• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

selam kızlar bende yarın dörtlü test sonuçlarımı alıcam benden başka dörtlü yaptıran yok galiba bi de görebilirsek cinsiyet mevzuunu halledicez

merhaba bu 4lü test ayrıntılı ultrason denen hadise mi? bu da başka bir şey mi fisfisfis 3lüden sonra mı yapılıyor? 3lüyü yapmayıp direkt 4lü mü:uhm:
yok ben dağlara kaçıp orada doğada doğurup taşla göbeğini kesecem delikafadulden

Son düzenleme:
merhaba bu 4lü ayrıntılı ultrason denen hadise mi bu da başka bir şey mi fisfisfis 3lüden sonra mı yapılıyor 3lüyü yapmayım direkt 4lü mü:uhm:
yok ben dağlara kaçıp orada doğada doğurup taşla göbeğini kesecem delikafadulden

:))) alemsin valla vede çok haklısın dağlara çıkalım ya böyle daha zor.bide bi işe yarasalar bilmem kaçta kaçı riskini gösteriyomuş hiç de bi şey olmuyo denk getirip sanslarına tutturuyolar.4lü test 4 boyutlu ultrason değil. 3lü testin gelişmiş hali yeni çıktı doktorlar yavaş yavaş buna geçiyo benimkide 3lü yaptırmadan direk 4lü yaptırdı artık 3lünün zamanı geçti dedi kaldırdım 3lüyü diye bi şahlandı e bizde yapak bari dedik

:))) alemsin valla vede çok haklısın dağlara çıkalım ya böyle daha zor.bide bi işe yarasalar bilmem kaçta kaçı riskini gösteriyomuş hiç de bi şey olmuyo denk getirip sanslarına tutturuyolar.4lü test 4 boyutlu ultrason değil. 3lü testin gelişmiş hali yeni çıktı doktorlar yavaş yavaş buna geçiyo benimkide 3lü yaptırmadan direk 4lü yaptırdı artık 3lünün zamanı geçti dedi kaldırdım 3lüyü diye bi şahlandı e bizde yapak bari dedik

tüm hamileler olarak biz bi şahlanıp "la yeterin gari üstümüzden bi şiler kazandığınız!! yok size test mest göstermiyoz işte!!!" diyelim :sm_cool: davranalım bacılar :dance:delikafadulden

senin içine ne doğuyor annesi :CüvCüv:

sen de kendine ve bebişine iyi bak ve unutma müjdeli haberle döneceksin bunlar sadece olasılık hesapları yerimseniben rahat ol her şey yolunda gidecek arkadaşım kaydirigubbakcemile5

ay ne bileyim sanki erkekmiş gibi hissediyorum ama kayınvalide tarafı senin kızın olacak diyor benim halam kesin oğlun olacak diyor kimse tutturacak bakalım inşallah yarın göreceğiz

tüm hamileler olarak biz bi şahlanıp "la yeterin gari üstümüzden bi şiler kazandığınız!! yok size test mest göstermiyoz işte!!!" diyelim :sm_cool: davranalım bacılar :dance:delikafadulden

hadi hep birlikte avazımız çıktığı kadar bağıralım delikafadulden

handesiv gelınce mutlaka buraya yaz cnm..işallah bır sorun yoktur..Rabbım yardımcınız olsun..
AMİN...

canım yazamadım o gunden beri daha iyiyim su an;rahim genişliyomuş.kötü gunler geçiriyorum psikolojik de olabılır dedi doktor...tesekkur ederim ilgine canımsın opuyorumnanaktan

ay ne bileyim sanki erkekmiş gibi hissediyorum ama kayınvalide tarafı senin kızın olacak diyor benim halam kesin oğlun olacak diyor kimse tutturacak bakalım inşallah yarın göreceğiz

hadi hep birlikte avazımız çıktığı kadar bağıralım delikafadulden

öncelikle sağlıklı olsun benim dilime de kız gibi geldi ama aslolan senin hissiyatın güzelcim kaydirigubbakcemile5

valla yetmez mi ya nedir bu delikafadulden gebelik testi, takip ultrasonları, 2li test, 3lü test, 4lü test, ayrıntılı ultrason, amniyosentez, bişimenfez :1shok: yeter huleeeeeyyyyyyyynnnnnnnn delikafadulden :mymeka:

Bende o ignelerden kullaniyorum uzun sure de kullancam ayni senin gibiyim artik otururken gozlerimden yas geliyor.

canım çok zor gerçekten bende öyleyim ama napalım bebeklerimizi sağlıkla dünya getirelimde başka isteğim yok..insan anne olmak nedir anlıyormuş..sende doğuma kadar olacakmısın iğneyi??

canım yazamadım o gunden beri daha iyiyim su an;rahim genişliyomuş.kötü gunler geçiriyorum psikolojik de olabılır dedi doktor...tesekkur ederim ilgine canımsın opuyorumnanaktan

geçmiş olsun kaçıncı haftadasın arkadaşım sürüyor mu ağrıların?

selam kızlar maşallah kaynatmışssınız yazdıklarınızı okuyordum herkes testlerden bahsediyor ay şu haftalar geçsin artık ta bırakılım şu test konuşmalatrında güzel şeylerden bahsedelim. bebeklerimizle ilgili hazırlıklardan

selam kızlar maşallah kaynatmışssınız yazdıklarınızı okuyordum herkes testlerden bahsediyor ay şu haftalar geçsin artık ta bırakılım şu test konuşmalatrında güzel şeylerden bahsedelim. bebeklerimizle ilgili hazırlıklardan

al benden de o kadar vereliniortak

açıkcası testleri pek güvenli bulmuyorum burda kaç tane arkadaşımızı boşuna telaşa soktular zaten yaş hastalık kilo vs.bakınca mantıken belli rahatsızlıkların çıkma olasılığı yükseliyor

sana katılıyorum canım:)sen neler yapıosun bebişine öncelikle cinsiyeti belli oldumu senin??ben ufak tefek başladım bişeler almaya..hafta sonu carrefourdaydık mother care de %50 indirimler var çıtçıtlı badyler 7 tanesi 28 tl ye inmiş..pzt si cinsiyeti belli olunca oraya uğrayacağım seninde bilgin olsun almadıysan bady falan..

açıkcası testleri pek güvenli bulmuyorum burda kaç tane arkadaşımızı boşuna telaşa soktular zaten yaş hastalık kilo vs.bakınca mantıken belli rahatsızlıkların çıkma olasılığı yükseliyor

evet cnm bencede çok kişide yanlış sonuç verdii bende az korkmadım ense kalınlığından dolayı 2,5 mm ultrasona göre 1:256 risk çıkmıştı.daha sonra tekrar ölçtürdüm 2,1 mm çıktı ense kalınlığı çok güvenli bulmuyıum bende.ne ağlamıştım o günnn şimdi 3 lüyü alacağım cumaya umarım yine beni üzmezler inanmıyorum pek ama çok kötü üzülüyorum umarım ii çıkar

sana katılıyorum canım:)sen neler yapıosun bebişine öncelikle cinsiyeti belli oldumu senin??ben ufak tefek başladım bişeler almaya..hafta sonu carrefourdaydık mother care de %50 indirimler var çıtçıtlı badyler 7 tanesi 28 tl ye inmiş..pzt si cinsiyeti belli olunca oraya uğrayacağım seninde bilgin olsun almadıysan bady falan..

cnm tam bell değil cinsiyeti kıza benzetti doktor ama cuma günü ayrıntılı ultrasounm var kesinleşecek inşallah.seninkinsen ne haber. bu ara ben daha bişey almadım ama alacağım cumadan sonra inşallah.

cnm tam bell değil cinsiyeti kıza benzetti doktor ama cuma günü ayrıntılı ultrasounm var kesinleşecek inşallah.seninkinsen ne haber. bu ara ben daha bişey almadım ama alacağım cumadan sonra inşallah.

hayırlısı canım bu arada doktorun kim nereye gidiyorsun??

evet cnm bencede çok kişide yanlış sonuç verdii bende az korkmadım ense kalınlığından dolayı 2,5 mm ultrasona göre 1:256 risk çıkmıştı.daha sonra tekrar ölçtürdüm 2,1 mm çıktı ense kalınlığı çok güvenli bulmuyıum bende.ne ağlamıştım o günnn şimdi 3 lüyü alacağım cumaya umarım yine beni üzmezler inanmıyorum pek ama çok kötü üzülüyorum umarım ii çıkar

işte burada konuşup kendimize gelicez üzülmiycez arkadaşım kaydirigubbakcemile5 yani düşünsene ikilide benim hamile kaldığım kilo, sigara, yaş vs faktörlerine göre normal aralık 1:25 ila 1:500'dü düşünsene normal sınırlar içinde bir sonuç çıksa bile çok yüksek risk oranları bunlar... neyse ki bu sınırlarla hiç alakası olmayan bi sonuç çıktı sositososito ama çıkmayabilirdi :bbo: 3lüde de çıkmayabilir :1shok:
ama benim slogan cümlem şu "Allah bu bebeği bana gönderdiğine göre her şey yolunda ve öyle gitmeye de devam edecek" :lepi:

bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlar çin takvimine baktınızmı ona göre tutan oldumu??benim çevremdeki hamilelerde tuttu da..eğer benimde tutarsa erkek gözüküyo??

bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlar çin takvimine baktınızmı ona göre tutan oldumu??benim çevremdeki hamilelerde tuttu da..eğer benimde tutarsa erkek gözüküyo??

valla arkadaşım benimki martta erkek nisanda kız görünüyordu... büyük ihtimalle de erkek olacak dedi dr yani ya martın son günü yakaladık ya da çin takvimi cortladı laelaelaelaelae

buarada oluşturduğunuz listeye baktım orda da tesadüf ama 11 mart son adet tarihi olanların hepsinin erkek cinsiyeti..:)benimde 11 mart bakalım ne olcak?

Back
X