e yuh sana icine soype gelsin geri simdidenİçim geçmiş galiba hdjdksops
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e yuh sana icine soype gelsin geri simdidenİçim geçmiş galiba hdjdksops
Ya bende yapsam yaparım da sperm kalitesi o bu derken yapmadık öyle düzen oluşturduk kaldı djdjkdodoskiz Allah seni sen daha kucukcuksun ne yorulmasi dinc olman lazimmmm
Ben istesem de kocamın işi ağır yazık adama djjdkdodpdpe yuh sana icine soype gelsin geri simdiden![]()
kahkaha attım kjhglkfdhgablammmm guveniyoruz sana basaricaksin![]()
canimm bazen gunde 2 olsun bazen 2 gunde bir beli programda gitmeyin benceee olmaz oyleeYa bende yapsam yaparım da sperm kalitesi o bu derken yapmadık öyle düzen oluşturduk kaldı djdjkdodos
benimkininde agir ama affetmiyoruz kfjdkdkdkdmdkmxlBen istesem de kocamın işi ağır yazık adama djjdkdodpdp
ayyy grubumuz cok tatli degil.miiiikahkaha attım kjhglkfdhg![]()
asko kavurma ver bi bak bakalim noluyorBen istesem de kocamın işi ağır yazık adama djjdkdodpdp
hahaha yaa iyi sanslarrrr ablammm tatli yuyin tatli konusun baklava onemlihahahaha bencede derdi tasayı unuttum lkjdlfkoff ya koptum şans dileyin bugun kızlar gidip baklava falan alayımlkıjhflıdskfj:İD
İsitisnalar var yaa o kadarda değiliz fjdkdkpdşdğdşdcanimm bazen gunde 2 olsun bazen 2 gunde bir beli programda gitmeyin benceee olmaz oylee
Bana da şans dileyinn fjdkjdpskss belki tutarhahahaha bencede derdi tasayı unuttum lkjdlfkoff ya koptum şans dileyin bugun kızlar gidip baklava falan alayımlkıjhflıdskfj:İD
Orası zaten öyle de burda hamile kalmak için artık herşeyi göze alan kadınlar olunca o yüzden dedim. En güzeli bebek düşüncesi olmadan eşlerin birbirine yaklaşması. Halimiz ortada amakesinlikle katılmıyorum her iki tarafinda istekli olmasi gerekk ve cocuk odakli olunmamasi gerekkkk![]()
Bence bizim nesil gençlere taş çıkartırarkadaşlar bende 39 artık teyze mi dersınız abla mı jhdlfkhgljkson düzlükte depar atıcam:)
hic oyle bi vibe almiyorum suan senden kdjdkdkkdİsitisnalar var yaa o kadarda değiliz fjdkdkpdşdğdşd
hahahah gercekten öyle ya hedef odakli oluyor ama bi doktor yurt disi da gebelik oraninin buyuk bi yüzdesi tamamen eslerin duygu yaklasimiyla alakali (ayrinti vermim sen anladinOrası zaten öyle de burda hamile kalmak için artık herşeyi göze alan kadınlar olunca o yüzden dedim. En güzeli bebek düşüncesi olmadan eşlerin birbirine yaklaşması. Halimiz ortada amahele bu sitede çok vakit geçirenler hedefe öyle bir kitleniyor ki, yapmayacağı şey yok
ama erkekte olmadı mı olmuyor
![]()
yaaa ama bu is insani yormaz kiiiiiiBiz birbirimizi zor görüyoruz iş sebebiyle bazen gün aşırı bazen haftada bir yumurtlama dönemi gün içinde kendimizi yormamaya calısıyoruz hahzjxdjxj