2009 Aralık Anneleri

eşim almaya gelmiş hadi ben kaçar kızlar yarın görüşürüzzzz opuyorumnanaktan

kızlar aldığım nevresim takımı bu taç

2. olan ise linens in, bunu amayı düşünüyorum..uyku seti..

Eklentiler

• $18708898.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $linens.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 33
ayyyyyyyyyy linens e bayılldııımmmmm

acaip şeker..

mışıl mışıl uyusun, uyusun da büyüsün inşallaahhh!!

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
hayat24, ayesbirim, bhcg, bkaban+, esinn35, ggozde, julyjuly, little_princess, oznurss+, ozyil

bu kalabalık var ama ses yok :mymeka:

napıyonuz huuuuuuuuu:hooray:

kızlar ya ben g.antep te oturuyorum geçen bebek odası takımı sordum 3000 tl dedi bu ne yaaaa. yazık günahhh ..hala burda uygun bir yer bulamadım..sinir oluyorum ...burda fiyatlar uçmuşş..ahh memleketimde olacaktımkii..gelde izmir i arama ..

aynen şekerim yaa... memleket gibisi yok.. biz de bütün alışverişi memleketlerden karşıladık..

bende aldım buradaki arkadaşların tavsiyesiyle. koku kötü ne derece yararlı acaba diye düşünüyorum. hergün sü,rmekten vazgeçtim dün. 70 liraya aldık eczacı çok yıllardır bu kullanılıyor dedi.

chicco nun kremi çok güzel kokuyo bn onu kullanıyorum mammas donna

ALLAH ALLAH bnde kullanmaya basladım ama kokmuyor hiç
yurtdışından getirttim 40 tl ye maloldu

elif nbr
ne zamandır sesın solugun çıkmıyor
bebiş nasıl
cinsiyetını bile bilmiyorum senın bebişinin o kadar zaman olmuş senle konuşmayalı

BENDE PREGNACARE DıYE BıR ÜRÜN KULLANIYORUM 23 TL YA ALMIŞTIM O DA TUHAF BıR KOKUSU OLDUĞU ıÇıN SÜRESı GELMıYOR ıNSANIN GENELDE BEBE YAĞI SÜRÜYORUM.. AMA KOKSA DA KULLANMAK ZORNDAYIZ KIZLAR, HAYAT HAMıLELıKTEN SONRADA DEVAM EDECEK ıNŞALLAH.. VE YıNE GÜZEL OLMAMIZ GEREKECEK, ANNE OLDUK DıYE HER ŞEY BıTMEYECEK.. YıNE ESKıSı GıBı SEKSı OLABıLCEZkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…