2009 Aralık Anneleri

arzu sana veya baskasına direk yazılmış bir mesaj degildiki o niye üstüne alındın anlamadım
çok fazla ilaç muhabbetı dönmuş ve biz birbirimizi tanımayan insanlarız kımın ne tepki verecegını doktoruna danışmadan kullanma cehaletınde bulunup bulunmayacagını bilemedıgımız için sadece uyarmak ıstedım
yoksa kendıme bakardım ben sadece karışmazdım muhabbete
hı şimdide ben cahılmıyım sormadan kullanayım diye biri atlamasın
kişiye özel dedildi o mesaj tekrarlıyorum

eeeeeeeeeeee kızlar bebefon muhabbeti felan olmuş okudum da.ben eşim arçelik bayii olduğu için arçelik kullancam kameralıları var ondan getirir heralde ama ablamda arçelik kamerasız kullanıyo gayet güzel tavsiye ederim reklam olmasında:)

kızlar bu arada ben hala isim bulamadım oğluşuma son günlerdede poyraz mı olsa acaba die düşünüyorum ama kararsızzım çok zormuş ya

benimde meleğim olsun istiyorum inşallah allah nasip eder... allah sizi meleklerinizden ayırmasın

amin canım inşallah tez zamanda allah senin meleğini de gönderir :Saruboceq: allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:

toplu alım yapsak indirim yaparlar aslında :)
herkes kendıne hedıye alsın adamlardan iş çıkmayacak gibi anlaşılan :)

bi de daha doğum hediyesi var biliyosun di mi kaydirigubbakcemile3 gerçi benimki "yok öyle bir şey sen uyduruyorsun" diyor ama bizim sülalede vardır o gelenek sizde de var mı bizimkilerin uydurması mı acaba akannehir

pelincim burda bir üstüne alınma söz konusu değil alınacak bişey değil dediğin, ben cvp verdim o arkadaşa o yüzden ne dediğimi yazdım

bi de daha doğum hediyesi var biliyosun di mi kaydirigubbakcemile3 gerçi benimki "yok öyle bir şey sen uyduruyorsun" diyor ama bizim sülalede vardır o gelenek sizde de var mı bizimkilerin uydurması mı acaba akannehir

aa olmazmı
var cnmcm bizdede
böyle gelenekler guzelşeyler yasatılmalı :)

pelincim burda bir üstüne alınma söz konusu değil alınacak bişey değil dediğin, ben cvp verdim o arkadaşa o yüzden ne dediğimi yazdım

tamam cnm ben ustume alındım açıklama geregı duydum o zaman senın yazdıgına karşılık boşver ii oldu farklı duşunenlerede cvp mahiyetınde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…