• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Kızlar sütenlerimiz göğüsümüzün altını sıkmıycakmış süt kanallarında ezilmeye yol açabilirmiş. Evde felan rahat bırakmak lazımmış:) ben önden klipslilerden aldım tavsiye ederim sırtımız kilo almadığı için sırt kısmı bol gelıyor normal sütyenlerin ama bunda böyle bir sorun olmuyor sırtı da ayarlanabildiği için :)
Bi de free shoplarda phytolastiller 40 tlymiş duyrulur.

SABAH
HASLANMIS YUMURTA
1 BARDAK YAGSIZ SÜT
BOL PEYNIR
TUZSUZ SALATALIK VE DOMATES
TAM BUGDAY YADA CAVDAR EKMEGI

ARADA (MIDEM KAZINICA)
MEYVE NE VARSA ARMUT SEFTALI KIRAZ MUZ ELMA(BEN EN COK ELMA YIYORUM)

ÖĞLEN
CORBA COK SEVERIM
CORBA
TAVUK FELAN
SEBZE VARSA SEBZE NE VARSA YANI
1 KASE YOGURT

AKSAMA
TEKRAR SEBZE YOGURT DOĞRAMASI FELAN YIYORUM

GEC YATTIYSAM MIDEM KAZINDIYSA PEYAZ PEYNIR GRISSINI BI BARDAKTA SUT ICIORUM

AMA CCOK SU ICIYORUM....

ARADA PILAVDA MAKARNADA TATLIDA YIYORUM MUTLAKA CIKOLATADA ATIYORUM AGZIMA...AKLM HIC BISEYDE KALMIO ANLICANkaydirigubbakcemile3

bende çok farklı degilim
yani abartmıyorum
öfffffffffff
ne yapalım verecegız ınatla inşallah dogumdan sonra

Kızlar ben normal öğünler dışında içim kazınınca tatlı istiyorsam şeftali,tuzlu istiyorsam salatalık,ekşi istiyorsam nar ekşili domates,hiç birini istemiyorsam yağsız süt içiyorum.günde bir litre sütü mutlaka tüketiyorum.Unutmayın yaz hamilesiyiz günlük 4 litre sıvı bunun 2 litresi su olcak.yoksa çatlar heeeeryerimiz:):)

BEN DR CATLAK KREMI SORDUM
KULLANIOLAR PARALAR VERIP AMA DEDI CATLICAKSA CATLIYO ILLAKI BISE SURIYIM DIOSAN LIERAC AL DEDI AMA ANNEN CATLADIYSA SENDE CATLICAKSIN DEDI FASA FISO ONLAR DEDI GÜLDÜ... kaydirigubbakcemile3

Ayy canım çok kilo almışsın nasıl vereceksin doğumdan sonra sen bu kilolarııyerimseniben

Göğüsü gelin siz bana sorun:kedi: Göğüs göbekten önde gidiyor nerdeyse ya benmde ölçüm büyüdü ağırlaştı çok raatsız ediyor beni.Elbiselerimi göbekten değil göğüs yüzünden giyemedim geçen denedim demafoldumben

Nehir benimde goguslerim cok fena oldu . 95 no aldim gecen gun valla sıktı ne yapalim .

Kızlar sütenlerimiz göğüsümüzün altını sıkmıycakmış süt kanallarında ezilmeye yol açabilirmiş. Evde felan rahat bırakmak lazımmış:) ben önden klipslilerden aldım tavsiye ederim sırtımız kilo almadığı için sırt kısmı bol gelıyor normal sütyenlerin ama bunda böyle bir sorun olmuyor sırtı da ayarlanabildiği için :)

çok sagol ya bende iyi bir urun alayım dıyordum en iyisine o diyorlar arkadasa sorduracagım o fiyatsa kesın aldırayım

Evet ya bi de o var göğse göre alınca sırtı bol oluyor ,sırta göre alsan göğsü sıkıyor hiç aklıma gelmemişti önden klipsli hiç de kullanmadım aklınla bin yaşa:lepi:
Ama o renkli yazdığından bişey anlamadımkaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar inş hepinizin hamileliği sorunsuz geçiyodur bende iyiyim şukur ama benim daha önce 21 haftalık ikizlerimi kaybettim şimdi rahim ağzına dikiş atıldı geceleri afakanlar basıyo korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan etrafınızda rahim ağzı dikişi yaşayan varsa bebişlerine kavuştularmı bana bilgi verirmisiniz

bakalım ben kaç oldum pelincim.
ayaklarım davul gibi şişiyor

senın boyun uzun duruyor meral
bende 161 boy var
balon gibi dolaşacagım sanırım son aylar
ayakların masabası oturmaktanda olabilir cnm ya sen arada dolaşırdın yemek aralarında falan sıcaklar bastırdı dıye bıraktınmı katlarda dolaş bare 10 dk da olsa

slm arkadaşlar inş hepinizin hamileliği sorunsuz geçiyodur bende iyiyim şukur ama benim daha önce 21 haftalık ikizlerimi kaybettim şimdi rahim ağzına dikiş atıldı geceleri afakanlar basıyo korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan etrafınızda rahim ağzı dikişi yaşayan varsa bebişlerine kavuştularmı bana bilgi verirmisiniz

canım ALLAH yaşatmasın böyle acılar hıçbirimize
topikte kımse yok sanırım bunu yasayan
am gulbenın ıkızleri içinde 4.ayda rahım agzına dikiş atmışlar
bak aldı kucagına bebişlerini sıkma sen cnını

senın boyun uzun duruyor meral
bende 161 boy var
balon gibi dolaşacagım sanırım son aylar
ayakların masabası oturmaktanda olabilir cnm ya sen arada dolaşırdın yemek aralarında falan sıcaklar bastırdı dıye bıraktınmı katlarda dolaş bare 10 dk da olsa

evet boy 1.70 ve ben 75 kilo ile başladım hamileliğime.
şimdilik kalçalar, memişler ve göbişim epey büyüdü:kedi:
vücut hatlarım yuvarlaklaştı anlıycan:kedi:
havalar sıcak yürüyüşede çıkamıyorum cnm. of müdürlerlerde gezseler bende gezicem ama nerdeeeeeeeeeeeee. masa başında çalışmak zor oldu benim için:sinifsinif:

canım ALLAH yaşatmasın böyle acılar hıçbirimize
topikte kımse yok sanırım bunu yasayan
am gulbenın ıkızleri içinde 4.ayda rahım agzına dikiş atmışlar
bak aldı kucagına bebişlerini sıkma sen cnını

canım sağol rabbim kimseye yaşatmasın herkesin evladını bağışlasın korusun tekrar sağol

Back
X