdan bi bayana 34 te gitti yani heralde doğru 36 haftaya kadar kabul ediyormuşl hamileyiYa göğüs altından kemerli bir elbise giymiştim, bayada yukarı çıktı bizimki, gayet belliydi yani, kocaman vallahi benim göbek:) Ama ben PGS ye binmiştim, THY VE KTHY de kafaya takmıyor olabilirler.
yaaaaaaa bu da güzelllllll offfffffffffff yaaaaaaaaaa LINENS - Koleksiyon :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?