• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

gunaydın meral
gunaydın bahar
sizler nasılsınız bebişler ne alemde
çok şükür herşey yolunda pelincim
kızımda bende şükürler olsun bomba gibiyiz.

Ben bugun keyifsizim ya sancim var biraz doktoru aricam birazdan
ara bakalım ne diyecek canım. bak şimdi bende merak ettim ama sanmam önemli birşey olsun.

haklısın canım çok şeker oluyo popoları.pofuduk pofuduk.kızlar bugün cuma bizim yerimizde olmak isteyen yüzlerce kadın var bu yüzden sizden ricam bol bol dua edelim rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattır diye
rabbim çocuk isteyen herkeze hayırlı zamanda hayırlı evlatlat versin diye ben hergün defalarca dua ederim.
mübarek üç aylarda ve bu mübarek günlerde onlarıda hatırlamak çok güzel kızlar.

uykusuzdum ya meral bilg. başında oturmaktan fenalık geçirecektim acık çıkıp hava aldım erkenden de eve gittim ii oldu :)))

çok iyi olmuş canım.
bugün ne durumdasın peki?

benım canım çok kıymetlidir :)
hemn ayy uyy acıyo derim
şimdiden kolumda agırlık hissediyorum
inşallah artmaz cnm bebiş nasıl hareketler arttımı senınde fatmacıgım

cnm ya bazen çok hareket hissdeiyotum.ama sdanki bir kaç gündür azaldı gibi.

cnm ya bazen çok hareket hissdeiyotum.ama sdanki bir kaç gündür azaldı gibi.

Ben de daha yeni hissetmeye başlamıştım hareketleri ama iki gündür çok azaldı. Minik vuruşlar şeklinde duyuyorum. O da yemeklerden sonra ancak. Açken tık yok. Günde en fazla iki kere hissedebiliyorum. O da birkaç dakika.

ben sadece karnında sertlık hissedenlerdenim..babası benım kızım nazlı uslu diyor..bende diyorumki dogunca cıngar cıkarırsa annesine cekmiş deme sakın diyorum:))))))

Bende de aksine hiç sertlik yok bazı arkadaşlar demiş ya başını poposunu bulabiliyorum diye.Benim karın tostoparlak vallaha. Hiçbir yeri belli değil.

valla ben hergün hissediyorum artık son bir haftadır hele düzene girdi neredeyse başka işle uğraşırkende hissediyorum bazen karnımın bi tarafına doğru yığılma yapıyo arkadaşa gidiyo gidiyo sanki dışarı çıkacak yeri varmış gibi onunda tarifini nasıl yapayım zaten karnımın o tarafı şişiyo diğer tarafı iniyo arkadaşıma sordum geriniyo diyo öyledir herhal

bende sadece sırt üstü uzanınca göbegim anormal şekilde duruyor:)) diyorum işde gebeliğin kanıtı yoksa bişey hissetmiyorum..bazen solda sertlık hissediyorum..popusu olabilir..doplerle kalp seslerini dinledigimde sagdan alıyorum sesleri:)))

Kızlar ben Çok kÖtÜyÜm acayıp bır aĞırlık var ÜstÜmde baŞım Çok kÖtÜ kolum sırtım belım of ya akŞam olsada yatsam

selam kızlar 3lü testimizin sonucu çıktı çoook şükür herşey yolunda. bu arada oğlumuz oluyo. allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah. hep güzel sonuçlar alalım böyle.

kıslarrrr nasılsınızzzzzz nası gidiyo güzel hamişlerım benımmmm....bebişler nasıl üzüyolarmı annelerını bakalım...

Back
X