2009 Aralık Anneleri

pelin'e katılıyorum:lepi:

Kuzucum bunun pırlantasızı yok.

Çünkü bütün özelliği , bebeğe "pırlanta" anlamını yüklemek zaten :)

Anne adayı diyorki :

Benim pırlantam içimde.

En değerli pırlantam, karnımdaki bebeğimdir.

Anneler pırlantanın asıl yaratıcılarıdır.

Anneler Kutsaldır...

Consept bu şekerim...

Ürünün etiket fiyatı 500$

ha ama eşimin ünlü olması gerekiyodu di mi fisfisfis
olsun bence eşim de ünlü alsın bana ne yaaaaaaaaa a.s

consept neymış okumadık mı
benım pırlantam içimde :)
dışındada pırlantam olsun dıyenler verin eşlerinizin maillerini toplu bir mail atayım ben reklam maili gibi :)

merhabalar arkadaşalar.nasılsınız bakalım.ben iyiyim biraz geçmişi okudum.assoss pırlantayı eşime msn den yolladım bakalım çok güzel gerçekten hamilelikte süper bir doğumgünü hediyesi olur...

valla arkadaşlar mesajları nerden başlayarak okudunuz bilmiyorum ama, ben kesinlikle tavsiye filan etmedim... HFZ rumuzlu arkadaşımız kan hapı kullanan var mı ismi ne? diye sormuştu bende ismini ve nasıl kullandığımı yazdım.. sanda tavsiye ederim yada bunu kullanabilirsin gibi bir cümlem olmadı..

consept neymış okumadık mı
benım pırlantam içimde :)
dışındada pırlantam olsun dıyenler verin eşlerinizin maillerini toplu bir mail atayım ben reklam maili gibi :)

valla benim ki direkt cevap yazar "madem en güzel ve en kıymetli pırlantası içinde, dışındaki sönük kalır o yüzden yazık pırlantaya" falan gibisinden :1no2: kendisi de reklam işinde olduğundan yemez yani :1no2: ekim başında da hem doğumgünüm hem evlilik yıldönümümüz var üstelik

valla ben kendi ağzımla istiycem o kolyeyi bana ne bana ne!!!!!!!!!! doğum günüm de hediye de almadı zaten, taşınıyoruz filan diye masraf çok oldu.. ama artık almalı yaniiii:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…