valla ben hiçbişey yapmadım yapmayıda düşünmüyorum. sadece kendine zarar verebilceği şeyleri kaldırdım. (deterjan vs.) bizim amerikan mutfak ve evde hiç kapı yok :)) kafasına göre takılıyo. kıra döke elini sıkıştıra vura öğrenir diye ümit ediyorum.
ya evet ben üzerin incecik tülbent bile örtsem uyanıyo bu cadı napıcamı bilemiyorum. tulumda giydiremem. bacağını filan yastığının üstüne atmadan uyumazki..
ve acı son.... yeni anayasa diyorum ve pes diyorum bu insanlara.. hele doğuda yaşananlara hayret ediyorum. 19 ilden birine yerleşmek istiyorum...
Selam herkese bayramda bitti ne kadar hızlı geçiyor günler farkında olmadan sonbahar geldi bile ne çabuk bitti yaz benimde ıkeadaki uyku tulumlarindan var ama ayaklı uyku tulumu almam laZim bunların hepsi sıkıntılı anlaşılan ayaklı tuluma bile uyuz oluyor üstünü örtmeyi bırak umarım bu kıs Cook usutmeden gecerburcu Mina yürüdüğünde bakacağım yurutecle önünü pufla veya kutularla kesiyorum şimdilik hosgeldin Canan sevindim hersey gönlüne göre olmuş kilolarda gitmiş
Eylül bugun cok kotu sekilde cekmecelere sıkıstırdı ellerini kipkirmizi kesildi parmaklari o yuzden onlem almaliyim diye dusunuyorum :) Hele bazi yerlere yurutecle ulasamiyorum yurudugunde ne olcak bilmiyorum .
Dun ben C&A den aldim uyku tulumu. Daha dogrusu ananesi ve dedesi aldi bayram hediyesi. Zaten bu konuda hakkinda yorumda yapmiyim diyorum :) Neyse torba seklinde olanlardan aldim . Gecen gun tulum giydircektim Eylüle. Yataga koyar koymaz ya saga ya sola donuyor . Giydirmeye calisirken uyandi. Cok huysuzlandi sonra. Cok kaba bisey degil hareket etmesine engel degil aldigim model. Umarim kullanir yoksa bu kis hasta gecer hic bisey ortmuyor cunku .Zaten grip olduk maalesef.
Bu arada C&A alisveris yaparken Eylül arabasindaydi babam vardi yaninda bi an bos bulunmus babam cocugun biri geldi Eylüle vurdu . Sanirim gozune geldi bugun sisti gozu . Kizardi filan . Yarin bi doktora goturcem . Zaten orda kadinlada tartistik . Bi an cocugu Eylüle vurunca cok sert cektim . Sonra hatun bana biraz yavas dedi . Sahip cik o zaman diyeverdim gerildi ortalik. Eylül cok agladi filan .
Anayasaya da evet ciktigina gore ancak bizi ikinci bi Ataturk kurtarir bundan sonra..