Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol Pelinciğim senin de 2'sindeydi sanırım öyle değil mi? İnşallah peş peşe güzel haberler almayı nasip eder Allahım.
allah hepimizin tüm testlerini tertemiz sonuçlarla almayı nasip etsin kızlar :Saruboceq:
ben de cumartesi 3lüye gircem neler yapıyolar üçlüde???
ben grmedım 3 luye ama kanda 3 tane degere bakılıyormuş cnm
Üçlüde üç parametrenin sonucuna bakıyorlar kandan. Birincisi E3, ikincisi hCG üçüncüsü AFP.
Down sendromu, trizomi 18 ve nöral tüp defekti gibi rahatsızlık riskleri hesaplanıyor. Aslında ikili test daha hassasmış. Down ve trizomi 18 için ama üçlü de de bakılan AFP sonucu nöral tüp defekti gibi bir risk olup olmadığı anlaşılabiliyormuş. İkilide buna bakılamıyormuş.
hııııııııııı ayrıca yine ayrıntılı ultrason yok mu yani bunda?
canım ben yeşilyurtluyum ama şuan eşimin iş dolayısıyla aliağada oturuyoruz..sen nerdensin canım??
yok cnm o ense klınlıgı sadece 2li teste bakılıyor daha sonra tespit edılemyrmuş zaten
18-22. haftalar arası ayrıntılı ultrason yapıldıgında anca buyumuş oluyormuş yanı sonuçları net görebiliyormuş doktorlar ayrıntılıda
Merak etme canım. İkili testin duyarlığı üçlü teste göre çok daha yüksek. İkilide sorun çıkmadıysa üçlüde de çıkmayacaktır Allah'ın izniyle. Bazı doktorlar ikiliyi yaptırınca ve sonuç iyiyse üçlüye gerek duymuyorlar. Cerrahpaşa'da yapılmadı mesela bana üçlü.
Nöral tüp defektide zaten çoğunlukla ultrasonda anlaşılabiliyormuş.
Kalbini ferah tut hiçbir şey çıkmayacak inşallah.
şirinyerdeyim cnm.ayrıntılıya nerede gireceksin peki aliağa damı.
bu haftasonu göremicem yani bebişimi :1rolleyes: ben de cinsiyet de kesinleşir diyodum
teşekkürler canım :Saruboceq: inşallah hiçbirimiz sorunla karşılaşmıycaz :CüvCüv:
ben de ikili üçlüyü belli eder lafını duymuştum o yüzden pek bi laylaylomdum da birden down, trizomi, nöral tüp defekti falan ağır geldi :bbo:
benmde üçlüm çıkacak inşallah cmaya bende ii haberlerle gelriim inşallah .gerçi bu testlerede hiç güvnm kalmdı iklide normal çıkan üüçlüde sotunlu çıkıyor.normal çıksa bile sonuç %100 değilmiş.sorunlu çıkarsada %100 değilmiş.madem öle niye insanların duygularıyla oynarlarki adam akıllı bir test yapsınlarda insanlarda güvensinnnnn.kaç kişiye özürlü deyip normal çocuklar doğurmuş insanlarrr.