• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ya kapı susunu bende cok ıstıyomda
ssk da dogum yapacagım 3 kısı aynı odada kalacagız sus kımın dır bellı bıle olmaz
kaldıkı yapsaktam matah olmaz yapanlara ozenıyorum ama ne yaoan solımm
şimdi popişe pansuman yapıcam
yıne acılar yıne gozyasları kaydirigubbakcemile3

merhaba hanımlar
fms yi merak ettim onun doğumu bugündü sanırım inşallah sağlıkla kucağına alır yavrusunu
benim normalde dün sezaryan olmam gerekiyordu ama şiddetli bir soğuk algınlığı geçirdiğim için ertelemek zorunda kaldı doktorum çok riskli olurmuş bu durumdayken ameliyata girmek maalesef antibiyotik kullanmak zorunda kaldım canım sıkılıyo oğluşuma zarar verirse diye
bu akşam doktorla randevumuz var tekrar büyük ihtimalle pazartesiye karar veririz bende iyice toparlanırım o zamana kadar inşallah bu arada oğlum kendi gelmeye karar verirse bilemem tabii
sancınız falan varmı kızlar ? benim bel ağrım oluyor ara sıra bi de karnım kaskatı kesiliyor bazen sizde de oluyormu?

Bende hastaneye kapi susu yapmicam. Normal dusunuyorum 1 gun kalacagim icin . Zaten o kadar esya gidiyor ki hastaneye ne bilim ben bi abarttim ama. Hani ne olur ne olmaz son anda sezeryan olurum 2-3 kalirim diye herseyden fazla fazla koydum .

bahaaar iyiyiz canım.. gördüğün gibi hala doğurmadık.. gün sayanlarımız var.. bana daha baya varkafamçokkarıştı
sen napıyorsun

iyiyiz bizde sabah kontrolüm vardı bebek gelicek dedi dr bu aralar bekle dedi ama ağrılarım var. belim çok fena kasılmalarda arttı heyecanda ona keza. bekliyorum işte cnm

iyiyiz bizde sabah kontrolüm vardı bebek gelicek dedi dr bu aralar bekle dedi ama ağrılarım var. belim çok fena kasılmalarda arttı heyecanda ona keza. bekliyorum işte cnm

uuu haberler süperr.. gelecek beren hanım artık Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.. kaçıncı haftadasın canım

39 u goremeden dogurcm ben ne acı 38 de pıt dıye alıcaklar oglumu
baharcım kasılmalarım ıcın ben bastan berı magnezyum kullanıyorum ona ragmen ara ara oluyo
sennormal yapıcaksın galıba artık ıstedıgı zaman gelebılır ne guzel ya

kızlar bir sorun mu var acaba içerde hopluyor ya:sinifsinif:

kız delüü ne sorun olucak bebek fazla enerjısını agtıyo ner guzle
benımkıde son bı haftadır boyle alıstım artık bu hallerıne
cıkıcam da cıkıcam der durur
bıde benımkı saga sırtını yaslıyo hep orası sert solda ayaklar bıde ufak bı yer orası sert
dogunca ıssırcam o popoyu
ters halada donmedı
ben anlayabılıyorum goruntusundenlülülülülülü

selam kızlar hareketler sizde nasıl oluyo benimki bazı günler cozutuyo bazı günlerse yavaş hareket ediyor sayıya bi sorun yokta şiddeti değişiyo sizinkide aynımı

kız delüü ne sorun olucak bebek fazla enerjısını agtıyo ner guzle
benımkıde son bı haftadır boyle alıstım artık bu hallerıne
cıkıcam da cıkıcam der durur
bıde benımkı saga sırtını yaslıyo hep orası sert solda ayaklar bıde ufak bı yer orası sert
dogunca ıssırcam o popoyu
ters halada donmedı
ben anlayabılıyorum goruntusundenlülülülülülü
hareketli olması iyi Çok şükür de.. bugün maaşallah baya bir fazla.. aşağı baskı yapıyor alt tarafım sanki içi dışıa çıkacak gibi oluyor bir garip geldi de.. korktuum..

benım hep sert hareketler edıyo
ama bu ara gecelerıde cok hareketlı
eskıden ben uyuyunca uyurdu
artık uyumuyo
ayakları tam solumda kafasıda sagımda yan yatmıs durumda
wuruyoda wuruyo
su an hıckırıyo meselakaydirigubbakcemile3

Back
X