2009 Aralık Anneleri

herkese günaydın kızlar:)
arya bebek hastaymış
yeni öğrendim dilerim tez zamanda şifa bulur bebiş...
allahım sen yardım et sen koru onları...
daha minicikler...

Son düzenleme:
Günaydın Senemciğim görüşemez olduk işe başlayalı nasıl gidiyor Nehir nasıl ?

sorma canım ya deli gibi koşturuyorum inan..
neyseki bu ahfta biraz daha rayına oturdu...
yorucu bir sene olacak 4.sınıf dersleri paso üstümde ve yoğun...
kurslar başlıyor ekimde ve özel dersler bakacağım artık bir program...

özlüyorum sizi valla
yetişemyorum doğal olarak
arıcam seni aklımdasın...
canberk nasıl sen nasılsın
nehir iyi kuduruyor...
:))))))))

Slm tabii klasik kimse yok dün akşam bakayım dedim yok nerde bir gördü laptopu gözleri parladı en son adaptörle vurunca kaldırdık herlade artık sonu geldi laptopun diye düşündüm eşim dur kız taksidi bu ay bitiyor daha dedi ama nerdeeee

aryaya çok üzüldüm kıyamam kuzuma inşallah düzelsin rabbim şifa versin

Ay Arzu aynı şeyleri dinlemenin ne olduunu okadarrrrrrrrrrr çok iyi bilirim ki aynı cümleyi 50kez k.valideden 50 kez de k.pederden dinlerim herrr seferinde.çocuklarının tüm çocukluk anılarını okul yaşantılarını kendi doğum hikayelerini sayısız dinledim ezbere biliyorum.en kötüsü de doğum yapmışım bebiş sarılık olunca hastaneden çıkamadık 3.gün annecim yoruldu k.validemle kaldım gecee.ama pişman oldum insan tüm gece konuşurmu yemin ediyorum hiç abartmıyorum.ben zaten yorgun ağrılıyım oğlumun gözünü bağlayıp ışığın altına yatırıyoruz içim kan ağlıyor kendim de ağlıyorum ara ara.kadın tüm hikayesini anlattı.az gözümü kapatıyorum açınca başlıyor güle güle birde sanki eğlencesine ordaymışız.çok berbattı.aklıma geldikçe sinirleniyorum.birde eşime bana çıkıştılar demiş annemle ben çıkışmışız ona.allahım nasıl uydurmuş o kadar içimde kaldıki lafı gelsede konuşsam okadarr doluyum ki hala....daha neler neler

Aryacığıma çok üzüldüm.allah tez zamanda şifasını versin inş.içim gitti
arkdaşlar sizede selam.çok duramııycam annem burda dün akşam geldi.bir gece önce rahatsızlanmış acilde serum falan takmışlar hiç söylemiyorlarda.okadar üzüldümki.canım annem allah başımızdan eksik etmesin onları.bu dünyada oğlum 1.annem 2.sırada benim için.okadar çok seviyorum onu.

kolay gelsin melikecim

sağol canım sıkıcıııııııııııı

yaaa bunlar dengesiz valla dengesiz mecbur katlanıyoruz

amin canım aynen hem annem hem kızım 1. Sırada ikisini farklı dallarda aynı miktarda çook seviyorum size de geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah

kimselerde yok yemeğe davetliyiz bizde eşimi bekliyorum gelsin çıkcaz
Aryam canım dua ediyorum hep allahım şifa versin

Tahmin edebiliyorum Senem zordur başlangıçlar ama alışılıyor şükür ki sonradan.
Canberk de iyi aynen kuduruyor zor baş ediyorum Allah sağlık versin hepsine de kudursunlar ne yapalım işimiz ne.
Ah aynı şeyleri dinlemek konusunda ben de muzdaripim. Kadıncağız gerçekten çok çok acılar yaşamış dört evladından üçünü kaybetmiş ömrü hep hastanelerde geçmiş çok üzücü evet ama o kadar çok anlatıyor ki belki yüz defa ben de tabii ki kırmak istemediğimden dinliyorum her seferinde ama hem daralıyorum hem de üzülüyorum o anlattıkça.

yine kimsecikler yok. berkay öğlen bir buçukta uyumuştu ayberk de çizgi film izliyordu. ben de berkayın yanına ayberkin yatağına uzanayım biraz dedim. öyle bir uzanmışım ki gözümü açtığımda saat 4 dü. şok oldum ve benim geceleri yarım saatte bir uyanan kuduruk oğlum halaa uyuyordu. hemen koştum ayberke o da halaa çizgi film başında. annem neden kaldırmadın beni dedim. olsun anne dinlen diye kaldırmadım demez mi:) annem sen ne zaman bu kadar büyüdün yaa. ( gerçi onun işine geldi yoksa hiçbir şekilde 3 saat çizgi film izlemesine müsade etmezdim) ayy nasıl iyi geldi anlatamam ama. akşama da arkadaşlara gidecekmişiz. bir bakayım dedim hazırlanmadan ne var ne yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…