• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kıslar benim bıcırıklar dayanamadılar ve bugün 11 50 itibari ile aramıza katıldılar..

canim deme ikizlermi geldi kac haftaliktiki canlarim ya nasillar iyilermi ALLAH anali babali buyutsun ee sen nerden yaziyosun normal dogummu yoksa ay anlarsana detayiii

şimdi gelelim haberlereeee...

biliyorsunuz 3 hafta önce gitmiştik. bu da son kontrolumuz oluyor. nasipse 10 gün sonra doğumumuz gerçekleşecek. 9 gün sonra Van'dayız. bir gün erken yatıcam uzaktan geldiğimiz için.
bebeğin duruşu normal. kafa aaşağıda, sırt soldan sağa , sağda da bacaklar yer alıyor =)

bu arada Aryanın kaval kemiklerini hissettik dün gece 1 annemle beraber =) uykumdan uyandırdı =) uzun uzun incecik =) acaip bişi ya :d kürdan gibi...

3 hafta önce 1800 küsur gr.dı . boyu da 43 cm. civarı idi...
biliyosunuz çok üzülüyordum zayıf diye...
bugünkü sonuç:
3030 gr. 51cm. civaarı =)))))

çok mutluyum. acaip kilo almış =) ben de 3 haftada 2-3 kilo falan aldım zaten.. 1 hafta öncen gidiyor gelişim halen..

nst ye de girdim. herşey normal çok şükür... erken doğum sancı olayını falan sordum öyle bir risk de yok.. ay böyle ne çok yazdım.....

siz nasılsınız?

:nazar::nazar: canım canım canımmmmmm çokkkk sevindim bütün gün hep aklımdaydın:)) bak nazlı ARYA m nasıl abla olmuş gördünmü...afferin anacığına kızına çok iyi bakmış....hayırlısıyla kucağına al güzel kızını inşAllah....alkisalkisalkis kocaman öptümmmmm...........:1hug:

kızlar öncelikle dün o kadar uykum vardı ki herşeyi okuyamadım .. şimdi de berna lafı geçenlere yazıyorum.. okuyup tek tek yazıcam =))) Alttaki arkadaş malum biraz sitem etmiş ya =))) birazdan da bebişimin haberlerini yazıcam =)

yukarıda da belirtttiğim gibi özür diliyorum kaçırmışım sanırım bişeyleri döv anam döv =) moralim süper şu an koymaz inan!!! mucuuukkkkkk

evet evet doğumuma daha varmış kızlar =)))) yazıyorum haberleri şimdi..

kuzum seni aradım 2 civarı açmadın.. ilk haberi sana verecektim =)
evet pelincim çok az kaldı 4 gün sonra nsipse.sanki çok erkenmiş gibi geldi biranda öyle deyince doktor 37+6 oluyor gerçi 38. hafta.senin minan ne tetlı olmuş annesi öle maşallahı var ben doğurana kadar inşallah sende kucağına almış olursunnn.
canıııııııııııımmmm 18i ha.. hadi bakalım hayırlısı yaa... =)))) sağlıkla inşşş kavuşasınız !!

evet cnm sezeryan olacak 38in içindeyimmm.

canım ticker yalan... doğum tarihine göre yaptım ben.. ne de olsa

SON OOOOOOOOONNNNNNN = 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lepi:
Alttaki arkadaş benim herhaldeelülülülülülü Ay hoşuma gitti herkese bir cevap vermişsin die sonra baktım bana yok ööle diyiverdim işte naz yapım dedim azkaydirigubbakcemile3 Döver miyim kıızz beni de sev diye yaptım sadece:utangac:
şimdi gelelim haberlereeee...

biliyorsunuz 3 hafta önce gitmiştik. bu da son kontrolumuz oluyor. nasipse 10 gün sonra doğumumuz gerçekleşecek. 9 gün sonra Van'dayız. bir gün erken yatıcam uzaktan geldiğimiz için.
bebeğin duruşu normal. kafa aaşağıda, sırt soldan sağa , sağda da bacaklar yer alıyor =)

bu arada Aryanın kaval kemiklerini hissettik dün gece 1 annemle beraber =) uykumdan uyandırdı =) uzun uzun incecik =) acaip bişi ya :d kürdan gibi...

3 hafta önce 1800 küsur gr.dı . boyu da 43 cm. civarı idi...
biliyosunuz çok üzülüyordum zayıf diye...
bugünkü sonuç:
3030 gr. 51cm. civaarı =)))))

çok mutluyum. acaip kilo almış =) ben de 3 haftada 2-3 kilo falan aldım zaten.. 1 hafta öncen gidiyor gelişim halen..

nst ye de girdim. herşey normal çok şükür... erken doğum sancı olayını falan sordum öyle bir risk de yok.. ay böyle ne çok yazdım.....

siz nasılsınız?

Oo Maşallah Arya hanıma.Kocaman olmuşş doğuma kadar daha da alır belki son ay bebekleri çok kilo alıyormuşş.
Aynı anlattığın şekilde benm oğlum da öyle duruyoropuyorumnanaktanKaburgalarımı deşiyor ayaklarıyla.
Salı günü de görmeye gidecem bakalım büyümüş mü Efe'cik.
Gözün aydın canm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

kızlar johnsonını vücüt şampuanı bebekleri rahatlatıp uyutuyormuş kullananlardan duydum bende aldım çok güzel kokuyor

bu benim aldığım vucüt şampuanı bunun şampuanı yokmu benmi bulamadım

Son düzenleme:
kızlar size bişey sorcam, bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
bebiş 34+6 haftalık. bugün haftalık kontrol için dr amcamıza gittik, benim sıpa iyice yaramaz oldu üzüyo beni, dr.um bu hafta hiç gelişmemiş bide suyu azalmış dedi. nst ye bağladı, çok şükür onda bi sorun yok, ama ben allak bullak oldum hiçbişey soramadım o anda.
suyun azalması için nettede pek iyi şeyler yazmıyo... moralim çok bozuldu ya... :sinifsinif:

gunaydın kızlar
bana acil bildiğiniz süt arttırıcı besınlerı yazarmısınız minaya yetmıyor sutum
hurma yıyorum rezene ve ısırganotlu çayda içiyrorum
canan petıbör demışsın alıp bugun yıyeyım ama bol su dıyorlardı içiyorum ayva yıyorum fark göremedım sütün mıktarında
bildiklerinizi paylaşın lütfen öpüldünüz

kıslar benim bıcırıklar dayanamadılar ve bugün 11 50 itibari ile aramıza katıldılar..

ay cnm ne mutlu size .umarım herşey yolundadır.ikiz bebk çok güzel bişey olsa gerek.nasıllar aynı yumurta ikizimiydiler.çok benziyorlarmııı.normal doğummu.kaç haftalıkken doğdular cnmmm. Ay ne çok şey sordummm çarşambada benimki geliyor ya çok heyecanlıyım o yüzdennn.kusuruma bakmaaa.sağlıkla büyütmen dileğiyleeee.....
35.hafta başladııalkisalkisalkis

hadi bklm hayırlısı nehriciğim .bizler artık kasım annesi olduk .sizler artık aralık annesi olacaksınzı.sağlıkla kucağına al bebişini.

gunaydın kızlar
canan petıbör demışsın alıp bugun yıyeyım ama bol su dıyorlardı içiyorum ayva yıyorum fark göremedım sütün mıktarında

cnm bnm ina bende senin gibi pek bişey bilmiyorum humana ii demişlerdi ama onuda içiyorsun bildiğim kadarıyla.birde eskiler soğan ye bol bol derler sütün çoğalır derlerdi ben öyle hatırllıyorummm.umarım yeter sütünnn cnm bnmmm.bol bol sağ ama sağıldıkça emildikçe süt artarmışşşş.ihmal etmeee.

Bende de var endometriozis ameliyat oldum hatta.Belki doğumdan sonra yavaşlar diye düşünüyordum benmafoldumben

Rica ederim beğenmene sevindimyerimsenibenÇook teşekkürler

doktor rahimi yumurtalıkları çıkarıp bakçak duruma göre işlem yapıp yerine koycakmış. bebek dönemezmi yaaa. normal çıksın kesmesinler ...heryerim hassas zaten. kızıma acıyla nasıl bakçam:( sorular sorular sorular. gelde strese girme. tüm gün yapayalnız kuruyorum ister istemez...

günaydınn
fatmacım seninde bebiş geliyomuş çarşamba ayy ne güzel ya. hayırlısıyla gelsin inşallah..
pelincim bende soğanı duymuştum.bide bol bol sağ çektikçe gelir diye duymuştum

gunaydın kızlar

canım bulgur pilavı yanında ayran veya meyve suyu inanılmaz süt yapar

Back
X