yaklasık 2 saat uzaklıktayız canım.aslında kadının tek derdi kendı istedıgını yaptırmak...mehmet mehmet dedi once (eşinin adı)sonra kocatan onu ıstemedıgını acıkca soyleyıp kestırıp atınca bu sefer bülent e dondu (oglunun adı)...
Bende tukendım artık valla ne halleri varsa gorsunler ne diyim kuzum...napıyolarsa yapsınlar...
hande geçmiş olsun umarım kotu birşey yoktur
cnm ya ii gelirmi acaba yarın kontrolüm var zaten sorayım doktoruma o olmasa bile belki başka bir merhem gibi bişey verir.
cnm bnm doğru diyorsun ama içlerini okuduğunda ilaçların hamileler için kesin bişey yazmıyor fayda zarar doğrultusunda kullanıklır gebeblik için tam araştırma yok yazıyor güvenemeiyoru ayrıca pek ilaç içemiyorum ben yutamıyorum o yüzdenn vitamişn bile alamdım baştan beri kan şilacımıda şurup oalarak alıyorummm
koca bardak içiyorum bilgecşim afiyet olsun herkeseeee.
MELEK ARKDAŞIM BENİM
SEN MERAK ETME DEŞİLECEK KİŞİLER OLURSA BEN ANIND AMÜDAHALE EDİP ORTADAN KALDIRIYORUMkaydirigubbakcemile
ANNELİK RUHUNU YUMAŞŞATTI SANIRIM BİLGE HI NE DERSİNyerimseniben
BAK BU CALPOL'Ü BEBİŞLER İÇİN ÇOK KULLANIRIZ KIZLAR
CANIM BENİM PAROL SANIRIM EN UYGUN OLAN AĞRI KESİCİ
handecim 24. haftadasın ve 700 gr. bence gayet normal niye öyle demişki o doktor kafam karıştı valla :bbo:
SORMA ARZU BU HAMILELIK DONEMINDE O KADR TUHAFLAŞTI Kİ SANKI O HAMILE DE BEN KOCAYMIŞIM GIBI İLGİ BEKLIYO HİÇ HALDEN ANLAMIYO,BEBEGE BISEY ALSAM GOSTERSEM GOZUNUN UCUYLA BAKIP GEÇİYO...BAZEN DIYORUM Kİ KOLAY BULDU,KESKE YILLARCA COCUGUM OLMASAYDI,UMUTLANMAYI HAYAL KIRIKLIKLERINI YASAYDI BELKI DEGERIMIZ OLURDU ONUN GOZUNDE :gitme:
seni üzenler üzülsün canım benim hep beraber tekrarlıyoruz ''biz süperiz çok iyiyiz çok akıllıyız çok tatlıyız '' dövmeye yardım ihtiyacın olursa koşarım lülülülülülü
yemeğimizi yedik ve geldiiiiiiiiiiiiik
slm kızlar biz geldik
herkese afiyet olsun
fatma çok geçmiş olsun cnm
ilk başta bir tane aç karna vermişti doktor, sonra tekrar kan testi yapıldığında kansızlık yine çıktı 2 ye çıkarttırdı.. 2. kutuyu 2 şer tane alarak bitirdim işte.. tabi o hapı alınca üstünden 2 saat geçene kadar süt ve süt ürünleri tüketmiyosun.. ben pek de düzenli kullanmamıştım ilk kutuyu, malum o dönem başşımıza gelen büyük acı nedeniyle ilaçlarımı almak aklıma gelmiyordu.. annem her dakika hatırlatsada herşey boş geliyordu.. ama 2. kutuyu düzenli kullandım. haftaya cumartesi bakıcaz artık tekrar verir belki.. genellikle kan hapını kansızlık varsa eğer gebeliğin sonuna kadar hatta lohusalık döneminin sonuna kadar veriyorlar.. sana da mı verdi????
arkadaslar yanlış anlamayın ama
burdan birbirinize ilaç tavsiye etmesenız daha ii olur
benım kardeşim biliyorsunuz kadın dogumcu o bile ben ona ilaç sorunca kendı doktorumun verdiği
ilaçları soruyor duzenlı içtiğim ilaçların ismini soruyor ilaç veriyorsada doktoruma şunuda içmeye basladıgımı soylememı istyr sanırım bazı ilaçlar bazı ilaçlarla kullanılmıyor veya şeker troid tansıyon rahatsızlıklarını tetıklıyor
içtiğimiz ilaçları gayet masumane söyluyoruz ama doktoruna söylemeden kullanmaya baslayan arkadaslarda olabilir
benımkı kuçuk bir uyarı
MERHABALAR GÜZELLER.NE ZAMANDIR BAKAMADIMM...
Salı günü gece benim kocatanla (ki resmen kocattı beni) çok kotu tartıstık malum ısım meselesi...sonra ben sabaha kadar aglayınca yüzümde tepsi kadar şişti...sabah da karın agrılarım baslıyınca doktora gıttim hemen,doktor kasılmaların onemlı normal denebilir ama yüzünün bu kadar şişmesi hiç hayra alamet değill dedi.apar topar bir yıgın tahlil,4 tüp kan verdim,,tahlıllerın sonu bugun alınacak.bebegede dopler yaptılar 700 gr.çıktı.çok iri dedi doktorbu haftada bu kadar olmaması gerekiyomuş...çok canım sıkıldı benimde,annemde burda yok izmire gitti,hastaneye falan hep tek basıma gıttım o da cok dokundu; hamilelik işte...aksam kaynana tekrar aramıs koymazsanızda ben yıne bulent derim herke se de bulent dedirtirim diyoo..SEYTAN DEDİ AL KOCATANIN ELİNDEN TELEFONU SAYY BEN BURDA NELERLE UGRASIYORUM SENİN YAPTIGINA BAKK...amaan bulasmadım velhasıl 1 kere daha ne halleri varsa gorsunler;kocatanla da konusmuyorum o da ne hali varsa gorsun... :çok üzgünüm:
yok valla bunlar sopa istiyorlar buldular bizim gibi gelin ezmeye çalışıyorlar resmen böylesine kendi doğurduğuna koy diyeceksin sinir yaratıklar offfffffffffffffff zorluklarına sen katlan hastalan bağıra bağıra doğur sonra ben bülent derim aman sen hiçbir şey deme çok acayip sinirlendim canım benim boşver kendini fazla üzmemeye çalış ezdirme kendini tatlım sana üzüldüm birtanem kendine dikkat et mafoldumben ben benim kine sinirlenince evde müzik açıyorum yüksek sesli hem ağlıyorum hem şarkı söylüyorum
ben korundugum halde hamıle kaldıgım için o zaten bastan belirtti cnm hazır olmadıgını ve istemediğini bende hazır degıldım ama olmuştu,vaz gecemedım.emınım dogunca cok sever cok baglanır ama hamıleyken cok cok üzdü beni...
yap blöfünü hayatım ben küsken bir defa yapmıştım çok etkisi oldu mahvolmuştu dr raporları beğenmedi dedim içim ervermedi bebek diyemedim ama 50 kere içimden tövbe dedikten sonra bende sorun varmış stres yüzünden bebek iyi değilmiş dr mutlaka kendini üzmemen lazım yoksa daha çok üzülürsün dedi demiştim ki çok ta yalan değildi bebek etkilenir demişti dr boşver kaynanan yaptırsın künyeyi satar parasıyla kendine birşey alırsın zaten takma onun aldığı şeyi ben korktum bunlardan ne yapacakları belli olmazklava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?