Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar napıyosunuz ben cok kötuyum bugun bebısımı gormeye gıttım ama bebıs cok asagıda bu durum hıc hos degıl bıde bebek cok sancılı ve kasılmıs tostop duruyo dedı yatıp dınlecen dedı bende turkıyede tatıldeyım yatıyorum yatmak sorun degıl ama durum duzelırmı ıcınızde yasayan oldumu ınsallah olmazda
nasılsınız bklm kızlar bebişler nasıl
burcu canım çok geçmiş olsun
ishalin için muz yemeni tavsiye ederim. ve ne olur bol sıvı tüket
Aldim onume suyumu likir likir moddayim. Tuvalete gidiyorum gelirken bir daha geliyo kaydirigubbakcemile3
Antibiyotik aldim dun mecburen su enfeksiyondan dolayi ishal yapti beni bugun deli oldu geceden beri karin agrisi cekiyorum .
biz iyiyiz fatmacım hissediyorum artık güzel kuzumun hareketlerini.Çook güzel gerçekten en azından sağlıklıyım ve burdayım diyo bize
siz nasılsınız bakalım
çok güzel bir duygu dimi arkadaşım o hareket ettikçe mutlu oluyorum .varlığını hissettirmesi çok güzel
slm kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür
günaydın herkese sonunda kuzum kendini gösterdi oğlumuz oluyor, Ahmet Efe :) sağlıkla kucağımızada alırız inşallah. bu arada siz çatlak kremi kullanmaya başladınız mı, ne kullanıyosunuz?