2009 Aralık Anneleri

şanslısın işte.... ne güzel..

benim de var akılverenlerim =) bu arkadaşımla da 3 hafta var aramızda.. maşallahhh muhabbet hep aynı =)
BEBEKLERİMİZZZ=)))

çok şeker ler annesii kızının cicişleri cnm bebek telsizini ne kadara aldın bide kaç metreye kadar çekim gücü bnde alıucamda hala karar veremedim
bide kızlar playskollun uykuarkadaşım bebeği var 3 aydan itibaren bayılıyorlarmış ondan almayı düşünüyorum ninni çalıyo ve yüzü ışıldıyo bakın belkji ilginizi çeker

yavrun hele bir doğsun ye yiyebildiğin kadar canım benim

canım YKM den aldım.. son günümüzdü... philips de yoktu başka bursada..

219 idi

50 tl indirim yapıyorlar 200den fazla olduğu için.

169'u 12ye böldüler.

ama arkadaşlar daha uyguna rastladılarsa onlara da bi danış..

200 metreye kadar çekiyor. bu arada önce chicco'nun en takoz modeli var, iş görür diye ondan aldık. sonra eşim çok büyük dedi görüntüsü beğenmedi değiştirdik

ama kızlar tavsiye ederim çekimi ve ses düzeyi gayet iyi. ve 69 tl ye. ilgilenen olursa bilgilendiririm.

canım o uyku arkadaşı süper hakkaten...

ama o kadar peluş aldık ki yettii gari dedik.. =))))

bu arada e-bebek'in bursadaki mağazasını gezdim. elektronik ve bazı oyuncaklar acaip uygun..

iyanlu buhar mak. de 119 TL.... şiddetle tavsiye ederim..

benim alerjim var da =)))

cnm chicco hangi modeli bilmiomda tavsiye etmediler dışardan her sesi çekiomuş sözde yoldan araba geçse haşuhuşur yapıyomuş bi arkadaş sölemişti
arçelliğin bir modeli var kameralı o da türkiyeye gdince onada bakıcam 225 falandı onun fiyatıda CADIARZU

bn buhar makinesi konusunda karasızım ya alsammı almasammı doktoruma sorayım diyorum gittiğimde türkiyeyebiz gecen kış petek yakmadık hiç ama bun kış kızımız olcak mecburem yakıcaz
şimdi kızlar burda evlerde soba kalarifer falan yok çünkü kış olmuyo sonbahar havası gibi serin oluyo geçiyo klima ve peteklerle ısınıyoruz

petekde havayı berabt kurutur dmi kullanan varmı daha önce tecrübelerinizi alsam azzcııcıcık :kedi:

=)))))) ya belki inanmayacaksın ama =)))) chiccodan sonra o arçeliğin kameralı modelini aldık..

kamera süper ama araya duvar girince çekim zort.... sürekli cızırtı, görüntü de gidiyo.. bildiğin karınca olayı..
kesinlikle önermiyorum...

en son bunu aldık işte son gün....

ben hem ağrının kuru havası hem de kalorifer dolayısı ile aldım..

aslında kendimi düşünerek de iyonlu aldım.. polen özelliği var da..

canıııııııııııııııııımmm
kocana kavuştun,
Arda'yı gördünnnnn

naaassın diye sormuyom bile....

öpüyooommmmmm

senin aldığına bakayım o zaman bnde gerçi bana kameraolmasada olur yatak odam da duracak beşik salona sesini duyayım die istiyorum gittiğimde araştırıcam artık saol cnmm yardımın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…