• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

baharda yok ama başka şeker yüklemisine giren oldumu benm bildiğim 24. haftada oluyor.birde ne yapıyorlar bileniniz varmı insanın tansiyonu falan düşüyormuş herhaldeee.benimde 15 ağustosta olacak yüklemem.

Selam arkadaşlarr nasılsınız bakalımm.Ben biraz rahatsız gibiyim başım ve boğazım ağrıyor bugün kalktığımdan beri,halsizlik de var.Sağlık ocağına gittik bugün,tetanoz aşısını yapmadılar kaydımı aldılar,5aydan önce yapmıyoruz 2hafta sonra gel dediler,2hafta sonra olacam aşımı yani.
Burcu dan haber var mıı aklıma takıldı?

geçmiş olsun cnm
ewt benımde 21.haftada yapmışlardı 17 sinde 2.sini olmaya gidecegımburcu iyi evde dinleniyor yorgunluk veya strese baglı olabilirmiş

Selam arkadaşlarr nasılsınız bakalımm.Ben biraz rahatsız gibiyim başım ve boğazım ağrıyor bugün kalktığımdan beri,halsizlik de var.Sağlık ocağına gittik bugün,tetanoz aşısını yapmadılar kaydımı aldılar,5aydan önce yapmıyoruz 2hafta sonra gel dediler,2hafta sonra olacam aşımı yani.
Burcu dan haber var mıı aklıma takıldı?

cnm sen kaç haftalkıksın niye yapmadılar ki aşını 20. haftadan sonra yapıyorlar

baharda yok ama başka şeker yüklemisine giren oldumu benm bildiğim 24. haftada oluyor.birde ne yapıyorlar bileniniz varmı insanın tansiyonu falan düşüyormuş herhaldeee.benimde 15 ağustosta olacak yüklemem.

izmirde ebe hemşire annemlerin yan komşusu o yaptı bana gelmeden
açken ölçtu şekerimi
daha sonra 1 bardak glikozlu su içip tokken ölçtu
banada dedi iyiymisin kımının başı donuyormuş halsizlik oluyormuş
ben iyiyidim hiçbirşey olmadı bana
sadece içerken kafaya dıktım 1 içişte içtim
içtikten sonra agzın için ıyyy oluyo çooook şekerli bişey içtiğini düşün ben kahveyı çayıda
şekersiz içerim kola içmem çok aşırı şekerli geldi
zatende oyle
ama 10 dk bişeyın kalmıyor

oh şükür :sm_cool: dün oynamıyo deyip durmuyor muydun sen fisfisfis benimki iyi herhalde büyük hareketler yok ama ara ara kıpırdanıyor gibi opuyorumnanaktan

Aman hissedelimde meleklerimizi dün çok korkuttu beni sıpa ama şuan iyiyiz şükür Rabbimedelikafadulden

Aman hissedelimde meleklerimizi dün çok korkuttu beni sıpa ama şuan iyiyiz şükür Rabbimedelikafadulden

kimdi dün biri de hareketinden uyanıyorum ve uyutmuyor diyordu kaydirigubbakcemile3 bize de yaranılmaz yahu çocuk oynasa bi türlü oynamasa bi türlü kaydirigubbakcemile3

bizde yemeğimizi yedik ve geldik zaten mayışıktım bende iyice ağırlaştımmm.
bende 80'liyim hemde aralık doğumlu. Kızımla aynı tarihte olma iihtimalide var...

iyiyiz napalım.sıcaklarla boğuşuyoruz :(( berbat sıcak.şu saatte kadar 3 kıyafet değiştirdim. çok hareketli bir bebeğim var.

bizde yemeğimizi yedik ve geldik zaten mayışıktım bende iyice ağırlaştımmm.
bende 80'liyim hemde aralık doğumlu. Kızımla aynı tarihte olma iihtimalide var...

doğum günü hediyesinin güzelliğine bak yaaa opuyorumnanaktan baba göçer gerçi hem anasına hem kızına hediye alıcam derken :bbo:

iyiyiz napalım.sıcaklarla boğuşuyoruz :(( berbat sıcak.şu saatte kadar 3 kıyafet değiştirdim. çok hareketli bir bebeğim var.

aman maşallah arkadaşım :nazar: mayışık bebekler daha beter her şey yolunda mı diye dinlemekten canı çıkıyor insanın :utangac:
hakikaten ne kadar sıcak ya kötükedihüso

geçmiş olsun cnm
ewt benımde 21.haftada yapmışlardı 17 sinde 2.sini olmaya gidecegımburcu iyi evde dinleniyor yorgunluk veya strese baglı olabilirmiş
Sağol canım.Ben de 21.haftada gidecem.
İyi valla sevindim geçmişe bakıyordum ben de.İyi dinlensin bir şeyi kalmaz inş.Benim de oldu 2hafta önce falan ama çok azdı.O da çoğalıyo deyince baya merak ettim.Dün akşam kandilde dua ettim bi çoğunuz geldiniz aklıma.

cnm sen kaç haftalkıksın niye yapmadılar ki aşını 20. haftadan sonra yapıyorlar

19 hafta 4günlüğüm canım 5aylıktan sonra yapılıyormuş.21.haftada 5aylık oluyormuşuzyerimseniben

Sağol canım.Ben de 21.haftada gidecem.
İyi valla sevindim geçmişe bakıyordum ben de.İyi dinlensin bir şeyi kalmaz inş.Benim de oldu 2hafta önce falan ama çok azdı.O da çoğalıyo deyince baya merak ettim.Dün akşam kandilde dua ettim bi çoğunuz geldiniz aklıma.

19 hafta 4günlüğüm canım 5aylıktan sonra yapılıyormuş.21.haftada 5aylık oluyormuşuzyerimseniben

sagol cnm Allah dualarını kabul etsin inşallah

izmirde ebe hemşire annemlerin yan komşusu o yaptı bana gelmeden
açken ölçtu şekerimi
daha sonra 1 bardak glikozlu su içip tokken ölçtu
banada dedi iyiymisin kımının başı donuyormuş halsizlik oluyormuş
ben iyiyidim hiçbirşey olmadı bana
sadece içerken kafaya dıktım 1 içişte içtim
içtikten sonra agzın için ıyyy oluyo çooook şekerli bişey içtiğini düşün ben kahveyı çayıda
şekersiz içerim kola içmem çok aşırı şekerli geldi
zatende oyle
ama 10 dk bişeyın kalmıyor
iyi bari ozaman cnm ben şekerli içerdim çayı bana kötü gelmez ozaman

oh ne güzel benmkide maşalah hareketlide bazen de uyuyor ..

Back
X