ŞenizArzucum uzulme desekte bos ama iste maalesef bazen hayat iyi davranmiyor insana.
Secil sana da gecmis olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞenizArzucum uzulme desekte bos ama iste maalesef bazen hayat iyi davranmiyor insana.
Secil sana da gecmis olsun
bahaaar iyiyiz canım.. gördüğün gibi hala doğurmadık.. gün sayanlarımız var.. bana daha baya varkafamçokkarıştıkızlar nasılsınızz yavrularınız da ii mi?
bahaaar iyiyiz canım.. gördüğün gibi hala doğurmadık.. gün sayanlarımız var.. bana daha baya varkafamçokkarıştı
sen napıyorsun
uuu haberler süperr.. gelecek beren hanım artık Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.. kaçıncı haftadasın canımiyiyiz bizde sabah kontrolüm vardı bebek gelicek dedi dr bu aralar bekle dedi ama ağrılarım var. belim çok fena kasılmalarda arttı heyecanda ona keza. bekliyorum işte cnm
iyiyiz bizde sabah kontrolüm vardı bebek gelicek dedi dr bu aralar bekle dedi ama ağrılarım var. belim çok fena kasılmalarda arttı heyecanda ona keza. bekliyorum işte cnm
uuu haberler süperr.. gelecek beren hanım artık Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.. kaçıncı haftadasın canım
kızlar bir sorun mu var acaba içerde hopluyor ya:sinifsinif:
tamam öznurcum buralardayım ben gelirsen..çıkayım ben biraz kızlar evi toplayayım bari oturdum kaldım burda. gelirim yine..
görüşürüz baharcım Allaha emanet olun..kızlar çıkmam gerek gelirim gene kendinize ii bakın öpüyorum herkesi
hareketli olması iyi Çok şükür de.. bugün maaşallah baya bir fazla.. aşağı baskı yapıyor alt tarafım sanki içi dışıa çıkacak gibi oluyor bir garip geldi de.. korktuum..kız delüü ne sorun olucak bebek fazla enerjısını agtıyo ner guzle
benımkıde son bı haftadır boyle alıstım artık bu hallerıne
cıkıcam da cıkıcam der durur
bıde benımkı saga sırtını yaslıyo hep orası sert solda ayaklar bıde ufak bı yer orası sert
dogunca ıssırcam o popoyu
ters halada donmedı
ben anlayabılıyorum goruntusundenlülülülülülü