• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Canım Allah yardımcın olsun geçmiş olsun ve gözün aydın şimdidenyerimseniben İnş. herşey çok güzel geçer.Ohh oğlumuzz geliyor kızlar önden önden geliyordu sen ben gibiler olmasa kız bebekler kulübüne dönecekti ortalıkkaydirigubbakcemile3Şaka bir yana canım güzel haberlerini bekliyoruz.opuyorumnanaktana.s.

nehır doktorun sana ne zamana gun vermıstı dogum için ?

ohh yarasın bebişe uykun

Sağol canımma.s. Ben dinlenince o da dinleniyor sanırım.Dün gece aşırı şişmiş ayaklarım bileklerim hep şişerdi ama bu kadarını görmemiştim korktum eşime sordum yüzümde de şişlik var mı diye yok dedi Allah'tan şimdi inmiş o aşırı hali çok fenaydı yaa

iyi canım mına uyuyor uyanır bırazdan atla gel bize beraber yapıverırız şekerleri
bebek arabası erken gerçekten arzu doktorada arabayla göturmeyeceksınkı bebek tasıma çantası aldım ben onda tasıyorum şuan doktora giderken
arzu hep söyleyecegım ama laf karışıyor sen neden orada dogum yapıyorsun kı çok pahallı gerçekten baska bir hastane tercıh etseydın ben 750 tl ye dogum yaptım yogunbakımıda ssk tamamını karşıladı 5 krş vermedık
doğru mu diyosun pelin kııs acil değil he iyi bak biraz rahatladım hee.. ama ne biliyim çoğunuz almıştı bebek arabasını filan, bende kafama takıyordum işte.. o bebek çantalrını da ben sevmiyorum ya:sinifsinif: o yüzden annem alacaktı aldırmadım..
keşke keşke gelsem kıız ne güzel olur

doğum olayına gelince de ben avicenna ya gidiyordum 3. ve 4. ayların kontrolünü orada oldum.. zeynep hanıma gidiyordum tavsiye üzerine, o da o kadar yoğun ki.. birde içime sinmemişti, son gittiğimde bir hamileyle konuştm orda doğum odasında ebelerin hamilelere ne kadar azarlayıcı konuştuğunu filan söyledi bana, bende çok hassasım o konuda tırstım tekrar araştırma yapıp medipol le medicali düşünmeye başladım sonra medicali tercih ettim.. şimdi bu saatten sonra nasıl olur değiştirmek olurmu ki sence.. çok iyi atlatmışınız pelin kııs.. fiyat çok uygun.. hem benim eve de iki adım biliyomusun avicenna.. ben şu carrefour express in çok yakınındayım

selam kızlar şimdi doktordan geldik. 3050 gr olmuş oğlumuz. neyseki sancılarım normal çıktı ama biraz aşağıda olduğu için baskı yapıyo zor yürüyorum. 1 aralıkta alttan muayene yapacakmış ama şuanda çapraz duruyo eğer böyle olursa kesin sezeryan olur alttan bakmaya gerek kalmaz dedi. bende izne çıktım 37 yi bekleyemedim. çünkü geçen hafta sancılarım çok arttı. dinlenmek iyi geliyo. sancısı olanlara tavsiyemdir, gerekmedikçe ayağa kalkmayın, oturmayın bile. yatın bol bol, sonra yatamayacağız nasılsa :) bu arada bayramda burdaymış doktorum acil bişey olursa hemen ara dedi. içim rahatladı valla.

haftasonu yazmıştım ama geçmişi okumadıysanız diye tekrarlıyorum. ailemiseviyorum.com sitesinde bebeğinizin ismine özel ninni indirebiliyoeunuz. harika bişey. üye olmanız gerekiyo. ben geçmişi okuyayım.

aşkım diyorum şeker malzemelerini sipariş vereyim mi netten diyorum, yok şimdi kredi kartını kullanma diyor, ama bir yere gidip kendimiz alma imkanımız da yok.. yani tuhaf bir durum işte:sinifsinif:

aa bu arada geçen cumartesi annem ve kayın annem kadıköye geçmişler beraber, kayın annem bana çok güzel bir bileklik almış..sositososito kaydirigubbakcemile3 iyi de etmiş yoksa çok darılacaktım..

Arzucum sagolasin boyle dusunmene sevindim.
Bende daha almadim bebek arabasini yaza dogru alcam onu . Su an ana kucagi var onla gidip gelcez saga sola. Maddi olarak emin ol hepimiz goctuk idareli olarak biseyler yapmaya calisiyorz . Simdi maaslardan biri de gitti malum. Yapcak bisey yok . Bu arada Pelinin de dedigim gibi sen cidden pahali bi yerde yapiyorsun dogumu.Neresi orasi ?

nehır doktorun sana ne zamana gun vermıstı dogum için ?

AA bizim günlerimiz aynıymışyerimseniben
Bana 9 aralık dedi ama ben erken diye bir hafta sonra olabilir mi dedim o da bayramdan sonra bakarız bebeğn senin durumuna ona göre karar veririz o zaman dedi.benim oğlum biraz iri e aşağıda suyunda da hafif bir azalma varmış o yüzden erken davranmasından korktu sanırım dr.Yani 9 yada 16 Aralık olacak.Senin belli mi tarih?

işe yaramasına sevindim.. bende alırım belki ondan.. yoksa çok zor olacak gibi.. ohh taksiyide hallettin.. burcu kııs sen çok iyi bir anne olacaksın varya.. ben öyle hissediyorum.. planlısın.. herşeyi ayrıntılarıyla düşünüp tek tek hallediyosun.. :nazar:
ben daha şekeri bile halledemedim düşün.. zaten ihmalkârlık var, üstüne bir de insan eşinden destek görmeyince bu tarz şeylerde eli kolu bağlı kalıyor.. zaten artık maddi özgürlüğüm yok:sinifsinif:
ne desem çok mu gerekli diyor.. çok üzüyor beni.. geçen gün bebek arabası da almadık daha dedim, çok da acil değil zaten deyince çok sinirlendim.. bu çocuk kontrollere filan kucakta gidecek demekki.. tamam onuda anlıyorum, çok refahta değiliz şuan madden.. yani dikkatli olmamız gereken dönemler.. doğuma 2750 vericez mesela, umarım küvez gerekmez küvez hariç fiyatmış..

aşkım diyorum şeker malzemelerini sipariş vereyim mi netten diyorum, yok şimdi kredi kartını kullanma diyor, ama bir yere gidip kendimiz alma imkanımız da yok.. yani tuhaf bir durum işte:sinifsinif:

aa bu arada geçen cumartesi annem ve kayın annem kadıköye geçmişler beraber, kayın annem bana çok güzel bir bileklik almış..sositososito kaydirigubbakcemile3 iyi de etmiş yoksa çok darılacaktım..

:teselli: sıkma canını,bilekliğini de gule gule kullan Şeniz

Ben de almadım bebek arabasını bizim burda gerekli görmedim kışın bir yere çıkamam zaten minicik bebeği gezmeye mi götüreyim ancak eve gider onda da arabasına gerek yok diye düşündük herşeyi biranda almayalım dedik baharda alacaz biz de.Oto koltuğu bile almadık bir akrabamızınkisini kullanacaktık ilk başta kullanılanlarla sonrakiler farklı oluyor diye ama sanırım 0ay-12 aylıkları da varmış onu alalım dedik alacaz bakalım

Arzucum sagolasin boyle dusunmene sevindim.
Bende daha almadim bebek arabasini yaza dogru alcam onu . Su an ana kucagi var onla gidip gelcez saga sola. Maddi olarak emin ol hepimiz goctuk idareli olarak biseyler yapmaya calisiyorz . Simdi maaslardan biri de gitti malum. Yapcak bisey yok . Bu arada Pelinin de dedigim gibi sen cidden pahali bi yerde yapiyorsun dogumu.Neresi orasi ?
medical park göztepe de burcu değiştiriyim mi ya olur mu ki
:teselli: sıkma canını,bilekliğini de gule gule kullan Şeniz
sağol canımm zemuszemus kayın annem sağolsun :PP

AA bizim günlerimiz aynıymışyerimseniben
Bana 9 aralık dedi ama ben erken diye bir hafta sonra olabilir mi dedim o da bayramdan sonra bakarız bebeğn senin durumuna ona göre karar veririz o zaman dedi.benim oğlum biraz iri e aşağıda suyunda da hafif bir azalma varmış o yüzden erken davranmasından korktu sanırım dr.Yani 9 yada 16 Aralık olacak.Senin belli mi tarih?

evet arzu sen ben aynıyız.satlar : 21 mart sanırım.benım daha ne zaman olacagı da nasıl olacagı da bellı degıll cnm.zaten salak da bı doktorum var,her gıttıgımde bısey soylemek ıcın erken dıyo.bende degıstırmek ıstemıyorum artık.bır suru doktor degıstırdım.hemen nem kapıyorum sanırım ama napıyımmm :sinifsinif:

Ya ben neden yazılanları başkası alıntı yapınca görüyorum anlamadım:sinifsinif:
Arzu ben bebek şekeri yapmıyorum mesela.burda öyle bir şey yok çok da heves etmedim.Hazır bebek modelli çikolatalardan alacaz sadece ilk günlerde gelenlere tutmak için en fazla 100 tane..Ama heves ettiysen imkanın varsa yaparsın inş.

medical park göztepe de burcu değiştiriyim mi ya olur mu ki

sağol canımm zemuszemus kayın annem sağolsun :PP

Bu saatten sonra degistirme tabi ne olur ne olmaz sen simdi oraya guveniyorsundur ama gercekten pahali geldi bana da. Ben international daha ucuz fiyat almistim. Ama bence gidip konus . Bu arada bilekligini gule gule kullan.

evet arzu sen ben aynıyız.satlar : 21 mart sanırım.benım daha ne zaman olacagı da nasıl olacagı da bellı degıll cnm.zaten salak da bı doktorum var,her gıttıgımde bısey soylemek ıcın erken dıyo.bende degıstırmek ıstemıyorum artık.bır suru doktor degıstırdım.hemen nem kapıyorum sanırım ama napıyımmm :sinifsinif:

Canım benim adım Nazanopuyorumnanaktan Başlarda birkaç kez söyledim ama unutuldu ,ben de pek önemsemedim oyüzden nehir sanılıyor aslında kızım olsaydı adını nehir koymayı düşünüyordum ondan öyle oldu okaydirigubbakcemile3
Benim sat 22 Mart.Aslında şimdiden dememesi son zamanlarda karar vermesi normal canım dr.un.Ama ben ameliyatlıyım kist ameliatı oldum.geçen hafta bebek 3kilo idi.:nazar: babasına çekmiş.Dr. iri bir bebek vaktini beklese 4buçuğa yakın olur dedi 4ü geçince sezeryan oluyormuş mecburen söyledi yani sezeryanı.İnş.hayırlısı ne ise o olsun haklarımızsda:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3Şimdi anladım Arzu sen ben diye 3kişiden bahsetmişsin ben de bana Arzu dedin sandım:roflol: Bir de açıklama yapıyorum saf safdelikafadulden

Bu saatten sonra degistirme tabi ne olur ne olmaz sen simdi oraya guveniyorsundur ama gercekten pahali geldi bana da. Ben international daha ucuz fiyat almistim. Ama bence gidip konus . Bu arada bilekligini gule gule kullan.
bildiğimi bilmiyor umarım çaktırmam.. sürprizz yapcakmışş... kızlar kadıköye gitmek istiyom gitsem miiii, hemen de bişey olcak hali yok ya ne bilim annem le eşim vazgeçiriyor beni ama canım gitmek istiyor

arzucum boşver valla önemli bi işin yoksa gitme ben kendimi çok yordum erkenden sancım başladı bak. şimdi dinleniyorum azaldı sancılarım, yinede sen bilirsin tabi.

bildiğimi bilmiyor umarım çaktırmam.. sürprizz yapcakmışş... kızlar kadıköye gitmek istiyom gitsem miiii, hemen de bişey olcak hali yok ya ne bilim annem le eşim vazgeçiriyor beni ama canım gitmek istiyor

Bu soruyu bana ve Peline sorma . Malum biz gezenti hamileleriz. Ben yarin ise gitcem mesela. Annemi bekliyorum o gelince biraz gezmeye cikcam valla. Bi de ben 39. haftayim . Kesin sokakta suyum gelcek hissediyorum valla kaydirigubbakcemile2

Bu soruyu bana ve Peline sorma . Malum biz gezenti hamileleriz. Ben yarin ise gitcem mesela. Annemi bekliyorum o gelince biraz gezmeye cikcam valla. Bi de ben 39. haftayim . Kesin sokakta suyum gelcek hissediyorum valla kaydirigubbakcemile2
aman Allah korusun yaa hissetme sen böyle şeyleri kaydirigubbakcemile3
ya grip filan var diye diyolar da ay ne biliiim
anam benim kadar kararsız alime varmıdır ya.. bu kadar basit bişey de bile pes pes diyorum kendime

kızlar günaydın geçmişi okumaya kalbim dayanmadı önemli bi gelişme var mıııı ben de son 3 gündür acayip gezentiyim ama şimdi karnıma bıçak gibi ağrılar saplanıyor moralim de bozuk doktor ve hastane çok pahalıya patlıyor galiba doktoru değiştireceğim hastanenin doktoruyla yapacağım doğumu ama çok seviyordum doktorumu ama hastane hariç 3 istedi eşim dellendi tabii offf içerdeyken daha mı iyi axcaba??? bu arada cuma gördüm kızımı yüzünü gösterdi canımın içi tombik tombik yanakları var babası gibi gözlerini açıp kapıyordu valla pelin haklı insan yavrusuna bu kadar hayran olur mu hele annem başladı ağlamaya sonra sakinleşsin diye içeri aldılar neskadfe filan verdiler bende nst ye girdim gayet iyi geçti çatı muayenesini sordum gerek yok dedi bebek çok iri değil sen çok ufacık değilsin hiçbir sorun olmaz dedi offff pazar çok sıkıldım ama eşim tepki verince

Back
X