akarbaşı diyorlar canım sen nerdesin?
hasan polatkanda oturuyorum cnm. çok uzak değilsin bana :))) zaten eskişehirde her yer her yere yakındır :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akarbaşı diyorlar canım sen nerdesin?
rica ederim.ben de devlet memuruyum valla burada herşeyim var akşama kadar limonlu yeşillik:dance: 7 erkekle çalışıyorum tek bayanım keyfim yerinde kimse bana karışmıyor akşama kadar beslenme programımla gidiyorum:lepi:
hasan polatkanda oturuyorum cnm. çok uzak değilsin bana :))) zaten eskişehirde her yer her yere yakındır :)))))
gözün aydın iyi tatiller şekerkızlra ben 10 dk sonra yola çıkıyorum
fırsat buldum 2 dk yazayım dedım
detaylı ultrsona girdim tam 1,5 saat sonra çıktım kızım pek nazlı birturlu göstermedı kalbini elini ayagını
en son bana 5 parmagını gösterdi el sallar gibi
kızım iyi maşllah 384 gr.
Kalbindede problem yok merk etmeyın bizi
fotoda aldık ama gelınce artık
öptm sizi iyi bakın bebişlere ve kendınıze
fatma iyi eğlenceler canım sanadapelincim çok sevindim bebişin iyi olmasına.iyi tatiller.iyi eğlenin.kimse de kalmamış topikte neyse bende erken çıkacağım bugün düğünü var patronumun.gideyimjde süslenelim birazcık.
sende bebişe ve kendine iyi bak canım iyi tatillerçok sevindim pelincim bi sorun çıkmamasına maşallah
kızzlaar bende çıkıyorum birazdan 1 hafta yokuz bizde zemuszemus
hepiniz kendinize iyi bakın en çokta bebişlerinize öptüyorum hepinizi
sende kızında allaha emanet olun şekerim.kızlar bende tatile çıkıyorum.
6 ya kadar da çalışmıcam bugün. Gidiyorum birazdan :)))
tatile gideceklere ii tatiller. Allah' a emanet olun bebeğinizle. Herkesi öpüyorummmmm :teytey:
meralcim 1 hafta aldım ben şimdilik parça parça alıcam. Senide çok öpüyorum kzuummm ii tatiller
canıııııııııım biz senin yerinede yatarızne güzel herkes gidiyorrrsenağlama.. Bende tatil istiyoooom..
evet ya tatile gidenlere iyi tatiller bol bol dinlenin iyi eğlencelera.s.
Biz geçen hafta çktık ama yağmurdan hiç bişey yapamadık.neyse ki bir hafatamız daha var.onu da ramazandan önce almayı düşünüyoruz:dance:
arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var..
ben akşamları nefes alamıycak gibi şişiyorum.. zaten normalde de derin nefes alamıyordum ben.. taş kesiliyor karnım.. akşam yemek yemeyeyim, meyveyle geçiştireyim diyorum, illa ki birileri önüme bişeyler getiriyor bende yiyorum..:kedi:
sonra nefesimi alamıyorum.. gazda birikiyor sanırım, üstüne birde kabızlık çekiyorum.. çok fena oluyorum yürümekte bile zorlanıyorum.. ne yapayım ne yiyeyim.. bana bir akıl verin.. ben hiç şişmeden sadece bebeği nasıl beslerim.. bu gidişle nefessiz kalıp düşeceğim bir yere..:1no2:
canıııııııııım biz senin yerinede yatarız
sağol canım benim.
Inan bol bol uyumak ve dinlenmek istiyorum.