biz kalıyorsak onlarda kalacaklar yapacak birşey yok arzucumağrılara gelince uyuyomuyum acı mı çekiyorum belli değil kızlar, sırtımın belimin ağrısını geçtim birde karnımın içi çok acıyor sizede oluyor mU? sabah uyanırkende bir gerinme geliyor elimde olmayan, karnımın üst kısmına midemin oraya yani.. ay çok fena acıyor sürekli her sabah oluyor bu gerinme kendiliğinden, acıyarak böyle.. ay hayırlısıyla bir bitseydi.. eşimde uyuyamıyor, resmen soba gibi sıcaklık saçıyosun diyo, üstüne birde stresde biraz o zavallımda uykusuz kalıyor hep..
kızlar günaydıın bende az önceye kadar iyiydim ama. lavaboya gidince biraz şok oldum. ayıp olacak belki ama paylaşmak istiyorum. parça parça üç defa akıntım geldi resmen tuvalete düştüğünü duydum. ama kaşıntım idrarımı yaparken yanmam falan yok. neyin nesi anlamadım. başına gelen varsa benide aydınlatabilirmi?
kızlar günaydıın bende az önceye kadar iyiydim ama. lavaboya gidince biraz şok oldum. ayıp olacak belki ama paylaşmak istiyorum. parça parça üç defa akıntım geldi resmen tuvalete düştüğünü duydum. ama kaşıntım idrarımı yaparken yanmam falan yok. neyin nesi anlamadım. başına gelen varsa benide aydınlatabilirmi?
günaydın kızlarrr
neşeli hiç başıma gelmedi bilmiyorum ama doktorunu ara bence
günaydın a.s.bilgecim
günaydın canım a.s.
nasılsınız bakalım kardeşler zemuszemus sengözlerimebaksanab
bombayız bombaaaaaaaaaaa
sen nasılsın cnm?
heeeeeeyyyttt be seni tutabilene aşk olsun valla:lepi:pimsiz bombayım cicim süprizzzzz
pimsiz olmam herkesin sağlığı için en iyisi yoksa bir iki leş bırakıcam ardımda :jeyyar:
fatma'cım çok geçmiş olsunselma kızlar 2 gündür yoktum.çok kötü oldum eveli gün diş ağrım tuttu ve doktorlar hiç birşey yapamıyorlar çekilmesi lazım ama 7 aylık olduğumdan çekemediler ilaç verdiler onunda antibiyotiğini kullanmak istemiyorum ama ağrı okadar çokki ağrı kesici bile kesmedi koymadığım kalmadı diğime mahvoldum hiç uyuyamadığımdan işede gelemedim dün gecede çok tuttu.ağlaya ağlaya uyumuşum.şimdide hafif hafif ağrıyor ama akşamları çok çoğalaıyor saçımı başımı yolduruyor okada pis ki hiç böyle ağrı çekmemiştim hayatımda.inşallahb geçer çok var çünkü dasha ne yaparım bilmiyorum .
kızlar günaydın kan ilaçı kullanan arkadaşlar ilaçınızın adı nedir
selma kızlar 2 gündür yoktum.çok kötü oldum eveli gün diş ağrım tuttu ve doktorlar hiç birşey yapamıyorlar çekilmesi lazım ama 7 aylık olduğumdan çekemediler ilaç verdiler onunda antibiyotiğini kullanmak istemiyorum ama ağrı okadar çokki ağrı kesici bile kesmedi koymadığım kalmadı diğime mahvoldum hiç uyuyamadığımdan işede gelemedim dün gecede çok tuttu.ağlaya ağlaya uyumuşum.şimdide hafif hafif ağrıyor ama akşamları çok çoğalaıyor saçımı başımı yolduruyor okada pis ki hiç böyle ağrı çekmemiştim hayatımda.inşallahb geçer çok var çünkü dasha ne yaparım bilmiyorum .
heeeeeeyyyttt be seni tutabilene aşk olsun valla:lepi:
iki leşle kalırsan iyi valla bu hızla dip köşe temizlik yapıp leşleri fazlalaştırırmışsın gibime geliyorkaydirigubbakcemile3
heeeeeeyyyttt be seni tutabilene aşk olsun valla:lepi:
iki leşle kalırsan iyi valla bu hızla dip köşe temizlik yapıp leşleri fazlalaştırırmışsın gibime geliyorkaydirigubbakcemile3
fatma'cım çok geçmiş olsun
3 ila 6 ay arasında çekim yapabiliyorlar bunu bende yaşadım tatlım. ama benim de bu döneme denk geldiğinden tedavimi yaptırmıştım.
bilirim nasıl acı çektiğini canım yaaaaaaaaaa
karanfil dene
rakıyı dene mesela; rakılı pamuğu koy dişine, ama fazla kaçırıp yavrunlada kafayı bulmakaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun ama antibiyotik şart diyorlarsa kullan vücuttaki enfeksiyon daha zararlı diyorlar :1no2: kekik yağı konur dişin üzerine diye biliyorum ama araştırmak lazım şimdi emin olamadım
Selam arkadaşlar uzun zamandır forumu takip etmeme rağmen nedense bişeyler yazmak içimden gelmemişti.Benim bebeğim 27 haftalık ve 1kg oldu.Bir kızım olacak inşalalh.Bütün tahlillerim normal şimdilik bir aksilik yok.Bebeğime sadece bir tulum aldım şimdiye kadar.Birde internetten belis mobilyalarına baktım buse bebek takımını çok beğendim.Ümraniye şubesine gidip görmek istiyorum.Gördükten sonra kesin kararımı veririm diye düşünüyorum.Bayramdan sonra eksiklerimizi tamamlarız.Bebeğimizde iyice büyümüş olur diye düşünüyorum.Anne olmak çok müthiş bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın.
sağolun arkadaşlarım karanfil yağı dediler onu koydum rakıda koydum ama yok ağrı kesici minoset içtim birgün hiç işe yaramdı dün gece parol içtim o biraz işe yaramaış 3 saat kadar uyuttu beni öndceki gece hiç uyuyamadı.4 aylıkken bende 20lik diş çektirdim bişeycik olmamıştı ama 7 aylık diye müdahale etmiyorlar neyapacağım bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?