MERHABALAR GÜZELLER.NE ZAMANDIR BAKAMADIMM...
Salı günü gece benim kocatanla (ki resmen kocattı beni) çok kotu tartıstık malum ısım meselesi...sonra ben sabaha kadar aglayınca yüzümde tepsi kadar şişti...sabah da karın agrılarım baslıyınca doktora gıttim hemen,doktor kasılmaların onemlı normal denebilir ama yüzünün bu kadar şişmesi hiç hayra alamet değill dedi.apar topar bir yıgın tahlil,4 tüp kan verdim,,tahlıllerın sonu bugun alınacak.bebegede dopler yaptılar 700 gr.çıktı.çok iri dedi doktorbu haftada bu kadar olmaması gerekiyomuş...çok canım sıkıldı benimde,annemde burda yok izmire gitti,hastaneye falan hep tek basıma gıttım o da cok dokundu; hamilelik işte...aksam kaynana tekrar aramıs koymazsanızda ben yıne bulent derim herke se de bulent dedirtirim diyoo..SEYTAN DEDı AL KOCATANIN ELıNDEN TELEFONU SAYY BEN BURDA NELERLE UGRASIYORUM SENıN YAPTIGINA BAKK...amaan bulasmadım velhasıl 1 kere daha ne halleri varsa gorsunler;kocatanla da konusmuyorum o da ne hali varsa gorsun... :çok üzgünüm:
bu arada arzucum satlarımız aynı yaa arda kac gr.bi de sekere kacıncı haftada baktıracaksın?benim doktorum 26.haftada bakarız demişti ama bebek iri cıkınca pazartesi yaptırıcaz çok korkuyorum...
Salı günü gece benim kocatanla (ki resmen kocattı beni) çok kotu tartıstık malum ısım meselesi...sonra ben sabaha kadar aglayınca yüzümde tepsi kadar şişti...sabah da karın agrılarım baslıyınca doktora gıttim hemen,doktor kasılmaların onemlı normal denebilir ama yüzünün bu kadar şişmesi hiç hayra alamet değill dedi.apar topar bir yıgın tahlil,4 tüp kan verdim,,tahlıllerın sonu bugun alınacak.bebegede dopler yaptılar 700 gr.çıktı.çok iri dedi doktorbu haftada bu kadar olmaması gerekiyomuş...çok canım sıkıldı benimde,annemde burda yok izmire gitti,hastaneye falan hep tek basıma gıttım o da cok dokundu; hamilelik işte...aksam kaynana tekrar aramıs koymazsanızda ben yıne bulent derim herke se de bulent dedirtirim diyoo..SEYTAN DEDİ AL KOCATANIN ELİNDEN TELEFONU SAYY BEN BURDA NELERLE UGRASIYORUM SENİN YAPTIGINA BAKK...amaan bulasmadım velhasıl 1 kere daha ne halleri varsa gorsunler;kocatanla da konusmuyorum o da ne hali varsa gorsun... :çok üzgünüm:
Salı günü gece benim kocatanla (ki resmen kocattı beni) çok kotu tartıstık malum ısım meselesi...sonra ben sabaha kadar aglayınca yüzümde tepsi kadar şişti...sabah da karın agrılarım baslıyınca doktora gıttim hemen,doktor kasılmaların onemlı normal denebilir ama yüzünün bu kadar şişmesi hiç hayra alamet değill dedi.apar topar bir yıgın tahlil,4 tüp kan verdim,,tahlıllerın sonu bugun alınacak.bebegede dopler yaptılar 700 gr.çıktı.çok iri dedi doktorbu haftada bu kadar olmaması gerekiyomuş...çok canım sıkıldı benimde,annemde burda yok izmire gitti,hastaneye falan hep tek basıma gıttım o da cok dokundu; hamilelik işte...aksam kaynana tekrar aramıs koymazsanızda ben yıne bulent derim herke se de bulent dedirtirim diyoo..SEYTAN DEDİ AL KOCATANIN ELİNDEN TELEFONU SAYY BEN BURDA NELERLE UGRASIYORUM SENİN YAPTIGINA BAKK...amaan bulasmadım velhasıl 1 kere daha ne halleri varsa gorsunler;kocatanla da konusmuyorum o da ne hali varsa gorsun... :çok üzgünüm:
canım ben en son 18 ağustosda ayrıntılıya girdiğimde arda 24 cm 420 gr dı.
normal doktoruma da 3 ağustosda gittim di o zaman 20. haftam bitmişti.. bana bir dahaki kontrole 26. haftada gelirsin demişti.. bende dün randevu aldım önümüzdeki cumartesi sabahı na alabildim. o zaman da 25+1 oluyorum yani onun dediği hesaba geldi.. senin bebiş kaç gr. dı canım?
Canım çok üzüldüm anlattıklarına. Lütfen bebek sağ sağlim doğana kadar şu isim konusunu kapatın. Bu nedir yaa. Sen onun annesisin, bütün zorluğunu, stresini, sıkıntısını sen çekiyorsun ismini koymakta senin hakkın ama şimdi düşünülüp konuşulacak şeyler bunlar değil. En başta önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı.
Benim bebeğin kilosu da 24+6 haftalıkken 900 gramdı. Doktor biraz iri demişti ama çokta fazla önemsememişti. Bir hafta ilerde kilosuna göre demişti.
700 çıktı cnm yaaa doktor da çok iri dedi.gerci bizde ıkı tarafta da tek kişi de bile şeker yok aslında belli olmaz ama;heralde ök..zz gibi yedim yedim çocugu obez yaptım
canım benim ya nedir bu çektiğin gerçekten nekadar düşüncesiz senin bu kayınvaliden
çook geçmiş olsun bu arada kötü bişey yoktur sanmıyorum ama şeker çıkabilir hazırlıklı ol çünkü hamilelik şekeri olanların bebeklerinin kilosu fazla olur diye duymuştum ben. öylede olsa biraz diyetle normala döner merak etme...
Canınıda sıkma dicem ama mümkün olmaz şu durumda kocanada bravo yani şu durumda arayı onun idare edip orta yolu bulması lazım.sana yansıtmaması gerek çünkü senin stres yapmaman lazım bebeğiniz için
sen ne sabırlı kızsın, eşinede çok kızdım doğrusu bu kadar önemli bir durumda hala o kadını konuştuyorya helal olsun... Allah o kadını senden uzak yerde yuvandan eşinden çocuğundan uzak yerde islah etsin nediyim.. ne diyim.. terbiyesiz, düşüncesiz.. sevimsiz kadın ne olcak... ben böyle şeylere kendim yaşamış gibi hissediyorum çok kötü oluyorum...mafoldumbenklava:
o kdar doluyum ki oznurcum gercekten annemde yanımda değill hep size anlatıyorum sızı de sıkıyorum ama nolur kusura bakmayınn..
ben de yeni başladım..
tatlı tatlı iyi geliyor valla... enerji veriyo bana =)))
ayyy bu arada kızımın cicilerini ekledimmm haa..
sonra yine eklerim yoruldum =)
SORMA ARZU BU HAMILELIK DONEMINDE O KADR TUHAFLAŞTI Kİ SANKI O HAMILE DE BEN KOCAYMIŞIM GIBI İLGİ BEKLIYO HİÇ HALDEN ANLAMIYO,BEBEGE BISEY ALSAM GOSTERSEM GOZUNUN UCUYLA BAKIP GEÇİYO...BAZEN DIYORUM Kİ KOLAY BULDU,KESKE YILLARCA COCUGUM OLMASAYDI,UMUTLANMAYI HAYAL KIRIKLIKLERINI YASAYDI BELKI DEGERIMIZ OLURDU ONUN GOZUNDE :gitme:
anlatıcaksın tabi insan paylaşınca daha bi hafifliyo..
Bencede şu isim meselesini kapatın kocanada söyle anneside kapatsın o ne yaparsa yapsın o çocuğu sen büyüteceksin.
Yakınındamı peki kaynana sürekli görüşüyormusunuz. Bebek olunca nasıl olacak peki gelirlermi sürekli
iş çokluğu bi şey değil de... neyse kızmıycaaaaaam kızmıycaaaaaaam kızmıycaaaaaaaam hadi berna ommmmmmmmmmmmmmm derin nefes alıyoruz veriyoruuuuuuuuzzzzzzzzzz ommmmmmmmmmmmmmzemuszemus
üzülmüyorum sadece kızgınım kaydirigubbakcemile3 kızdıranları da bilahere üzücem zaten şakkıdı
çok doğru söylüyosun canım biraz zorlansaydı belki kıymetini bilirdi bulunduğu durumun.
Bizim ilk bebeğimiz düşük olmuştu ozaman hamileyken bizde aileler yüzünden çok sorun yaşamıştık ben hamile hamile sabaha kadar uyumadığımı biliyorum.
Ama bu kez herşey daha farklı ve daha kıymetli.
ben korundugum halde hamıle kaldıgım için o zaten bastan belirtti cnm hazır olmadıgını ve istemediğini bende hazır degıldım ama olmuştu,vaz gecemedım.emınım dogunca cok sever cok baglanır ama hamıleyken cok cok üzdü beni...
merhaba fatma, sanırım aynı zamanlarda aynı diş ağrılarını çekmişiz. Benimde cumartesi gecesi çürük olan 20'lik dişim inanılmaz ağrımaya başladı ve aradığım tüm hastanelerden dişi çekemeyiz cevabı aldım. Ama ağrı dayanılacak gibi değildi,kendi dr um çektirebileceğimi söyledi ve dün özel bir doktora gittim ve o çekmeyi kabul etti. şimdi kurtuldum ağrıdan. Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. En son emla diye bir jel var, onu sürerek uyuşturuyordum diş etimi. Allah sabır versin sana bence antibiyotiği de ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?