Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız?ben kötüyüm ya başım çoook dönüyo kötü oldum bebişimin hareketleride az ve seyrek off bişey yoktur dimi ne olur yardım edin:çok üzgünüm:
tansiyonumu ölçüyorum hergün cnm ölçtüm ama normal gözüküyo kansızllık çıkmıştı baya bi acaba ondanmı çünkü arada oluyo böle dün akşamda çok oldu dediin gibi bebişiminde bişeyi yoktur inş cnm ediyo arada ama çok küçük ve seyrek hareketler
Bende bugun evdeyim surekli uyku halimdeyim bu ne yahu boyle
Bende bugun evdeyim surekli uyku halimdeyim bu ne yahu boyle
Ben de aynı şekildeyimm çok miskin ve uykuluyum:sm_confused: aklımda bisürü şey vardı hiç birini yapamadım
hoşgeldin aramıza burcuuu
bende öyleyim sabah 12'ye kadar uyuyorum nerdeyse
dün doktora gittiğimde bebek iiydi 2200 olmş kilosu falan normal haftasıyla sora uzun uzun baktı rahme falan ben anladım bişiler var die suyun falanda normal dedi noldu kalp atısı mı zayıflamış dedim yoo hayır oda normaldedi neyse bitti muayene beni nstye yönlendirdi neden erken diil mi dedim şeker çıkanlarda daha erken yolluyorum ii peki dedim neyse girdim nstye gösterdm sonucunu mervecim sen korkma diye demin sölemedimdi ama kasılmaların var sancın çıkmış dedi erken doğum riskin var hemen ciğer geliştirici iğne ve serum bağlıcaz sora gene nst eğer düzelmezse yatış vericem burda tedavi olcan dedi öyle korktumki hastanede kalcam diye şok oldm ben bişi hissetmiorm dedim çok ii hissetmemen dedi neyse hemen serum ve iğneye bağladı soraki nst ii çıktı eve yolladı fakat bu seferde bu ciğer geliştirici iğne şekeri yükseltirmiş bi baktım 193,i211 çıkıo dahiliyeyi aradım dozunu yükseltti
48 saate normale dönermiş hiç beklemiodm inş kızım acele etmez bekler dualarınızı bekliyorum evde yatıyorum..
kızlar sizde dikkat edin kendinizee..yormayın sakın..
merve
Yaa sitede sorun var iki saatte zor açıyorum zor yazıyorum:gitme: Zaten yorgunum uğraştırıyo off:mymeka: Gidip uyuycam ben görşş:a015: