• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

:)) ege ve eşimin adı olucak.e=eşimin baş harfi,g=benim başharfim ,e=ege yani bebeğimizin başharfi.nasıl ?

güzelmiş alkisalkisalkis ege zaten başlı başına güzel isimdir üzerine böyle bir de anlam saklaması hoş olmuş
kız olsa napcaktınız peki :bbo:

Yarın ayrıntılı ultrasonum var dakikalar geçmiyor arkadaşlar endişeleniyorum. ınşallah bir şey çıkmayacak kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama işte beynimin bir yerinden burgu gibi oyuyor bir şeyler.
Ben daha bebeğimin hareketlerini hissedimiyorum. O kadar sola yatıyorum elimi koyuyorum dinliyorum yok hiçbir şey yok daha. Bir de çok ilginç sabahları hep ellerim karnımda uyanıyorum sizde de böyle oluyor mu? Bilinç altı herhalde hep onunla meşgul olunca.
Bana dua edin arkadaşlar inşallah yarın güzel sonuçlar alayım da şöyle derin bir oh çekeyim.
Bir de minik kelebek özlem dün doktoruna görünecekti halen haber yok sanırım. Onu da merak ediyorum. ınşallah hayırlı haberlerle gelir o da.

Yarın ayrıntılı ultrasonum var dakikalar geçmiyor arkadaşlar endişeleniyorum. İnşallah bir şey çıkmayacak kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama işte beynimin bir yerinden burgu gibi oyuyor bir şeyler.
Ben daha bebeğimin hareketlerini hissedimiyorum. O kadar sola yatıyorum elimi koyuyorum dinliyorum yok hiçbir şey yok daha. Bir de çok ilginç sabahları hep ellerim karnımda uyanıyorum sizde de böyle oluyor mu? Bilinç altı herhalde hep onunla meşgul olunca.
Bana dua edin arkadaşlar inşallah yarın güzel sonuçlar alayım da şöyle derin bir oh çekeyim.
Bir de minik kelebek özlem dün doktoruna görünecekti halen haber yok sanırım. Onu da merak ediyorum. İnşallah hayırlı haberlerle gelir o da.

cnm kalbini ferah tut lutfen hiçbirşey çıkmayacak Allahın izniyle
bize glirgelmez haber ver merakta bırakma lutfn
dunmuydu özlemın kontrolu kendı doktoruna gözukecektı pazartesi dogru dıyosun
ayy ewt özlem sende okuyosan hemen bilgilendir bizi
dualarımız sızınle

günaydın kıslar bende 15+6 günlük hamileyim.düşük riskim vardı kanamam olmuştu 12. haftaya kadar yattım progestan ve pruloton iğne vuruluyom.aranızda bu iğneden kullanan varmı benim doğuma kadar devam etcek iğne yerlerim çok kötü oldu bezeler oluştu dağılmıyo yağlı bir iğne..bebişim sağlıklı olsun herşeye katlanırım diyorum ama yinede dr gidince sorcam iğneden başka bişey verebilirmi die..hepiniz sağlıkla bebeklerinize kavuşun inşallah...bu arada hazırlık yapmaya başladınızmı ben dayanamıom artık 5 gün sonra dr kontrolüm var cinsiyeti belli olunca mağazalara koşacam:))

yarın ayrıntılı ultrasonum var dakikalar geçmiyor arkadaşlar endişeleniyorum. Inşallah bir şey çıkmayacak kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama işte beynimin bir yerinden burgu gibi oyuyor bir şeyler.
Bir de minik kelebek özlem dün doktoruna görünecekti halen haber yok sanırım. Onu da merak ediyorum. Inşallah hayırlı haberlerle gelir o da.

herşey yolundadır cnm sıkma sen canını demek sen ilk ayrıntılı ultrasona giren olacaksın bende erkenmi diye tedirgindim hep .bnmde cuma günü cnmm hayırlısı inşallah hepimiz içinnn

cnm kalbini ferah tut lutfen hiçbirşey çıkmayacak Allahın izniyle
bize glirgelmez haber ver merakta bırakma lutfn
dunmuydu özlemın kontrolu kendı doktoruna gözukecektı pazartesi dogru dıyosun
ayy ewt özlem sende okuyosan hemen bilgilendir bizi
dualarımız sızınle

Sağol Pelinciğim senin de 2'sindeydi sanırım öyle değil mi? İnşallah peş peşe güzel haberler almayı nasip eder Allahım.

günaydın kıslar bende 15+6 günlük hamileyim.düşük riskim vardı kanamam olmuştu 12. Haftaya kadar yattım progestan ve pruloton iğne vuruluyom.aranızda bu iğneden kullanan varmı benim doğuma kadar devam etcek iğne yerlerim çok kötü oldu bezeler oluştu dağılmıyo yağlı bir iğne..bebişim sağlıklı olsun herşeye katlanırım diyorum ama yinede dr gidince sorcam iğneden başka bişey verebilirmi die..hepiniz sağlıkla bebeklerinize kavuşun inşallah...bu arada hazırlık yapmaya başladınızmı ben dayanamıom artık 5 gün sonra dr kontrolüm var cinsiyeti belli olunca mağazalara koşacam:))

bu arada esincim sende izmirdenmişsin hangi semttesin cnm

canm ben de kullandım iğne ama şuan riskim kalktığı için doktorum bayağı oldu bıraktıralı.
evet canım biz hazırlamıştık isimleri :))

herşey yolundadır cnm sıkma sen canını demek sen ilk ayrıntılı ultrasona giren olacaksın bende erkenmi diye tedirgindim hep .bnmde cuma günü cnmm hayırlısı inşallah hepimiz içinnn

Canım bana da kendi doktorum 22. hafta gibi girersin önce demişti ama koroid pleksus kisti görülünce erkene alındı. Evet sanırım ilk ben gireceğim ayrıntılıya belki daha sonra kalp için tekrar isterler bilemiyorum.

Back
X