kızlar öncelikle dün o kadar uykum vardı ki herşeyi okuyamadım .. şimdi de berna lafı geçenlere yazıyorum.. okuyup tek tek yazıcam =))) Alttaki arkadaş malum biraz sitem etmiş ya =))) birazdan da bebişimin haberlerini yazıcam =)
yukarıda da belirtttiğim gibi özür diliyorum kaçırmışım sanırım bişeyleri döv anam döv =) moralim süper şu an koymaz inan!!! mucuuukkkkkk
evet evet doğumuma daha varmış kızlar =)))) yazıyorum haberleri şimdi..
kuzum seni aradım 2 civarı açmadın.. ilk haberi sana verecektim =)
evet pelincim çok az kaldı 4 gün sonra nsipse.sanki çok erkenmiş gibi geldi biranda öyle deyince doktor 37+6 oluyor gerçi 38. hafta.senin minan ne tetlı olmuş annesi öle maşallahı var ben doğurana kadar inşallah sende kucağına almış olursunnn.
canıııııııııııımmmm 18i ha.. hadi bakalım hayırlısı yaa... =)))) sağlıkla inşşş kavuşasınız !!
evet cnm sezeryan olacak 38in içindeyimmm.
canım ticker yalan... doğum tarihine göre yaptım ben.. ne de olsa
SON OOOOOOOOONNNNNNN = 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lepi:
Alttaki arkadaş benim herhaldeelülülülülülü Ay hoşuma gitti herkese bir cevap vermişsin die sonra baktım bana yok ööle diyiverdim işte naz yapım dedim azkaydirigubbakcemile3 Döver miyim kıızz beni de sev diye yaptım sadece
şimdi gelelim haberlereeee...
biliyorsunuz 3 hafta önce gitmiştik. bu da son kontrolumuz oluyor. nasipse 10 gün sonra doğumumuz gerçekleşecek. 9 gün sonra Van'dayız. bir gün erken yatıcam uzaktan geldiğimiz için.
bebeğin duruşu normal. kafa aaşağıda, sırt soldan sağa , sağda da bacaklar yer alıyor =)
bu arada Aryanın kaval kemiklerini hissettik dün gece 1 annemle beraber =) uykumdan uyandırdı =) uzun uzun incecik =) acaip bişi ya :d kürdan gibi...
3 hafta önce 1800 küsur gr.dı . boyu da 43 cm. civarı idi...
biliyosunuz çok üzülüyordum zayıf diye...
bugünkü sonuç:
3030 gr. 51cm. civaarı =)))))
çok mutluyum. acaip kilo almış =) ben de 3 haftada 2-3 kilo falan aldım zaten.. 1 hafta öncen gidiyor gelişim halen..
nst ye de girdim. herşey normal çok şükür... erken doğum sancı olayını falan sordum öyle bir risk de yok.. ay böyle ne çok yazdım.....
siz nasılsınız?
Oo Maşallah Arya hanıma.Kocaman olmuşş doğuma kadar daha da alır belki son ay bebekleri çok kilo alıyormuşş.
Aynı anlattığın şekilde benm oğlum da öyle duruyoropuyorumnanaktanKaburgalarımı deşiyor ayaklarıyla.
Salı günü de görmeye gidecem bakalım büyümüş mü Efe'cik.
Gözün aydın canm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim