2009 Aralık Anneleri

oh oh hadi gözün aydın şimdiden hayat...

değer tabii her şey meleklerimiz için artık..

ayol canımızdan vazgeçeriz o bebişler için kocadan mı geçemiycez kaydirigubbakcemile3 tabii değer güzelim değmez olur mu hiç yerimseniben
bu arada benim doğumgünümde geliyosunuz :ecrin_bebek:

4 ekimde gitmem lazım 31 haftam oluyo 32 haftadan sonra uçağa binmek yasak :umursamaz:
bebeiş aralık 15 doğum görünüo
ayrıca burda verem aşısı olmadığı için kızımız hayırlısıyla 2 aylık olanak kadar orda kalmam lazım buyrunnnnnnnnn

5 ay kadar eşim yalnız kalcak burda bnde anne kayınvalide arasında mekik dokuyacam kaydirigubbakcemile2

kızz üzülüom ama yaa kocişim yanımda olamıcak son günlerimde :sinifsinif:

ama napalım kızımın sağlığı herşeyden önemli sabretcez herşeyin hayırlısımafoldumben

aslında kendi evim var türkiyede ama orda kalamam çünkü beyaz eşyalar kurulu deil :1closedeyes:

sanırım hepsiburada da var...

bizim evin yanında taç var. ordan da baktım... güzel yanii... uyku setlri de va. onlar çok hoş. 140 mıydı neyi sanırım...

ahh kıyamam bee... bebek için doğru bana da bursa'da doğum yap diye söyleniyorlar ama eşimden ayırmak isstemiyoruumm bebişimizi kızımızı... şartlar işte... napçannn

Sen raporunu al yanına mutlaka uçağa binmeden önce, hatta dönüş içinde al, 1 haftadan geç tarihli raporları kabul etmiyorlar, bende geçen hafta oradaydım, daha 28 haftalık olmadım dememe rağmen rapor göstermek durumunda kaldım.

heh ben şu nevresimde sleeper olanı beğendim... rengi süperrrr

ama onun pembe yeşil ve mavisi var hankı rengi süper olanısı kafamçokkarıştı
iyiyim diyelim iyi olayım yoksa var bir miktar gerginlik ama oğluşuma çaktırmıyom :jeyyar:

hehehe ben de çaktırmıyommm.. karşımda oturuyooo ööleee..

kayfe yaptım Arkadaşına ikram ettim onunkini sehpaya bıraktım içmedi kızzzz...

yiyim tribini

hıh...

yeşil olanını beğenmiştim.. taa o zaman cinsiyet belli diildi... ortak renk ya.. ama hepicağzısı süper beee

ahh kıyamam bee... bebek için doğru bana da bursa'da doğum yap diye söyleniyorlar ama eşimden ayırmak isstemiyoruumm bebişimizi kızımızı... şartlar işte... napçannn
aynen şartlar olsunya sağlık olsun kavuşuruz biiizz:1hug::asigim:

evet cnm doktordan rapor aşlıcam bnmeden yoksa almazlar zaten burda bi arkadaşım 32 haftasında binmişlte indirdiler geri geldi uçaktan o yüzden biz riske atmamak için 1 hafta erken gdiom zemuszemus

göbüşün çok belli heralde senin bn daha öncede gittim geldim kimse bişy sormadı arkadaşım var 2 hafta önce geldi türkiyeden onada sorun çıkarmamışlkar ama göbüş yok bol giyince belli olmuyo hiç göbüşler

karşında :uhm: kafamçokkarıştı benim oğluşum karnımda karşımda olmasına çok var ki daha -tatlicadiarzu-
boşver biraz naz niyaz iyidir yapsın tribini sen de sallama hiç :mymeka:

evet yeşili süpermiş lakin bendeniz tchibodan nevresim ve çarşaf aldı... o sebeple iki tane uyku seti almaya karar verdim başka da almıycam sanırsam... o iki taneyi de açıklıyorum tataaaaaaaaaaaaaa
ikisi de gönderdiğim linkte var zaten
biri friends diğeri travellllllllll

Son düzenleme:
kaça aldın nevresimi

kızlar ben taç ın internet sitesinden aldım, battaniyeler tanesi 30 lira nevresim takımı 60 lira..sitesinden aldığım için %5 indirim oldu..nevresim 57 liraya geldi ,organik çok güzel..bugün elime ulaştı 2 günde geldi ve kargo ücretsiz..taç kalitesi tartışılmaz zaten..ben burda taç mağazalarında aradığım renk ve modeli bulamadım ondan internetten aldım..

Ya göğüs altından kemerli bir elbise giymiştim, bayada yukarı çıktı bizimki, gayet belliydi yani, kocaman vallahi benim göbek:) Ama ben PGS ye binmiştim, THY VE KTHY de kafaya takmıyor olabilirler.

ben mağazada bir bakayım da daha olmadı yüzde 5 indirim hatrına yine internetten alırım kaydirigubbakcemile3 yalnız organik ürün için fiyat ucuz geldi bana fisfisfis

Ya göğüs altından kemerli bir elbise giymiştim, bayada yukarı çıktı bizimki, gayet belliydi yani, kocaman vallahi benim göbek:) Ama ben PGS ye binmiştim, THY VE KTHY de kafaya takmıyor olabilirler.
yok asıl pegasus takmıo doğrumudur bilmiom duydum ama burdan bi bayana 34 te gitti yani heralde doğru 36 haftaya kadar kabul ediyormuşl hamileyi
bnce çok riskli 36 hafta ne demek ha doğdu doğacak kaydirigubbakcemile bnde pegasus aldım en uygun fiyat ondaydı opuyorumnanaktan
diğer firmalar çok pahalı ya
yaaaaaaa bu da güzelllllll offfffffffffff yaaaaaaaaaa LINENS - Koleksiyon :bbo:

anam heposi güzel biz bu gidişle beşer beşer alırız bnlardan bn 2 çeşit alıcam yeter die düşünüyorum yetmezse alırım daha napim feda olsun kızımaa:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…