• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydın kızlar, pelinciğim çoook sevindim, darısı başımıza. nehirciğim efeyede maşşallah, yarın bizde göreceğiz efemizi. hastalarada geçmiş olsun.
ya bu devlete çok kızıyorum ver hamileye 6 ay izin. 37 ye kadar çalıştırıyolar bizi ben zorlanıyorum artık ufak ufak sancılarım başladı benim neyseki az kaldı haftaya çıkıyorum. sonrada 3 çocuk yapın diyolar. nasıl yapalım :oklava:

günaydın kızlar
nasılsınız
nasıl uyudum anlamadım walla saga sola donmekten fenalardaydım
yuzum karıncalanıyo bugun acıyo sankı
kıpırdak oglum uyandırdı annecıgını
sızı ve bebıslerınızı kocaman opup gunaydın dıyoruzzza.s.

Kızlar bebeklerinizin kilosu nasıl, benimki biraz fazla büyüdü gibi, normal doğurmak istiyorum ama bakalım umarım bir sorun çıkmaz. Aranızda çatı muayenesi olan var mı?

kızlar...

Fatmayı aradım, görümcesi çıktı. bebişimiz de Fatma sağlıklılarmış. 3.5 kilo doğmuş :D akşama tekrar arayacağım. şimdilik bu kadarını öğrenebildim.

darısı hepimizin başına inş :D

günaydın kızlar
nasılsınız
nasıl uyudum anlamadım walla saga sola donmekten fenalardaydım
yuzum karıncalanıyo bugun acıyo sankı
kıpırdak oglum uyandırdı annecıgını
sızı ve bebıslerınızı kocaman opup gunaydın dıyoruzzza.s.

günaydın canı biz de sizi kocaman öpüyoruz Şeniz dün aklıma takıldı çatı muayenesi nasıl oluyor sen oldun mu

Hadi bakalım hayırlısı, Fatma sezeryan mı oldu yoksa normal mi? Haftası hatıladığım kadarıyla 38 filan olmalı. Benim de dünden beri üzerimde bir huzursuzluk, kasılmalar, belimde ağrı filan var. Doğrur muyum acaba?

günaydın kızlar, pelinciğim çoook sevindim, darısı başımıza. nehirciğim efeyede maşşallah, yarın bizde göreceğiz efemizi. hastalarada geçmiş olsun.
ya bu devlete çok kızıyorum ver hamileye 6 ay izin. 37 ye kadar çalıştırıyolar bizi ben zorlanıyorum artık ufak ufak sancılarım başladı benim neyseki az kaldı haftaya çıkıyorum. sonrada 3 çocuk yapın diyolar. nasıl yapalım :oklava:

Sağol canım.Sen de güzel haberlerle dönersin inş.

dün doktora gittiğimde bebek iiydi 2200 olmş kilosu falan normal haftasıyla sora uzun uzun baktı rahme falan ben anladım bişiler var die suyun falanda normal dedi noldu kalp atısı mı zayıflamış dedim yoo hayır oda normaldedi neyse bitti muayene beni nstye yönlendirdi neden erken diil mi dedim şeker çıkanlarda daha erken yolluyorum ii peki dedim neyse girdim nstye gösterdm sonucunu mervecim sen korkma diye demin sölemedimdi ama kasılmaların var sancın çıkmış dedi erken doğum riskin var hemen ciğer geliştirici iğne ve serum bağlıcaz sora gene nst eğer düzelmezse yatış vericem burda tedavi olcan dedi öyle korktumki hastanede kalcam diye şok oldm ben bişi hissetmiorm dedim çok ii hissetmemen dedi neyse hemen serum ve iğneye bağladı soraki nst ii çıktı eve yolladı fakat bu seferde bu ciğer geliştirici iğne şekeri yükseltirmiş bi baktım 193,i211 çıkıo dahiliyeyi aradım dozunu yükseltti
48 saate normale dönermiş hiç beklemiodm inş kızım acele etmez bekler dualarınızı bekliyorum evde yatıyorum..

kızlar sizde dikkat edin kendinizee..yormayın sakın..
merve

dün doktora gittiğimde bebek iiydi 2200 olmş kilosu falan normal haftasıyla sora uzun uzun baktı rahme falan ben anladım bişiler var die suyun falanda normal dedi noldu kalp atısı mı zayıflamış dedim yoo hayır oda normaldedi neyse bitti muayene beni nstye yönlendirdi neden erken diil mi dedim şeker çıkanlarda daha erken yolluyorum ii peki dedim neyse girdim nstye gösterdm sonucunu mervecim sen korkma diye demin sölemedimdi ama kasılmaların var sancın çıkmış dedi erken doğum riskin var hemen ciğer geliştirici iğne ve serum bağlıcaz sora gene nst eğer düzelmezse yatış vericem burda tedavi olcan dedi öyle korktumki hastanede kalcam diye şok oldm ben bişi hissetmiorm dedim çok ii hissetmemen dedi neyse hemen serum ve iğneye bağladı soraki nst ii çıktı eve yolladı fakat bu seferde bu ciğer geliştirici iğne şekeri yükseltirmiş bi baktım 193,i211 çıkıo dahiliyeyi aradım dozunu yükseltti
48 saate normale dönermiş hiç beklemiodm inş kızım acele etmez bekler dualarınızı bekliyorum evde yatıyorum..

kızlar sizde dikkat edin kendinizee..yormayın sakın..
merve
Mervecim geçmiş olsun önceliklle.İnş. bir sorun olmaz.Hissetmemen iyi demiş dr.un da.Aynı şeyi yaşayanlar olmuştu sanki ama bir sorun oluşmadı.Öyle hatırlıyorum.Sen yat dinlen moralini yüksek tut.vaktini bekler inş.bebeğin:Saruboceq:

Kızlar sizde dikkat edin kendinizee..yormayın sakın..
Merve

sende kendine dikkat et canım dinlen ve moralini yüksek tut dualarımız seninle bu arada kızlar ne oluyor bize vaktini bekleyen bebiş yok gibi bakalım bende cuma ilk kez nst ye giricem

kızlar Seray Adanın fotosunu eklemiş face.e

burdan eklemeye çalışayım hata vermezse..

çok şirin leennnn =)

günaydın canı biz de sizi kocaman öpüyoruz Şeniz dün aklıma takıldı çatı muayenesi nasıl oluyor sen oldun mu

yok canım ben catı muayenesı olmadım
cunku benım sezeryan olacagı bastan bellıydı
bebegım26. haftadan berı ters
o yuzdendr gerek duymadı
ama nası bıse onuda bılmıyom
bu arada sızın bebeıslerın hareketlerı nasıl

yok canım ben catı muayenesı olmadım
cunku benım sezeryan olacagı bastan bellıydı
bebegım26. haftadan berı ters
o yuzdendr gerek duymadı
ama nası bıse onuda bılmıyom
bu arada sızın bebeıslerın hareketlerı nasıl

benim ki kıpırdak şaziye hele akşamları çok oynuyor dün gece hele korkuttu bizi karnım garip garip şekillere girdi sallanıyordu sakinleşsin diye sevdik filan daha da hareketlendi

Allah hereslere hayırlı ağlıklı evlatlar nasip etsin ..Artık hepimizi bi heycan sardı nası olcek ne olcek nerde olcek derken bazılarımız başladı bilem . .Darısıda bizlerin başına hayırlısıyla inşallahhhh . .:nazar:alkisalkisalkis

benim ki kıpırdak şaziye hele akşamları çok oynuyor dün gece hele korkuttu bizi karnım garip garip şekillere girdi sallanıyordu sakinleşsin diye sevdik filan daha da hareketlendi

aynen öyleyım bende dedım acaba anormal bısemı warlülülülülülü
dun nst cıhazını baırttı resmen dondukce sesler cıkıyodu ebe geldı cıldırmıs oglun dedı guldu
masallah allahım nazarlardan korusun kuzularımızı:Saruboceq:

mirmirmirmir uykum vaaaaar
:çok üzgünüm: canım bişey yapmak istemiyooooo
havada kapalımı kapalı samsun da bugün gamyoncuiremsu
vakit de geçmiyo ki akşam olsada aşkım gelse işten :asigim:
oooooooooof offffffffffffffffffffffffffff

Back
X