• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

yok cnm bizim ki o kadar cadı ve menfaatçi değil.yapmaz okadar

BENIMKIDE YAPTIGINI KABUL ETMIOKI
HIC KABUL EDERMI SEN PARA KARSILIGI COCUK BAKIOSUN DESEK BUTUN AYAKLANIR USTUMUZE YURUR...
AZCIK LAFINI ETSEK HEMEN SIZINKINIDE BAKARIM DIO ..
BENDE KUSURA BAKMA BEN DONLARIMI NE ANNEME NE SANA YIKATAMAM UTANIRIM ALDIGIM TERBIYEYE SIGMAZ ...SEN BOYLE DEVM ET DEDIM SOK OLDU KALDI...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 AMA HAKLI OLDUGUM ICIN BISEY DIYEMEDI

yok cnm bizim ki o kadar cadı ve menfaatçi değil.yapmaz okadar

benimkide maddi anlamda pek menfaatçi değildir ama yumruğunu sıkıp yalar yani o derecedir.. şimdi korkuyorum oda alalım derler diye.. diyceksiniz ki bunda ne var?? ama o odayı almaları babanne dede olarak hem hak hem de gayet normal bişeydir.. oysa bunlar bana dünyaları bağışlamış gibi zırt pırt övünürler.. evin önüne çadır kurarlar.. odayı onlar aldı diye benim ailemi dışlamaya bile kalkarlar.. hoş zaten cimrilikten alalım filan demezler..-tatlicadiarzu-

HIC KABUL EDERMI SEN PARA KARSILIGI COCUK BAKIOSUN DESEK BUTUN AYAKLANIR USTUMUZE YURUR...
BENDE KUSURA BAKMA BEN DONLARIMI NE ANNEME NE SANA YIKATAMAM UTANIRIM ALDIGIM TERBIYEYE SIGMAZ ...SEN BOYLE DEVM ET DEDIM SOK OLDU KALDI...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 AMA HAKLI OLDUGUM ICIN BISEY DIYEMEDI

oh valla çok ii yapmışsın cnm .

benimkide maddi anlamda pek menfaatçi değildir ama yumruğunu sıkıp yalar yani o derecedir.. şimdi korkuyorum oda alalım derler diye.. diyceksiniz ki bunda ne var?? ama o odayı almaları babanne dede olarak hem hak hem de gayet normal bişeydir.. oysa bunlar bana dünyaları bağışlamış gibi zırt pırt övünürler.. evin önüne çadır kurarlar.. odayı onlar aldı diye benim ailemi dışlamaya bile kalkarlar.. hoş zaten cimrilikten alalım filan demezler..-tatlicadiarzu-

ben kimseye bişey aldıtmam zaten biz evlenirkende herşeyimizi kendimiz yaptık evimizide kendimiz aldık çok şükür.çocuğumuza da odasınıda herşeyinide kendimiz alırız.zaten her ikimizin ailesinin durumuda belli anca kendilerine yetebiliyorlar zaten o yüzden bizde öle bir sorun yok yani

HEPSİ Bİ CİNS YAA
BENIM KI NE ALCAK MERAK EDIORUM
BIDE 3 YERDEN MİRAS KALDI.... :roflol::roflol:
3ÜN 1 İ GELİR BİZİM COCUGA CILGEIN HORMONLUSUNDAN SONRA BİŞEY ALCAKLARINI SANMIORUM

evet asla yaptıklarını kabul etmezler.. onlara göre onlar çok iyi birer büyük.. hep iyiliğimizi istiyorlar.. herşey bizim için.. o da dünyadaki bütün annelerden daha fedakar bir anne (!).. sanki birtek o yemedi yedirdi giymedi giydirdi.. sanki birtek o oğlu askerdeyken sabahı sabah etti.. sanki bir tek o süt verdi.. sanki birtek o okuttu bu yaşa getirdi.. halbu ki bu gayet doğal annelik fedakarlıklarını kocamın başına kakarak emeklerine yazık etmiş oldu.. hele hele evliliği zehir ederek, emdirdiği sütü kocamın burnundan getirdi.. ne anladım şimdi... evet kocamla bi akşam yemeğe gittik diye, kocamın kafasına bunları kaktı arkadaşlar benim ki.. nasıl çilek epey stres atıyoruz demi.. kaydirigubbakcemile3 epey dolmuşuz seninle..

HEPSİ Bİ CİNS YAA
BENIM KI NE ALCAK MERAK EDIORUM
BIDE 3 YERDEN MİRAS KALDI.... :roflol::roflol:
3ÜN 1 İ GELİR BİZİM COCUGA CILGEIN HORMONLUSUNDAN SONRA BİŞEY ALCAKLARINI SANMIORUM

hahahahahaaaaaaaaaaaaaa:roflol:ölücem gülmekten yaa... aman tek cinslik yapmasınlarda alcakları da şurda kalsın.. valla bana dokunmayan yılan binyaşasın..

evet asla yaptıklarını kabul etmezler.. onlara göre onlar çok iyi birer büyük.. hep iyiliğimizi istiyorlar.. herşey bizim için.. o da dünyadaki bütün annelerden daha fedakar bir anne (!).. sanki birtek o yemedi yedirdi giymedi giydirdi.. sanki birtek o oğlu askerdeyken sabahı sabah etti.. sanki bir tek o süt verdi.. sanki birtek o okuttu bu yaşa getirdi.. halbu ki bu gayet doğal annelik fedakarlıklarını kocamın başına kakarak emeklerine yazık etmiş oldu.. hele hele evliliği zehir ederek, emdirdiği sütü kocamın burnundan getirdi.. ne anladım şimdi... evet kocamla bi akşam yemeğe gittik diye, kocamın kafasına bunları kaktı arkadaşlar benim ki.. nasıl çilek epey stres atıyoruz demi.. kaydirigubbakcemile3 epey dolmuşuz seninle..

BEN BAYAGADIR DOLUYUMDA KONUSAMAIORUM KI KIMSEYLE ARKADASIMDA YOK TATILDE
BUYUK ELTIMDE TATILDE ICIME ATA ATA SISTIM EHE kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3COCUK DOGAR DOGMAZ BABANESINDEN NEFRET ETCEK

hahahahahaaaaaaaaaaaaaa:roflol:ölücem gülmekten yaa... aman tek cinslik yapmasınlarda alcakları da şurda kalsın.. valla bana dokunmayan yılan binyaşasın..

ÇİELĞİDE NE KDR SEVERIM BIR BILSENIZZZ
:))))

SEN GULMEKTEN ERKEN DOGURMADA AMAN SORUMLUSU BEN OLMIYIM SONRA:roflol::roflol:

en büyük korkumda çilek, onşardan birine çekmesi yada benzemesi..... Allahım sen esirge nolur.. :sinifsinif:

hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.. bu arada müzik dinletiyomusun bebişe.. bende başlamayı düşünüyorum .. hatta şuan dinletiyorum iş yerinde skypee kulaklığından..

canım hemen gaviscon şurup öneriyorum sana ben onunla atlattım o yanmaları her öğünden sonra içiyodum hala yanıyo ama eskisi gibi değil dayanamayınca içiyorum artık.

Canım çok saol, internete de baktım, gebelikte kullanılıyormuş o ilaç, yine de doktora sorayım. Umarım al der, çünkü habire midem yanmasın diye ekmek, kraker yiyorum o da bana kilo olarak geri dönüyor.

Canım çok saol, internete de baktım, gebelikte kullanılıyormuş o ilaç, yine de doktora sorayım. Umarım al der, çünkü habire midem yanmasın diye ekmek, kraker yiyorum o da bana kilo olarak geri dönüyor.

bende ıcıorum ıcebılırsın dr lar verıolar
soda veren dr bıle var ama sodalar dogal deıl

çarpıntım oluyor arkadaşlar benim.. birde malum çok yorgun ve uykusuz hissediyorum.. bugün hamile olan bi ablamla konuşurken bana eleviti alıp almadığımı sordu bende en son gittiğimde dr. bişey yazmadı dedim.. bu gittiğinde zaten yazacaktır al başla sen dedi.. aldırdım eşime.... başlayacağım.. elevit iyi bişeymiş burda da okumuştum.. değil mi kızlar?

merhaba kızlar herkes iyidir inşallah :CüvCüv:
işden erken çıktım yine bu aralar zaten sürekli kaytarma modundayım :jeyyar:sabah yatakdan kalkarken işe gitmek için öyle zorlanıyorum ki ama az kaldı sanırım 1hafta sonra 1aylık rapor alacağım evdeyim ondan sonra bebek için hazırlıklara başlarım inşallah
bebeğinizin yatağını aldınızmı arkadaşlar ?
park yatak---mobilya yatak arasında kararsızım hala bebeğe oda hazırlamayacağım henüz zaten 6aya kadar bizim odamızda yatar diye düşünüyorum sadece yatak ve şifonyer alırım galiba veya mobilya alırsam yanında şifonyeri alt açması olanlardan alacağım eşim park yatakdan yana daha az yer kaplaması ve daha uygun fiyatlı olmasından dolayı siz ne düşünüyorsunuz?fikirlerinizi bekliyorum?

işden erken çıktım yine bu aralar zaten sürekli kaytarma modundayım :jeyyar:sabah yatakdan kalkarken işe gitmek için öyle zorlanıyorum ki ama az kaldı sanırım 1hafta sonra 1aylık rapor alacağım evdeyim ondan sonra bebek için hazırlıklara başlarım inşallah
park yatak---mobilya yatak arasında kararsızım hala bebeğe oda hazırlamayacağım henüz zaten 6aya kadar bizim odamızda yatar diye düşünüyorum sadece yatak ve şifonyer alırım galiba veya mobilya alırsam yanında şifonyeri alt açması olanlardan alacağım eşim park yatakdan yana daha az yer kaplaması ve daha uygun fiyatlı olmasından dolayı siz ne düşünüyorsunuz?fikirlerinizi bekliyorum?

biz eşimle daha bu konuda ciddi anlamda oturup konuşmadık henüz.. o yüzden ben şuan tamamen nötrüm.. ama ilk anda aklıma park yatak değilde karyola tarzı olan geliyor.. oda almakda aslına bakarsan mantıklı çünkü 7-8 yaşına kadar yata diyorlar.. ay ne bilim.. ne kadar araştırırsanda o kadar kafan karışıyor... çık çarşıya gez dolaş.. içine sineni yap..

cnm ben park yatak aldım yatak odasına koymak için 6 ay bizle yatacaqk çünkü.yazada odasına geçireceğiz.bende oda alacağım ama zamanına karar vermedimmm.şimdimi alsak doğuktan sonramı alsak diye ama doğmadan almak lazım çünkü şifonyere ihtiyaç var parça parçada almak istemiyorum o yüzden alacağız sanırım ama odamıza park yatak aldımm.çok şirirn.

Back
X