şanslısın işte.... ne güzel..
benim de var akılverenlerim =) bu arkadaşımla da 3 hafta var aramızda.. maşallahhh muhabbet hep aynı =)
BEBEKLERİMİZZZ=)))
iyiyim cnm sağol,geçem cumadan beri diyetteyim.yağlı şekerli yiyecekler yok,sütü,yoğurdu,ekmeği diyet tüketiyorum.2 saatte bir bişeler atıştırıyorum genelde meyve.haftaya cumna 100lük yükleme yapılacak ona göre bakıcaz artık.ama çok yüksek çıkmıştı benim sonucum doktor sonuç büyük ihtimalle değişmez dedi.
moralimi bozan tek şey istediklerimi yiyememek.gewceleri rüyamda tatlı ve yemekler görüyorum.zorlanıyorum ama napiim bebeğim için herşeye katlanırım.eşim fedakarlıklar şimdiden başladı aşkım,önemli olan bebeğimşz diyo.doğru diyoda bu tatlı krizlerime ne kadar daha engel olurum bilemiyorum..mafoldumben
salllaaaaayaaalımmmm kalçaları dertleriiiii
de hayydeeeeeeeeeeee =)))))))))) :sm_cool:
çok şeker ler annesii kızının cicişleri cnm bebek telsizini ne kadara aldın bide kaç metreye kadar çekim gücü bnde alıucamda hala karar veremedim
bide kızlar playskollun uykuarkadaşım bebeği var 3 aydan itibaren bayılıyorlarmış ondan almayı düşünüyorum ninni çalıyo ve yüzü ışıldıyo bakın belkji ilginizi çeker
cok şeker duruyor
zaten playskoolun tum urunlerı cok şeker
bebek acısından en saglıklı oyuncak markası
canım YKM den aldım.. son günümüzdü... philips de yoktu başka bursada..
219 idi
50 tl indirim yapıyorlar 200den fazla olduğu için.
169'u 12ye böldüler.
ama arkadaşlar daha uyguna rastladılarsa onlara da bi danış..
200 metreye kadar çekiyor. bu arada önce chicco'nun en takoz modeli var, iş görür diye ondan aldık. sonra eşim çok büyük dedi görüntüsü beğenmedi değiştirdik
ama kızlar tavsiye ederim çekimi ve ses düzeyi gayet iyi. ve 69 tl ye. ilgilenen olursa bilgilendiririm.
teyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile2 aheeeeeee aheeeeeeeee :sm_cool: :teytey:
canım o uyku arkadaşı süper hakkaten...
ama o kadar peluş aldık ki yettii gari dedik.. =))))
bu arada e-bebek'in bursadaki mağazasını gezdim. elektronik ve bazı oyuncaklar acaip uygun..
iyanlu buhar mak. de 119 TL.... şiddetle tavsiye ederim..
benim alerjim var da =)))
cnm chicco hangi modeli bilmiomda tavsiye etmediler dışardan her sesi çekiomuş sözde yoldan araba geçse haşuhuşur yapıyomuş bi arkadaş sölemişti
arçelliğin bir modeli var kameralı o da türkiyeye gdince onada bakıcam 225 falandı onun fiyatıda CADIARZU
kızlarrrr nasılsınızzz
kızdıranları hakladın herhalde canımkaydirigubbakcemile3şutarafagitti
sağolun kızlar,meralinde dediği gibi yavrumu bi doğurayım o zaman bol bol yiyip acısını çıkarıcam valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?