bir izmirli olarak azıcık ayaz görsem saklanacak yer ararım hiç gelemem ben soğuğa.
ay ne şirin oluyordur bak iyi aklıma getirdin ayberk çok oynardı yumaklarla berkaya da vereyim dolansın gözümün önünde.
.
şşşşşşşşş kimler var bakem
şşşşşşşşş kimler var bakem
ah ben senin kimseyi üzebileceğini düşünemiyorum ki zaten kanatsız meleğim. o kadar pozitif bir insansın ki. Şeniz:1hug:değil ki kocişini üzesin.
ateşi bi kulaktan farklı bi kulaktan farklı çıkıyomuş kuzunun, 38 i geçmemiş ateşiumuttan haber varmı .. nesi varmış kuzucuğunnn.. çok geçmiş olsun . önemli bişey değildir inşll..
moralinin düzelmesine sevindim nevracım olumunekankayizsmilegünaydınnnn yasemincimm.
işlerden ancak vakit buldumm herkesee tünaydınn. akşamda kocaları birbirine vurmuşsunuz.. valla benim kocamın tek sevmediğim huyu huysuz olması onundan hakkından geliyorum çok şükür .. : ))) iyi yönleri okadar çokturki burada sayarsam beni topikten atarsınız.. Şöyle söyleyeyim.. evde ve dışarıda herşeye ama herşeye yardımcıdır.. buna burak ile ilgili konular da dahil.. ve bunu severek isteyerek yapar.. başka bişeyde yazmayımm..
sibel cnm nasılsın
naz ın nasıl canım benim
bugün buaralar pek sessiz
herkese merhaba hastalara geçmiş olsun ben hala temizlik yapıyorum müsait olunca giricem inşallah..
Dekoratif Ayna Peri Duvar Saat GittiGidiyor.com'da #31061796
Dekoratif Ayna Kelebek Duvar Saat GittiGidiyor.com'da #31061924
birde şu saatlerden istiyorum eşim tamam alalım dedi ama gitti gidiyordan hiç alışveriş yapmadım ben güvenemedim alış veriş yapanınız varmı güvenlimidir ?
herkesler yoğun herhalde nevracım
ben hazırlanıyorum samsuna geçmek için haftaya yokum yani
nilgünün bayıldığım lafıyla şöyle tarif edeyim bu günkü halimi;
mıçıma ip bağlasam duvardan duvara halı döşerim
evin içinde bi sağa bi sola koşuyorum resmen hem hazırlancam hem düzenliycem diye
EVET ÜYE OLURKEN ÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPILIYORDU TAKİP EDEYİM BAKALIM ABİMLEDE KONUŞAMADIM BURDAN BİŞEYLER ALMIŞTI SANKİ ONLARDA TAŞINDI BİZİM GİBİ YERLEŞMEYE ÇALIŞIYORLARCanan ben birkaç şey almıştım zamanında site güvenilir merak etme gönderdiğin para havuza alınıyor önce ürün eline geçip onay verince satıcının hesabına aktarılıyor.
canaaan şu paspasın örmesini öğrenirsen anlatırmısın banada nasıl olduğunu?
eğer yapamazsam o örülen kısımları işleme yapcam etamine :jeyyar:
YOK CANIM BU YAZ TATİL YAPAMADIK BİZ OLDUKÇA YOĞUN Bİ YAZDI BİZİM İÇİN BENZETMİŞSİN BURDADA BİR ARKADAŞIN KIZI VAR ANNE KIZ MEHTAPLA GÜNEŞİN KOPYASI SANKİ BİRAN GÖRÜNCE ŞOK OLDUM ANTALYA NEREYE ARDAHAN NEREYE :)Canan bak hep soracağım unutuyorum temmuz ayında Ören de bulundunuz mu hiç ben orada sana çok benzer birini gördüm bebeği de vardı ama emin olamadım Balıkesir deydin ya belki dedim gezmeye gelmişlerdir diye.
opuyorumnanaktan aman boğulmakta böyle güzel olsa herkes boğulmak ister heee meral :))))))
sağol canım benim, sizde dikkat edin kendinize ve minik yeğenlerime
allaha emanet olun özliycem sizi çok :gitme:
YOK CANIM BU YAZ TATİL YAPAMADIK BİZ OLDUKÇA YOĞUN Bİ YAZDI BİZİM İÇİN BENZETMİŞSİN BURDADA BİR ARKADAŞIN KIZI VAR ANNE KIZ MEHTAPLA GÜNEŞİN KOPYASI SANKİ BİRAN GÖRÜNCE ŞOK OLDUM ANTALYA NEREYE ARDAHAN NEREYE :)
KENDİNE İYİ BAK YASEMİN HAKTANIMIZADA ÖZLİYCEZ SENİ KIIZ CEP TELİNE YÜKLE RESMİ GÖSTER BİLEN ÇIKAR BELKİ PAPASI sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
iyi fikir heee :)))) du bakim cepten çekince örnek anlaşılıyomu :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?