Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.Ben ve bebeğim iyiyyiz çok şükür.Ben de bebeğimi hissedememekten şikayetçiyim sizler gibi.Bir gece bi tık tık duymuştum sonra kaçgündür bişey yok.
Çoğunuz çoktan sonucunu aldınız ama ben bugün 3lü test için gidecem.Sonucu da haftaya çıkacak inş.güzel sonuçlar alırız.2hafta öncesine kadar ben de 1kilo almıştım bakalım üstüne ne kadar ekledim:kedi: Bebeğimi görecem bugün oleyyyopuyorumnanaktan çok heyecanlıyım
hadi ya apsemi yaptı .şimdilik bnm ki ii gibi ama of neyapacağımı bilmiyorum ama korkuyor insan augmentin diye bir antibiyotik verdi kadın doğumcum diş doktoruda sef 1 verdi ki onu niye verdi diye kızdı hatta kadın doğumcum kfamı çok karıştırdılar ikisinide aldım ama içmedim. 1000 mg lık zaten hapta yutmakta zorlanıyorum işemede geldi içmemek ama bende olmazsa apse yapınca içerim olmazmı
fatmacımm h.g.
bn de yaşadım diş olayını. 3,5 ay bitince ıkı kanal tedavisi yaptırdım. dr um iyi bir dr ve gaaaayet rahat bir şekilde, Allahın izniyle tabi bi ,sorun olmayacaını soyledi.
ki kanal tedavisinde sürekli ilaçlar konuluor. bı hafta da gebelerin kullandığı antibiyotiği kullandım. (kafamı duvarlara vuruordum ağrıdan)
seninki sadece iğne sanırım...
güven dr lara.
hastaneyı aradım bende 3 lu tarama testı sonucum cıkmıs dr uma gonderecekler ogleden sonra ararım dr umu bakalım sonuc nasıl
kalbini ferah tut cnm
inşallah iyi sonuçlarını paylaşacaksın bizimle
hastaneyı aradım bende 3 lu tarama testı sonucum cıkmıs dr uma gonderecekler ogleden sonra ararım dr umu bakalım sonuc nasıl
İnş. canım benimm:Saruboceq: çok sağol:1hug:
Ben galiba alerji falan oldum çok kaşınıyorum yaa.Genital bölgem de öylemafoldumben Dr.a söylesem mi gitmişkenn:kedi:
Tabii ki söyle. Muhakkak vardır bir nedeni. Hazır gitmişken onu da sorarsın. Ben de öğleden sonra üçlü test sonuçlarımı almaya gideceğim ve çok heyecanlıyım. İnşallah iyi çıkar.
ıns kızlar
nehırcım o kasıntı bendede var ben cekındın dr uma soylemeyı
İnş. canım benimm:Saruboceq: çok sağol:1hug:
Ben galiba alerji falan oldum çok kaşınıyorum yaa.Genital bölgem de öylemafoldumben Dr.a söylesem mi gitmişkenn:kedi:
fatmacıgım aman çok şukur bişey çıkmamış
dişin içinde geçmiş olsun
hepimiz yavaş yavaş çürük çıkıyoruz farkındamısınız :)
benım gözumde apseden acayip şişti o yuzden fazla duramyrm pc basında
ıns kızlar
nehırcım o kasıntı bendede var ben cekındın dr uma soylemeyı
Canım çok fazla ya kaç gündür pişik kremi sürdüm,bebe yağı sürdüm bi işe yaramadı dün de bebek pudrası sürdüm sanki daha iyi.Her wcden sonra sürüyorum.Sen de dene belki işe yarar.Bana sıcaklardan gibi geliyor ama tabi soracam artık dr.a.Bir şey derse sana da söylerim
Mantar mı ki acaba yaamafoldumben mafoldumben deildir inşşİlk hamileliğimde mantar olmuştu bande. Hamileliğe bağlı oluyormuş. Bir de idrar yaparken yanma vardı. Kaşıntı için ilaç vermişti. Öyle hatırlıyorum.
nehir h.g. cnm epeydir goruşmuoruz senle. kız o kaşıntı çok zorrrrrrrrrrmafoldumben elini hemen atasın gelıor oraya, kim var kim yok kim görür demeden:kedi:
ama bilinen bir ilacı var onun adını htrlamıorum da. gebeliğe etkisini bilmiorum ama..
(bu arada bzm velet kız.. bi ara guncellemede eklersin, acil deil.)
he bacım yaw, kadınlık zor zenaat zaten.. yok kaşıntısı yok adeti bilmem nesi..
şimdi de hamileliğin yan getirileri..
napalım.. Allah sağlık huzur versin.
zaten güçlü bi cinsiz bizAllah vergisisositososito
Eklerim canım aklıma yazdım şimdilik kızını,gözün aydın canım :1hug: 2.kız geliyor ozaman değil mi yanılmıyorsamhihoyyyt