2009 Aralık Anneleri

Hiçbir şey yapamazlar senin sinirini bozmaktan başka.
Sanırım kayınvaldenin ruhsal durumu pek sağlıklı değil geçirdiği travmayı atlatamamış.
Bir evlat kaybetmiş tabii ki acısı çok büyüktür pek sağlıklı düşünemiyor gibi geldi bana.
Künye falan hazırlatmalar, Allahtan fazla yakın değilmişsiniz.

canım o calgel'i benim yeğen diş çıkarırken kullanıyorduk ben de meraktan sürdüm ne oluyor bir bakayım diye kaydirigubbakcemile3 dişin köküne doğru dişetine yayarak sürüyorsun ve o bölgeyi uyuşturuyor tabii bebeğe göre olduğu için yetişkinde öyle sürekli bir uyuşukluk olmuyor ama en azından uyumadan hemen önce yardımı olabilir diye düşündüm... doktoruna sor zararı yoksa biraz rahatlatır hiç olmazsa yerimseniben

evet bir yumuşama söz konusu valla meral... doğunca iyiden pamuk anne olucam korkarım benimki de şımarığın önde gideni olacak o zaman :sinifsinif: calpol ve calgel çocuklarda can kurtaran ilaçlar zaten yerimseniben hamilelikte de parol her türlü ağrı hastalık ne varsa yut bi parol iyileşiver şeklinde akannehir

handecim 24. haftadasın ve 700 gr. bence gayet normal niye öyle demişki o doktor kafam karıştı valla :bbo:

valla ben de salı günü gittim 23+5'tim yani 24. haftada ve doktorum bebeğim 650 gr olduğunu bir haftaya yakın önde olduğunu ve her şeyin süper olduğunu söyledi ben de anlamadım şimdi bu doktor handeyi niye korkuttu :mymeka:

şşşşş handeeeeeee iyi şeyler dile iyi şeyler olsun bak daha yavrunu kucağına almadın, üstelik aldıktan sonra bile garantisi yok... gönlünden neler geçtiğini ve neden bunu söylediğini anlıyorum ama lütfen doğru dilekler dile, doğru isteklerde bulun da sonra için yanmasın aman ha :umursamaz:
sen de bu arada haktan ya da emir arasında seçimini yap bırak bülent konusunda zorlarlarsa zorlasınlar iki isim koy ve sevdiğin ismi kullan... ha vazgeçirebilirsen ne ala... geçiremezsen de en azından tek o isimle kalmamış olsun yavrucak :sinifsinif: sinirlenmeden sakin sakin anlatmayı becerebileceğini düşünüyorsan kayınvalidene açıp "anne ben kaderinin bülent abime benzemesinden çok korkuyorum" deyip acındırmayı deneyebilirsin sanırım ona rağmen geri adım atmazsa korkarım bir ismini o isim olarak koyacaksın...
ama bak olumsuz etkilerini görmeye başlamışsın bile bırak her işte vardır bir hayır de ve bebişinin sağlığı için bu konuyu artık düşünme de konuşma da a.s.

seni üzenler üzülsün canım benim hep beraber tekrarlıyoruz ''biz süperiz çok iyiyiz çok akıllıyız çok tatlıyız '' dövmeye yardım ihtiyacın olursa koşarım lülülülülülü

kaydirigubbakcemile5 sağolasın canım benim sositososito ben genelde dilimle döverim zaten yine öyle çalışmaya devam etcem de işte bir duygusallık hasıl oldu pek kıyamıyorum kimseye :bbo:

yemeğimizi yedik ve geldiiiiiiiiiiiiik

slm kızlar biz geldik
herkese afiyet olsun
fatma çok geçmiş olsun cnm

afiyet şeker :CüvCüv: ve ilik kemik olsun kızlarrrrr

KIZZLAR BU ARADA BISEY SORUCAM AGDA YA GIDEN VARMI ARAMIZDA?BI ARKADASIMIN DOKTORU ANı DUYULAN ACILARIN RAHIM KASILMALARINI BASLATABILECEGI GEREKCESIYLE ONERMEMıŞ BENDE SORMADIM DOKTORUMA AMA GITMEKTEN ISTIYORUM ARTIK,MALUM GÖBÜŞLERDEN DOLAYI ALT TARAFLARLA BÜTÜN ıRTıBATIMIZ KOPTU KOPACAK :kedi:

bana ferplexi o yüzden verdi dr süt yumurta yoğurt gibi besinleri aynı anda alabilirsin dedi hap verirsem beklemen gerekecek demişti

arkadaslar yanlış anlamayın ama
burdan birbirinize ilaç tavsiye etmesenız daha ii olur
benım kardeşim biliyorsunuz kadın dogumcu o bile ben ona ilaç sorunca kendı doktorumun verdiği
ilaçları soruyor duzenlı içtiğim ilaçların ismini soruyor ilaç veriyorsada doktoruma şunuda içmeye basladıgımı soylememı istyr sanırım bazı ilaçlar bazı ilaçlarla kullanılmıyor veya şeker troid tansıyon rahatsızlıklarını tetıklıyor
içtiğimiz ilaçları gayet masumane söyluyoruz ama doktoruna söylemeden kullanmaya baslayan arkadaslarda olabilir
benımkı kuçuk bir uyarı

ve kesinlikle çok haklı bir uyarı vereliniortak

tümüyle bitkisel şeyler bile olsa doktorumuza sormadan kullanmıyoruz niye her doktor her hastanın bünyesine göre ayrı şeylere izin veriyor veya vermiyor

arkadaşlar hiçbiriniz doktorunuza sormadan burada bahsedilen bir şeyi kullanmıyorsunuz di mi???????

yok valla bunlar sopa istiyorlar buldular bizim gibi gelin ezmeye çalışıyorlar resmen böylesine kendi doğurduğuna koy diyeceksin sinir yaratıklar offfffffffffffffff zorluklarına sen katlan hastalan bağıra bağıra doğur sonra ben bülent derim aman sen hiçbir şey deme çok acayip sinirlendim canım benim boşver kendini fazla üzmemeye çalış ezdirme kendini tatlım sana üzüldüm birtanem kendine dikkat et mafoldumben ben benim kine sinirlenince evde müzik açıyorum yüksek sesli hem ağlıyorum hem şarkı söylüyorum

şşşşşşşş sinirlenmiyoruz üzülmüyoruz kırmıyım kafanı :mymeka: bak hande üzüntüden zaten nelerle uğraşıyor bir de bizlerin sinirlenip üzülüp sıkıntıyla karşılaşması için anlatmıyor herhalde klava:

xxxxx

Son düzenleme:

AMAN KUZUM SALAK BEN NE DE BECERİRİRM YA OYLE ŞEYLRİ,AMAN NAPIOLARSA YAPSINLAR VALLA YILDIM mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…