• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

selam meral nasılsın öyku hanım nasıllar

ah pelin teyzesi ah epey yaramaz bir kız olacak gibi.
tepinmelerini hissettikçe gülümsüyorum ama bazende canımı acıtabiliyor tabi.

bende herşey yolunda çok şükür. 25 temmuzda detaylı ultrason'a girip öykü hanımı görücez babasıyla.

mina hanım nasıllar? senin keyfin nasıl canım?

ah pelin teyzesi ah epey yaramaz bir kız olacak gibi.
tepinmelerini hissettikçe gülümsüyorum ama bazende canımı acıtabiliyor tabi.

bende herşey yolunda çok şükür. 25 temmuzda detaylı ultrason'a girip öykü hanımı görücez babasıyla.

mina hanım nasıllar? senin keyfin nasıl canım?

ay sorma meral benım kızda bazen bana ayyy dedırtıyor valla
mıllet şaşırıyor daha önce doguranlar daha bunlar ne kı dıyor ama
bilmem valla önumuzdekı ayları ben şimdi hissettiğimi biliriim diyorum
bizi bu topikten baska iyi anlayan kımse olamaz bence heycanımızı sevıncımızı tedırgınlıgımızı bizi en iyi biz biliriz yanı
bende 24 unde sabah 10 da girecegım detaylıya onun heyecanı var
fotosunu allmayı unutma detaylıda daha çok organa bakıyolar ya portre foto istemek lazım
24unde detaylıya girip tatile gidecegız o gün sende 25 ınde girip izne çıkıyosun yoksun sanırım bahara telefonla durumu bıldır yazsın buraya bende denıze telefonda söylerım bilgilendirir burdakıleri artık

ay sorma meral benım kızda bazen bana ayyy dedırtıyor valla
mıllet şaşırıyor daha önce doguranlar daha bunlar ne kı dıyor ama
bilmem valla önumuzdekı ayları ben şimdi hissettiğimi biliriim diyorum
bizi bu topikten baska iyi anlayan kımse olamaz bence heycanımızı sevıncımızı tedırgınlıgımızı bizi en iyi biz biliriz yanı
bende 24 unde sabah 10 da girecegım detaylıya onun heyecanı var
fotosunu allmayı unutma detaylıda daha çok organa bakıyolar ya portre foto istemek lazım
24unde detaylıya girip tatile gidecegız o gün sende 25 ınde girip izne çıkıyosun yoksun sanırım bahara telefonla durumu bıldır yazsın buraya bende denıze telefonda söylerım bilgilendirir burdakıleri artık

muhakak foto ve cd iştiycez dr amcasından. izin dönüşü fotosunuda eklerim yaramazın pelincim.
ben bahara sen denize bilgi aktarki birbirimizden haberdar olalım.

kızlar detaylı ultrason için hafta sınırlaması varmı atıyorum 19 ila 24. hafta arası yapılır diye biz tam 20 haftalık olduğumuzda gidicez detaylı yaparmı doktor sizce

kızlar detaylı ultrason için hafta sınırlaması varmı atıyorum 19 ila 24. hafta arası yapılır diye biz tam 20 haftalık olduğumuzda gidicez detaylı yaparmı doktor sizce

esracım benim doktorum 5. ay da istermiş. kendisi söyledi.
ben gittiğimde 21+1 olucam canım.

gunaydın nevin
hadi ölç göbişini kaç cm olmuş

canım nöbetten gelmedim ama cok uykum var sağlik ocağindayım..göbeğimi burda ölcemem ama cıktı kocaman oldu kızım...bide kızlar ben hareketlerını hissetmiyorum sanırım cok sakın bir kızım var yada göbek duvarım kalın..sadece sertlık hissediyorumsenağlama:CüvCüv:

canım nöbetten gelmedim ama cok uykum var sağlik ocağindayım..göbeğimi burda ölcemem ama cıktı kocaman oldu kızım...bide kızlar ben hareketlerını hissetmiyorum sanırım cok sakın bir kızım var yada göbek duvarım kalın..sadece sertlık hissediyorumsenağlama:CüvCüv:

nevin tetenoz oldunmu
ben yarın gideyım diyorum olmaya

Ben de bugün gidicem detaylı ultrason için. Doktorum 20. haftadan itibaren en sağlıklısı demişti.

Kızlar ben tatile gidiyorum tayt almaistiyorum nasıl tayt almalıyım fikriolan hamile taytı çok aradım bulamadım normal taytlar sıkar diye korkuyorum ne yapmalıyım?

kızlar merhaba.
Pelincim dün gece 1 di eve gittiğimde yatağı denk getirdiğime seviniyorum :)))) o yüzden ölçmek aklıma bile gelmedi.
Merall naber canikom? ben uyku moduna girdim sallanıyorum sen nasılsın?

Back
X