Bana birakin ben gaddar anne olarak duzene sokarim onu :O)
ay valla burcu ya al şunu da bir hafta bir disipline sok bana öyle ver.. hiç kusma yoktu bizde dün ve bugün birkaç kere ağzından geldi.. birde o kadar obur ki maşallah ağzından gelenide geri yutmaya çalışıyo vede yutuyo..
Amin. Hepimizin evladını...güleser MAŞALLAH çok güzel...Allah bağışlasın...
calpol 2 kere yarım ölçek...6 aydan küçük bebeklerde çok önemli tedbir alınması...ya kulağa ya da ciğere vurabiliyor hastalık...
QUOTE]
Burcu Maşallah Ömer e.
Anlamadığım bu calpol meselesi ne zaman verilecekmiş?
Hangi hastalık vuruyormuş ciğere ve kulağa
saol ebrucum :)
ömerin burnu tıkalı biraz..bir kaç gündür...dolayısıylada günde 8-10 kere öksürüyo...tedbiren calpol verdi...
biz ne yapalım nerdeyse 1,5 ay buyuguz sızden ben hala yatagımda yatamıyorum
sen sıranı bekle önce bız gececegız yatagımızakaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile
şaka bir yana benım eşimde 3 den önce yatmıyor e sabahta işe gidiyor o yuzden adamın o azıcık uykusunuda minanın sayesınde bozmak istemıyorum bizim duzenımız tam oturmuştu aşılar idrarındakı kum bozdu bence birazdaha sabır uykusu duzene girsin annesı uyursun sende yatagında ben bazen mınayı uyutup yatak odasına gidiyorum babası başında duruyor 2-3 saat içerde uyuyorum sonrası babasının yatma vaktı oluyor mına kalkıyor eşim yatakodasına geçiyor ben oturma odasına :) nöbeti devralıyorum :)ama o yatagımda uyudugum uyku o kadar iyi geliyorkı 2-3 saatde olsa sende dene istersen
Amin... başta zor gelebilir ama alışıcaksın merak etmegunaydın hrkese . .bugun çoktandır ilk defa yanlızım bebişim ve ben . .annemde gitti artık Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?