2009 Aralık Anneleri

bizde 2 yıldır kış görmedik kıbrısta bakalım burda ne olacak :)) resim çekerim size bool bool bakarız karlara
iple öyle meşgul oluyorki ooh deyme keyfine

herkese merhaba hastalara geçmiş olsun ben hala temizlik yapıyorum müsait olunca giricem inşallah..

ah ben senin kimseyi üzebileceğini düşünemiyorum ki zaten kanatsız meleğim. o kadar pozitif bir insansın ki. Şeniz:1hug:değil ki kocişini üzesin.

utandım şimdi bak :kedi:
sağol böyle düşündüğün için canımmm olumunekankayizsmile

umuttan haber varmı .. nesi varmış kuzucuğunnn.. çok geçmiş olsun . önemli bişey değildir inşll..
ateşi bi kulaktan farklı bi kulaktan farklı çıkıyomuş kuzunun, 38 i geçmemiş ateşi
acaba kulak iltihabımı varda tek kulaktan ateşi yüksek diye düşündük ama o zamanda kulağını tutardı ağrısı olurduda dedik ((
minik kuzumuz hemencik iyileşsin yaaaa :Saruboceq:

moralinin düzelmesine sevindim nevracım olumunekankayizsmile
eşinede maşallah deyip şöyle kocaman takıyorum kaydirigubbakcemile3
aman sende maşallah demeyi unutma

sibel cnm nasılsın
naz ın nasıl canım benim
bugün buaralar pek sessiz

sana ses vermeye geldim meralcimmm Şeniz
ay bu öpücük oldu napalım idare et kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba hastalara geçmiş olsun ben hala temizlik yapıyorum müsait olunca giricem inşallah..

kolay gelsin hamarat arkadaşım, yorma kendini emi :1hug:

herkesler yoğun herhalde nevracım
ben hazırlanıyorum samsuna geçmek için haftaya yokum yani
nilgünün bayıldığım lafıyla şöyle tarif edeyim bu günkü halimi;
mıçıma ip bağlasam duvardan duvara halı döşerim
evin içinde bi sağa bi sola koşuyorum resmen hem hazırlancam hem düzenliycem diye

Canan ben birkaç şey almıştım zamanında site güvenilir merak etme gönderdiğin para havuza alınıyor önce ürün eline geçip onay verince satıcının hesabına aktarılıyor.

canaaan şu paspasın örmesini öğrenirsen anlatırmısın banada nasıl olduğunu?
eğer yapamazsam o örülen kısımları işleme yapcam etamine :jeyyar:

ÖPÜCÜKLERİMLE BOĞARIM SENİ CNMŞenizŞenizŞeniz
HAYIRLI YOLCULUKLAR CANIM
RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERSİN ANNENİN
GÖRÜŞENE KADAR KUZUNADA KENDİNE DİKKAT ET

Canan ben birkaç şey almıştım zamanında site güvenilir merak etme gönderdiğin para havuza alınıyor önce ürün eline geçip onay verince satıcının hesabına aktarılıyor.
EVET ÜYE OLURKEN ÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPILIYORDU TAKİP EDEYİM BAKALIM ABİMLEDE KONUŞAMADIM BURDAN BİŞEYLER ALMIŞTI SANKİ ONLARDA TAŞINDI BİZİM GİBİ YERLEŞMEYE ÇALIŞIYORLAR
canaaan şu paspasın örmesini öğrenirsen anlatırmısın banada nasıl olduğunu?
eğer yapamazsam o örülen kısımları işleme yapcam etamine :jeyyar:

TAMAM YASEMİN AMA HEMEN YAPMICAM BEN EŞİMİN ATKISI YOK HİÇ ŞİMDİ KREM ÖRÜYORUM ŞAPKA ATKI TAKIM SONRADA SİYAHI YAPCAM TAKIM YİNE SONRA BAŞLICAM PASPASA MALUM YAĞMURDA PEK İŞE FIRSAT BIRAKMIYOR MAKREME İPİYLE DOLGU GİBİ GELDİ BANA ORASI KREM İPİM VAR KREMDEN YAPCAM BENDE BEYAZDA CİCİ OLUR YA PAMUK GİBİ bilmiyorumkismile

Canan bak hep soracağım unutuyorum temmuz ayında Ören de bulundunuz mu hiç ben orada sana çok benzer birini gördüm bebeği de vardı ama emin olamadım Balıkesir deydin ya belki dedim gezmeye gelmişlerdir diye.

opuyorumnanaktan aman boğulmakta böyle güzel olsa herkes boğulmak ister heee meral :))))))

sağol canım benim, sizde dikkat edin kendinize ve minik yeğenlerime
allaha emanet olun özliycem sizi çok :gitme:

Canan bak hep soracağım unutuyorum temmuz ayında Ören de bulundunuz mu hiç ben orada sana çok benzer birini gördüm bebeği de vardı ama emin olamadım Balıkesir deydin ya belki dedim gezmeye gelmişlerdir diye.
YOK CANIM BU YAZ TATİL YAPAMADIK BİZ OLDUKÇA YOĞUN Bİ YAZDI BİZİM İÇİN BENZETMİŞSİN BURDADA BİR ARKADAŞIN KIZI VAR ANNE KIZ MEHTAPLA GÜNEŞİN KOPYASI SANKİ BİRAN GÖRÜNCE ŞOK OLDUM ANTALYA NEREYE ARDAHAN NEREYE :)
opuyorumnanaktan aman boğulmakta böyle güzel olsa herkes boğulmak ister heee meral :))))))

sağol canım benim, sizde dikkat edin kendinize ve minik yeğenlerime
allaha emanet olun özliycem sizi çok :gitme:

KENDİNE İYİ BAK YASEMİN HAKTANIMIZADA ÖZLİYCEZ SENİ KIIZ CEP TELİNE YÜKLE RESMİ GÖSTER BİLEN ÇIKAR BELKİ PAPASI sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

iyi fikir heee :)))) du bakim cepten çekince örnek anlaşılıyomu :jeyyar:

çok belli olmuyo ama belli olduğu kadar anlayan çıkar belki canan :)
anlayan olmazsada olsun bi çare bulcaz artıkın :)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…