arkadaslar yanlış anlamayın ama
burdan birbirinize ilaç tavsiye etmesenız daha ii olur
benım kardeşim biliyorsunuz kadın dogumcu o bile ben ona ilaç sorunca kendı doktorumun verdiği
ilaçları soruyor duzenlı içtiğim ilaçların ismini soruyor ilaç veriyorsada doktoruma şunuda içmeye basladıgımı soylememı istyr sanırım bazı ilaçlar bazı ilaçlarla kullanılmıyor veya şeker troid tansıyon rahatsızlıklarını tetıklıyor
içtiğimiz ilaçları gayet masumane söyluyoruz ama doktoruna söylemeden kullanmaya baslayan arkadaslarda olabilir
benımkı kuçuk bir uyarı
ya benım kankının arkadası tasarımını yapmış süperr dimi
eşime mail atsammı acaba :)
ya benım kankının arkadası tasarımını yapmış süperr dimi
eşime mail atsammı acaba :)
ASSOS PIRLANTA
bu sitede pencere açılıyor o yüzüğe de bir bak istersen :sm_cool: üzerinde embriyon olan yüzük varrrrrr
ewt onuda söyledı
unluler eşine almış hamıleyken hediye
e ben de ünlüyüm şakkıdı
arkadaslar yanlış anlamayın ama
burdan birbirinize ilaç tavsiye etmesenız daha ii olur
benım kardeşim biliyorsunuz kadın dogumcu o bile ben ona ilaç sorunca kendı doktorumun verdiği
ilaçları soruyor duzenlı içtiğim ilaçların ismini soruyor ilaç veriyorsada doktoruma şunuda içmeye basladıgımı soylememı istyr sanırım bazı ilaçlar bazı ilaçlarla kullanılmıyor veya şeker troid tansıyon rahatsızlıklarını tetıklıyor
içtiğimiz ilaçları gayet masumane söyluyoruz ama doktoruna söylemeden kullanmaya baslayan arkadaslarda olabilir
benımkı kuçuk bir uyarı
merhabalar arkadaşalar.nasılsınız bakalım.ben iyiyim biraz geçmişi okudum.assoss pırlantayı eşime msn den yolladım bakalım çok güzel gerçekten hamilelikte süper bir doğumgünü hediyesi olur...
consept neymış okumadık mı
benım pırlantam içimde :)
dışındada pırlantam olsun dıyenler verin eşlerinizin maillerini toplu bir mail atayım ben reklam maili gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?