2009 Aralık Anneleri

kızlar ben öçıkıyorum özel msj olarak atarmısınızz bana adresi öznurunnnn

Zaten sesleri çıkmadı mı korkacaksın mutlaka bir iş beceriyorlardır. Ne kadar kontrol etsek de akla gelmedik bir şey buluyorlar sökecek. Bak şimdi de kediyi mıncıklıyor yaa.

allahım sen aklıma sahip çık
sıpa gitti içinde mama soğutuğum kaseyi tepesinden aşağı geç,irdi nasıl uzandı anlamadım... yetişemiyorum artık peşine...
nasıl beceriyo bunlar ben bilmiyorum ya.. gerildim iyice... yoruldumm..

Zaten sesleri çıkmadı mı korkacaksın mutlaka bir iş beceriyorlardır. Ne kadar kontrol etsek de akla gelmedik bir şey buluyorlar sökecek. Bak şimdi de kediyi mıncıklıyor yaa.
size de geçmiş olsun ebru ya nedir bu sıpardan çektiğimiz???
ben te telefondaydım o yürüteçteydi ve tam önümdeydi... bit gibi zıplaya zıplaya gitti ve halletti şoktayım şuan.. bişey olmadı allahtan da her yer battı.. üstünü değiştim şimdi

ebru allah korumuş valla tam zamanında yetişmişsin. ahh bunları bir sn. gözden ayırmaya gelmiyor. sessizlik demek yaramazlık demek zaten

arzu size de geçmiş olsun canım. allah korusun iyi sıcak birşey değilmiş. aman dikkat et canım yaa nereye uzanacaklarına akıl sır ermiyor vallahi. bizimki de geçen servis sehpalarının üzerinden koca çatal kaşık sandığını yere indirmiş. allah korumuş da bir yerine düşmemiş. içinde bıcaklar falan da var allahım sen koru yavrularımızı. ayrıca kayınvaliden konusunda da geçmiş olsun:)))

fatmaa selam canım. naber? toprak nasıl? ne zaman buluşuyoruz yaa??

Son düzenleme:
kimsecikler de kalmadı. topik haftasonu moduna girdi. ben de kaçayım artık. akşam arkadaşlara bebek ziyaretine gidicez. anca hazırlanırım çocuklarla. giremezsem şimdiden sağlık mutluluk ve huzur dolu bir hafta sonu diliyorum herkese. öpüldünüz...

sağol canım ya..
dediğin gibi allahtan sıcak bişey değildi..
ya aklıma ne geldi hani biz doğum yapınca göğüslerimizden mucizevi birşekilde süt nasıl geliyorsa,
bunlar 2-3 yaşına gelene kadar 2 kol iki bacak iki göz daha çıksa tövbe yarabbim... neler aklıma geliyor böyle.. ama napiim çok dikkat ettiğim halde böyle ya sinirlerim gerildi

Arda zaten hızlı şoför o nasıl yürüteç kullanmak öyle kaşla göz arası iş becerir o hızla yetişemezsin Arzucuğum.

GÜle güle gidin aynı dilekler bizden size canım.

ben geldim. temizlik bitti sayılır çok şükür. bitek banyo kaldı. prensesin uyuduğu saatlerde iş yapamadığım için iki gündür temizlik yapıyorum. bi yandan da onla uğraşıyorum. allahım herşeyi tek başıma yaptığıma inanamıyorum. kocamda aldı mayosunu filan iş seyahati dedi beş gün yokum dedi gitti bodruma antalyaya ordanda.. nasıl süper dimi.. tabi burda dursa bi yardımı dokunurdu belki.. hayır onu geçtim ablamla aynı sokaktayız o da gelmiyo yardıma işleri varmış saçını kestircekmiş vs. yani şartmı bugün.. annemi arıyorum carrefourda.. hey yarabbim... inşallah yarın güzel geçerde yoruldğumla kalmam yani(

artık giremiyorum iş yerinde şimdi okudum geçmiş offffffff artık katılamıyorum yarın işteyim bütün gün bilg. benim siz yoksunuz (((((((
,
sibel inşallah hep yağmur yağar kocişinnin tepesine he he he sempatiksalakcinni

yemek yiyelim zeynep uyuyor

arzu çook geçmiş olsun iyi ki sıcak değildi
canberkede geçmiş olsun kimbilir foklarında ne boncuklar bulacağız :roflol:

Cok canini yakmislar aryanin bugun nolur dua edin ciksin biranonce hastaneden icim parcalandi yrmin ederim bernanin bugun dediklerine ( allahim sen sifa ver

Cok canini yakmislar aryanin bugun nolur dua edin ciksin biranonce hastaneden icim parcalandi yrmin ederim bernanin bugun dediklerine ( allahim sen sifa ver

ayy kıyamam ya allahım bebişlerin hepsini hastalıklardan korusun...

BU ARADA FUNDA GÜN PARASINI GÖNDERDİM SEN YOKSUN ORTALIKLARDA ALDINMIKİ..

arya yavrum benim ALlahım küçük meleğimize acil şifa versin evlerine kavuştursun sağlıkla inşallah ya kıyamammmm kuzumm

Arzu dis bugdayina gidecekmisin yarin arda duzeldimi
pelin aslında çok kötü değil şükür çok da istiyorum öylede yakın ve bildiğim bi yerki kendim minbüse bile binsem ordayım ama şimdi böyle gidip de naza filan yada başka bebeğe olurya bir şey bulaştırmak aklıma bile getirmek istemiyorum napsam siz akılverin valla.. bende hala öksürük var hafif hafif .. burnumuz akmıyo şükür de..

Son düzenleme:
ya sabahın köründe ne işi var bu çocuğun 12 de yattın be sıpa...
ya uyumak istiyorum uyumak çok mu ya bu istediğiM**

günaydın kızlar adresi aldım pelincim telsim hattım kapalıydı ondasn gelmemiştir.canım aryaya çok üzüldüm yaaa Allahım inşallah çok çabuk iyileşir ve çıkarlar geçen bende konuştum bernayla ozaman iidi yeni yatmışlardı.tüm dualarımız onlarla.

yavrum benim yaa allah tez zamanda şifa versin kuzucuğa. sağlıkla dönsünler evlerine inşallah. çabucak toparlansın da anneciğine de unuttursun bu zor günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…