• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

selam karularr
sımcık hastaneden geldım nst sonucum da sancı cıkmadı alalha sukur
ama ne hareket 30 dakıkada 121 kere hareket ettı fazlasınıda sayamadık yanı
masallahnazar::nazar:
kılosu 4 war bunun dedı ebe anam bu kadar hızlı kılo almıs olabılırmı acana ya
doktor yalandan baktı sonuca hgayet ıyı haftaya alırız dedı
yuh dedım daha 38 olmadan alıcam dıyo
21 ınde kesınlessın yazacam kızlar

benim doktorumda kasım bebeği olcak dedi.aralık 16 normal günü

Cevremdeki insanlarla kotu olmamak icin oyle yaptim valla israrla soyledim . Onlarda merak etme biz hallederiz dedi. Tshirt gibi biseyler de ayarladim ordaki hemsirelere vermek icin. Gittigimde vercem hemen Eylulden diye . Tekrardan hatirlatcam kucaga vermeyin kalabalik olunca alin diye . Bebek hemsiresi sen merak etme ben konusma bile yaparim dedi. Sagolsun . Ne yapayim kimseyi kirmakta istemiyorum ama kimsenin kucagina da vermek istemiyorum .

bebek kucağamı alınırmış yaa doğar doğmaz... kusura bakmasınlar bizim nedenimiz hele ki çok büyük. grip salgını öpüşmeyin koklaşmayın denilip duruyor. içim rahat etmiyor kusura bakmayın de burcu. haklısın. kardeşim bile anlamıyor, bir de kırılıyorlar. tüh vah keşke dememek için bu şart...

SLM KIZLAR NASILSINIZ
KOŞTURMAKTAN UZUN ZAMANDIR GIREMIYORDUM
NE VAR NEYOK DOĞURDUMU MILLET
BANA SEZERYANA 19 ARALIGA GUN VERDI DOKTORUM
COK AZ KALDI ARTIK KAVUSUCAZ BEBEKLERIMIZE GUN YAKLASTIKCA KARNIMDA 9 AY TASIDIGIM UFAKLIKLA TANISMAK ICIN DAHA COK SABIRSIZLANIYORUM...
BIZIM HERSEYIMIZ HAZIR HASTANE CANTALARIMIZ VS....
KAFAMA TEK TAKILAN SEY VAR SU NUFUS CUZDANI ISI ARALIKTAN DOLAYI 1 SENE KENDINDEN BUYUKLERLE OLUCAK FALAN FILAN ACABA NUFUS DAIRESINDEN AYARLANABILIOYMU BILGISI OLAN VARMI ?OCAK YAZDIRAMAZMIYIZ BEBISLERI... :uhm:

evet Ebru yaa.. maaaaazi ahhhh :D bi ara buluş görüş yapalım... ha ben ha sen fark etmez :D yabancılık çekilmez :D

Derya yaa.. benim de karnımın en tepesi hep yarılacak gibi.. geçen öksürdüm anam dedim ölüüyooommmm

çok kötü bişi oluyor anlamıyorum. aşağıya mı iniyor ne..

geçmiş olsun canım yaaaa! ağrılar sızılar artık daha fazla tabi sonlara yaklaştık ya! kışın evde zor zamanları geçcek bebelerin, diş cıkarma zamanlarında en azından bebeği üşütcez derdi olmayacak en azından
bence en iyi zamanda oluyo doğumlarımız a.s

sağol cnm doğr söylüyosun çok kasılıyorum artık alt tarafda kemikler ağrıyo geceleri dahada çok ağrıyo.hayırlısıyla bi doğursak kuş gibi oluruz.tahmini doğum tarihine 3 haftam var geçermi bilmiyorum..gerçi 37 hafta geçti 3 hafta neki..neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun.bernaa senin çok az kaldı cnm ne güzel darısı hayırlısıyla bize inş.:Saruboceq:

SLM KIZLAR NASILSINIZ
KOŞTURMAKTAN UZUN ZAMANDIR GIREMIYORDUM
NE VAR NEYOK DOĞURDUMU MILLET
BANA SEZERYANA 19 ARALIGA GUN VERDI DOKTORUM
COK AZ KALDI ARTIK KAVUSUCAZ BEBEKLERIMIZE GUN YAKLASTIKCA KARNIMDA 9 AY TASIDIGIM UFAKLIKLA TANISMAK ICIN DAHA COK SABIRSIZLANIYORUM...
BIZIM HERSEYIMIZ HAZIR HASTANE CANTALARIMIZ VS....
KAFAMA TEK TAKILAN SEY VAR SU NUFUS CUZDANI ISI ARALIKTAN DOLAYI 1 SENE KENDINDEN BUYUKLERLE OLUCAK FALAN FILAN ACABA NUFUS DAIRESINDEN AYARLANABILIOYMU BILGISI OLAN VARMI ?OCAK YAZDIRAMAZMIYIZ BEBISLERI... :uhm:

ARTIK hastaneden alınan doğum kağıdını görmeden yazmıyorlar yani o kağıda da sadece bakıyorlar gerçi bizim akraba nüfusta ben kağıtta onu ocak diye görürüm sen merak etme dedi biz nüfus kağıtlarımızı bile gitmeden hiç birşey yapmadan değiştirdik inşallah hallolur yazık kızım hemen 1 yaşında olmasın nüfusa gidince tavlamaya çalışın memuru bence

serinus bana ticker yapmayı öğretirmisin:kedi:

ticker factory den beğendiğin şekilleri seçiyorsun tarih olarak doğum tarihini yazıyorsun sonra verilen linklerden ilkini http den başlayarak kopyalıyorsun ve profilde kilo takip yazan yere yapıştırıyorsun anladıysan valla tebrik ederim canım istersen bak beğendiklerini yaz yaparım sana

sağol cnm.yaptım güzelce bi arkadaş ayrıntılı adım adım anlatmış ama ben salak sonunu okumadım:)tickerı resim olarak masaüstüne kopyaladım şimdi hepsini yenidenmi yapcam ya

kızzlar o kadar hastayım ki anlatamam
goozlerımden ateşler cıkıyo sanki,bütün kemiklerim agrıyo,bi insanın ayak parmakları,kafatası,elmacık kemikleri agrır mı yaw ? bogazım kıtlemiş durumda,burnum akıyo...
annemcim duş aldırdım bira ıyı geldi ama, o kadar korkuyorum ki kızlar ne bulursam içmekten de bır hal oldumm...
offf nefret edıyorum hasta olmaktan...

Selam arkadaşlar dr.dan geldik çok güzel haberlerle maşallah:nazar:
Oğlum kocaman olmuş,olmuş bu dedi dr.şakasına:asigim: 3000gr.olmuş oğlum.Şimdi doğsa hiç bir sorun yaşamazmış.Zaten 2-3hafta önde gitti hep.Tam zamanında doğsa 4,5a yakın olur zaten normal doğuramazsın dedi.Yani sezeryan olacağım kesinleşti.4 kilo civarı olurmuş ozaman.Eşim de 4,5 kilo doğmuş ona çekti herhalde..
Sezeryan için 9Aralık olacak büyük ihtimalle.Ama bakacaz aralık başı gibi bellki 1hafta erteleriz hiç bir sıkıntınız olmazsa dedi..Ayy çok heyecanlandım ben hem sevindim hem tırstım da karışık bir his.
Ayrıca doğum kanalına girmiş bebek o yüzden yüzünü çekemedik bu sefer.Ben doğacam az kaldı diyor oğlum herşekilde:dance:

kızzlar o kadar hastayım ki anlatamam
goozlerımden ateşler cıkıyo sanki,bütün kemiklerim agrıyo,bi insanın ayak parmakları,kafatası,elmacık kemikleri agrır mı yaw ? bogazım kıtlemiş durumda,burnum akıyo...
annemcim duş aldırdım bira ıyı geldi ama, o kadar korkuyorum ki kızlar ne bulursam içmekten de bır hal oldumm...
offf nefret edıyorum hasta olmaktan...

geçmiş olsun birtanem dikkat et kendine canım dinlen

arkadaşım geçmişolsun.dikkat et kendine.serinus benim bebek 72 haftalık çıkıyo cnm ben anlıyamadım yaa:)

:nazar:
Selam arkadaşlar dr.dan geldik çok güzel haberlerle maşallah:nazar:
Oğlum kocaman olmuş,olmuş bu dedi dr.şakasına:asigim: 3000gr.olmuş oğlum.Şimdi doğsa hiç bir sorun yaşamazmış.Zaten 2-3hafta önde gitti hep.Tam zamanında doğsa 4,5a yakın olur zaten normal doğuramazsın dedi.Yani sezeryan olacağım kesinleşti.4 kilo civarı olurmuş ozaman.Eşim de 4,5 kilo doğmuş ona çekti herhalde..
Sezeryan için 9Aralık olacak büyük ihtimalle.Ama bakacaz aralık başı gibi bellki 1hafta erteleriz hiç bir sıkıntınız olmazsa dedi..Ayy çok heyecanlandım ben hem sevindim hem tırstım da karışık bir his.
Ayrıca doğum kanalına girmiş bebek o yüzden yüzünü çekemedik bu sefer.Ben doğacam az kaldı diyor oğlum herşekilde:dance:

:nazar::nazar::nazar:maşallah canım aman ne kadar iyi haberler a<lmışsınız olmuş demek oğluş :))) ay geliyor anam bunlar niyetlerini ciddi ciddi belli ettiler içerde kalmaya niyetli olan yok ben de cuma gidicem nst ye giricem inşallah bu sefer yüzünü görürüm

kızlar nüfüsda ilk 20 gün problem çıkmıyor anne yada babanın sağlık güvencesinden faydalanıyor ama 20. günden sonra nüfüs kağıdını istiyorlar yoksa artık sağlık güvencenizden özelde faydalanamıyor bebek ,normal ücret ödemeniz gerekiyor ...........ocak doğumlu yazdırmak isteyenler bunu bir düşünsün mesela 1 aralık doğumlu bebekğin 21 aralıkdan sonra sağlık güvencesi yok ...........ama doğumunuz 10 15 aralık gibi olucaksa bir problem çıkmaz

Back
X