Günaydın Senemciğim görüşemez olduk işe başlayalı nasıl gidiyor Nehir nasıl ?
selam kızlar
bir bakayım kimler var dedim
:1ninca:
BEN NÖBETTEYİM:1ninca:
kolay gelsin melikecim
ay arzu aynı şeyleri dinlemenin ne olduunu okadarrrrrrrrrrr çok iyi bilirim ki aynı cümleyi 50kez k.valideden 50 kez de k.pederden dinlerim herrr seferinde.çocuklarının tüm çocukluk anılarını okul yaşantılarını kendi doğum hikayelerini sayısız dinledim ezbere biliyorum.en kötüsü de doğum yapmışım bebiş sarılık olunca hastaneden çıkamadık 3.gün annecim yoruldu k.validemle kaldım gecee.ama pişman oldum insan tüm gece konuşurmu yemin ediyorum hiç abartmıyorum.ben zaten yorgun ağrılıyım oğlumun gözünü bağlayıp ışığın altına yatırıyoruz içim kan ağlıyor kendim de ağlıyorum ara ara.kadın tüm hikayesini anlattı.az gözümü kapatıyorum açınca başlıyor güle güle birde sanki eğlencesine ordaymışız.çok berbattı.aklıma geldikçe sinirleniyorum.birde eşime bana çıkıştılar demiş annemle ben çıkışmışız ona.allahım nasıl uydurmuş o kadar içimde kaldıki lafı gelsede konuşsam okadarr doluyum ki hala....daha neler neler
ayy kıyamam ya allahım bebişlerin hepsini hastalıklardan korusun...
BU ARADA FUNDA GÜN PARASINI GÖNDERDİM SEN YOKSUN ORTALIKLARDA ALDINMIKİ..
aryacığıma çok üzüldüm.allah tez zamanda şifasını versin inş.içim gitti
arkdaşlar sizede selam.çok duramııycam annem burda dün akşam geldi.bir gece önce rahatsızlanmış acilde serum falan takmışlar hiç söylemiyorlarda.okadar üzüldümki.canım annem allah başımızdan eksik etmesin onları.bu dünyada oğlum 1.annem 2.sırada benim için.okadar çok seviyorum onu.
Tahmin edebiliyorum Senem zordur başlangıçlar ama alışılıyor şükür ki sonradan.sorma canım ya deli gibi koşturuyorum inan..
neyseki bu ahfta biraz daha rayına oturdu...
yorucu bir sene olacak 4.sınıf dersleri paso üstümde ve yoğun...
kurslar başlıyor ekimde ve özel dersler bakacağım artık bir program...
özlüyorum sizi valla
yetişemyorum doğal olarak
arıcam seni aklımdasın...
canberk nasıl sen nasılsın
nehir iyi kuduruyor...
:))))))))
Ah aynı şeyleri dinlemek konusunda ben de muzdaripim. Kadıncağız gerçekten çok çok acılar yaşamış dört evladından üçünü kaybetmiş ömrü hep hastanelerde geçmiş çok üzücü evet ama o kadar çok anlatıyor ki belki yüz defa ben de tabii ki kırmak istemediğimden dinliyorum her seferinde ama hem daralıyorum hem de üzülüyorum o anlattıkça.Ay Arzu aynı şeyleri dinlemenin ne olduunu okadarrrrrrrrrrr çok iyi bilirim ki aynı cümleyi 50kez k.valideden 50 kez de k.pederden dinlerim herrr seferinde.çocuklarının tüm çocukluk anılarını okul yaşantılarını kendi doğum hikayelerini sayısız dinledim ezbere biliyorum.en kötüsü de doğum yapmışım bebiş sarılık olunca hastaneden çıkamadık 3.gün annecim yoruldu k.validemle kaldım gecee.ama pişman oldum insan tüm gece konuşurmu yemin ediyorum hiç abartmıyorum.ben zaten yorgun ağrılıyım oğlumun gözünü bağlayıp ışığın altına yatırıyoruz içim kan ağlıyor kendim de ağlıyorum ara ara.kadın tüm hikayesini anlattı.az gözümü kapatıyorum açınca başlıyor güle güle birde sanki eğlencesine ordaymışız.çok berbattı.aklıma geldikçe sinirleniyorum.birde eşime bana çıkıştılar demiş annemle ben çıkışmışız ona.allahım nasıl uydurmuş o kadar içimde kaldıki lafı gelsede konuşsam okadarr doluyum ki hala....daha neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?