teyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile2 aheeeeeee aheeeeeeeee :sm_cool: :teytey:
İyonlulardan almak mantıklı, biz kendimiz için sinbo marka ucuz bir şey almıştık, ölüyorduk az daha. Bakteri üretti ve eşim ve ben aynı anda zatürre olduk, hem de ondan olduğunu anlayana kadar 3 sefer filan, günlerce hastane acillerine taşındık. Paraya kıymak lazım bu tür işlerde. Kıbrısta alman bence gereksiz, hava zaten oldukça nemli, orada yakacağın kaloriferin dereceside zaten düşük olur, Bizim doktor yatmadan önce 1 lt suyu kettle da yatacağınız odada kaynatarak bitirin en iyisi odur demişti ama bilemiyorum, sen bilirsin yine de.
cnm bilmiyorumki kararsız kaldım işte petek dediğim elektrikli ısıtıcı klimada 24 saat çalışıyo nerdeyse işte bebeğe zararı olurmu bronşit yaparsın çoçuğu diolar odamda fişte yok öyle fazla bak sende hasta olduk diosun ii yapalım derken kötü yapmayalım bide arzumunkilere bakmıştım bn iyonlusunu hiç duymadım ayy iyice şaşırdım şimdiİyonlulardan almak mantıklı, biz kendimiz için sinbo marka ucuz bir şey almıştık, ölüyorduk az daha. Bakteri üretti ve eşim ve ben aynı anda zatürre olduk, hem de ondan olduğunu anlayana kadar 3 sefer filan, günlerce hastane acillerine taşındık. Paraya kıymak lazım bu tür işlerde. Kıbrısta alman bence gereksiz, hava zaten oldukça nemli, orada yakacağın kaloriferin dereceside zaten düşük olur, Bizim doktor yatmadan önce 1 lt suyu kettle da yatacağınız odada kaynatarak bitirin en iyisi odur demişti ama bilemiyorum, sen bilirsin yine de.
bu gidişle bize yapacaz bu bebişler yeryüzünde öğrenmedik bişy bırakmıcak bize kaydirigubbakcemile3ne demek ricalardan bir demet..
valla sorun bana acaip doktora yaptım bu konularda =)
araştırma çabalarındayım cnm takıl peşime kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3buhar yapıcı şart olan birşey mi?? acaba merak ettim .. hiç ihtiyaç olarak düşünmemiştim onu
anacım nem yazın dışarda içerde deilki :)))evet evet nemli zaten kıbrıs... kettle da yeterli..
hatta sobalı evde oturan varsa gerek de yok bence tabi...
koy üstüne güğüm gibi bişey.. olur sana nem işte..
kızlar ben cıkıyorum
gorusuruzzzzz
hayatçım
eğer kuru ise hava şart.. bizim bile kuruyo ağzımız burnumuz...
sen koşullarını daha iyi biliyorsun..
kızlar bende nevresim takımı ve battaniyesini aldım kızımın ..ilk alışverişimizi yaptık..taç tan aldım.. fiyatları çok uygun ve organik..uyku setinide linens ten beğendim..çok şekerler ya allah sağlıkla kullanmak nasip etsin hepimize..
kızlar bende nevresim takımı ve battaniyesini aldım kızımın ..ilk alışverişimizi yaptık..taç tan aldım.. fiyatları çok uygun ve organik..uyku setinide linens ten beğendim..çok şekerler ya allah sağlıkla kullanmak nasip etsin hepimize..
ayy evet onlar süper.. yeşili var bi acaip güzel .... güle güle kullan canım!!kızlar bende nevresim takımı ve battaniyesini aldım kızımın ..ilk alışverişimizi yaptık..taç tan aldım.. fiyatları çok uygun ve organik..uyku setinide linens ten beğendim..çok şekerler ya allah sağlıkla kullanmak nasip etsin hepimize..
bizim için sorun deil de işte bebiş için tedirginim allah korusun hasta olmasında
ben şu iyonluları bi araştırayım
anladım işte... bak biraz araştır.. beğendiğin olunca yaz buraya onu konuşalım
ayy kaça aldın bn hala alamadımm ahh ahh türkiyeye gitmek i,stiyoruuuuuuuum artıııııkkkkk:gitme:
ama kocişim burda kalcak senağlama
off off aşağısı sakal yukarısı bıyık kaydirigubbakcemile3
ama kızıma değer di,mi yaa 4 ekimde türkiyedeyi,m kızlar aldık biletimi kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?