işe yaramasına sevindim.. bende alırım belki ondan.. yoksa çok zor olacak gibi.. ohh taksiyide hallettin.. burcu kııs sen çok iyi bir anne olacaksın varya.. ben öyle hissediyorum.. planlısın.. herşeyi ayrıntılarıyla düşünüp tek tek hallediyosun..

ben daha şekeri bile halledemedim düşün.. zaten ihmalkârlık var, üstüne bir de insan eşinden destek görmeyince bu tarz şeylerde eli kolu bağlı kalıyor.. zaten artık maddi özgürlüğüm yok:sinifsinif:
ne desem çok mu gerekli diyor.. çok üzüyor beni.. geçen gün bebek arabası da almadık daha dedim, çok da acil değil zaten deyince çok sinirlendim.. bu çocuk kontrollere filan kucakta gidecek demekki.. tamam onuda anlıyorum, çok refahta değiliz şuan madden.. yani dikkatli olmamız gereken dönemler.. doğuma 2750 vericez mesela, umarım küvez gerekmez küvez hariç fiyatmış..
aşkım diyorum şeker malzemelerini sipariş vereyim mi netten diyorum, yok şimdi kredi kartını kullanma diyor, ama bir yere gidip kendimiz alma imkanımız da yok.. yani tuhaf bir durum işte:sinifsinif:
aa bu arada geçen cumartesi annem ve kayın annem kadıköye geçmişler beraber, kayın annem bana çok güzel bir bileklik almış..sositososito kaydirigubbakcemile3 iyi de etmiş yoksa çok darılacaktım..