Allah korumuş ebru çok fena bunlar ya çok keskin gözleri var dün gecede yağmurun sesi çıkmıyor oynuyor öyle köşede bir baktım at arabası var müzikli onun küçük tekerleğini çıkarmış inceliyor ya nasıl çıkardın onu sert çıkacak gibi değil allahtan yutmadan yakaladım yağmur zaten halıları falan kaldırıyor yastıkları yere indiriyor oyuncaklarını koltukların altına sokuyor bile bile cadı cadı
size de geçmiş olsun ebru ya nedir bu sıpardan çektiğimiz???Zaten sesleri çıkmadı mı korkacaksın mutlaka bir iş beceriyorlardır. Ne kadar kontrol etsek de akla gelmedik bir şey buluyorlar sökecek. Bak şimdi de kediyi mıncıklıyor yaa.
Arda zaten hızlı şoför o nasıl yürüteç kullanmak öyle kaşla göz arası iş becerir o hızla yetişemezsin Arzucuğum.size de geçmiş olsun ebru ya nedir bu sıpardan çektiğimiz???
ben te telefondaydım o yürüteçteydi ve tam önümdeydi... bit gibi zıplaya zıplaya gitti ve halletti şoktayım şuan.. bişey olmadı allahtan da her yer battı.. üstünü değiştim şimdi
kimsecikler de kalmadı. topik haftasonu moduna girdi. ben de kaçayım artık. akşam arkadaşlara bebek ziyaretine gidicez. anca hazırlanırım çocuklarla. giremezsem şimdiden sağlık mutluluk ve huzur dolu bir hafta sonu diliyorum herkese. öpüldünüz...
ben geldim. temizlik bitti sayılır çok şükür. bitek banyo kaldı. prensesin uyuduğu saatlerde iş yapamadığım için iki gündür temizlik yapıyorum. bi yandan da onla uğraşıyorum. allahım herşeyi tek başıma yaptığıma inanamıyorum. kocamda aldı mayosunu filan iş seyahati dedi beş gün yokum dedi gitti bodruma antalyaya ordanda.. nasıl süper dimi.. tabi burda dursa bi yardımı dokunurdu belki.. hayır onu geçtim ablamla aynı sokaktayız o da gelmiyo yardıma işleri varmış saçını kestircekmiş vs. yani şartmı bugün.. annemi arıyorum carrefourda.. hey yarabbim... inşallah yarın güzel geçerde yoruldğumla kalmam yani(
Cok canini yakmislar aryanin bugun nolur dua edin ciksin biranonce hastaneden icim parcalandi yrmin ederim bernanin bugun dediklerine( allahim sen sifa ver
pelin aslında çok kötü değil şükür çok da istiyorum öylede yakın ve bildiğim bi yerki kendim minbüse bile binsem ordayım ama şimdi böyle gidip de naza filan yada başka bebeğe olurya bir şey bulaştırmak aklıma bile getirmek istemiyorum napsam siz akılverin valla.. bende hala öksürük var hafif hafif .. burnumuz akmıyo şükür de..Arzu dis bugdayina gidecekmisin yarin arda duzeldimi
Cok canini yakmislar aryanin bugun nolur dua edin ciksin biranonce hastaneden icim parcalandi yrmin ederim bernanin bugun dediklerine( allahim sen sifa ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?