ne denir diş buğdayı yapınca tam olarak bilemedim ama, hayırlı olsun sana da geçmiş olsun canım,
gördüm facede resimleri süper çıkmışsınız... ALLAH gelinliğinide göstersin
inşallah ilerlemez ama ama işte bu hava geçişleri bizi ble etlkiliyor, şimdi nasıl???
Acelem var hemen yazayim dedim aryammmm cikti kuzummmm gozumuzaydin berna hepinize coook tesekkur etti selam soyledi cok
uyuyor şimdi çoçuk doktoruda yok dün gece acilke gittik misafirlikten dönüşte yol kapalıymış döndük yarın revire gidicem çok iyi doktor diyorlar 8 ekimde yeni çoçuk doktoru gelecekmiş ona göstericem birazdanda misaifr gelecek eşi çoçuk hemşiresi onada göstericem bakalım burnu akıyor sürekli hapşuruyor gece fitil verdim de öyle uyudu ne yapsam bilmiyorum bebedor suluk kullanıyorduk onuda kemirmiş dişleriyle ucu koptu az önce sipariş verdim daha önce okumuştum biberon almayan bebekler bunu alıoyormuş inşallah bizim cadıda alır
Acelem var hemen yazayim dedim aryammmm cikti kuzummmm gozumuzaydin berna hepinize coook tesekkur etti selam soyledi cok
Hepsiburada.com : Nuby Doğal Dokunuş DOĞAL3 Aşamalı Beslenme Sistemi (orta Akış Bib. Em.+çıkabilir Kulp+su Oluğu) | Anne / Bebek / Çocuk biberon bumuydu kızlar ya sipariş verdim az önce ama tereddütte kaldım bu diye kalmış aklımda
içmiyor melike malesef zaten suluğunuda parçaladı yeni sipariş verdim kaşıkla vermeye çalışıyorum 2 kaşıktan fazla içmiyor cadıgeçmiş olsun canım ıhlamur filan verdin mi
hayırlı olsun canım telaşeyi atlattın baktım resimlere çok güzel olmuş naz ım pastnızda müthiş umarım herşey istediğin gibi olmuştur keşke yakın olsaydık bende gelirdim vallasağol canım aminn..
MELİKEEE senin için iki resim daha ekledim kaydirigubbakcemile3 enginar ailesi..
çok şükürAcelem var hemen yazayim dedim aryammmm cikti kuzummmm gozumuzaydin berna hepinize coook tesekkur etti selam soyledi cok
burnu açık tıaknmıyor akıyor balon yapıo :bbo:inşallah ilerlemez hemşire arkadaş geldi mevsim geçişinden kaynaklanıyor ilerlemez büyük ihtimal dedi inşallah öyle oluroh çok şükür gözümüzaydın, aklım ondaydı, rahatladım şimdi kaydirigubbakcemile2zemuszemushihoyyyt:teytey:
havadandır bence endişelenme ıhlamur felan ver, burnunu sürekli açık tut, çabucak iyileşir inşallah
bilmiyorumki burda göstermiyor ayy burlarda bulamamda bu markanın ucunu inşallah alır cuma günü gelir büyük ihtimaloh ohh nekadar sevindim anlatamam.. allah bidaha göstermesin.. ayy canım ya.
evet bu canım. ama acaba hangi uçla gönderiyolarki?? onun 4 farklı ucu var sanırım. normal biberon ucunun 3 numarasını alıyo naz..
sağol canım aminn..
MELİKEEE senin için iki resim daha ekledim kaydirigubbakcemile3 enginar ailesi..
bu arada dün doktor kontrolümüz vardı
9250 gr 77 cm olmuşuzbu ay kilo aldık şükür,
üsten 2 tane diş geldi gelecek az kaldı,
artık dolma, sulu köfte makarna pilav verebilirsiniz dedi
biz tuz yok diyoruz ama ALLAHın emri değil eğer yemeklerinizi az tuzla pişirirseniz ufak ufak ekmek içiyle verin dedi...
demiri söyledim veremiyorum ferro sanolu diye, her gün yumurtasını ve etini yiyorsa sorun olmaz dedi
zaten kan vercez bu ay dedi sonuca göre bakarız dedi,
bende ferro sanolu değiştirsek dedim, diğerlerinin tadı güzel ama işe yaramıyorlar, sadece vermiş olmak için veirsin dedi
en etkilisi ve iyisi ferro sanol dedi.
bu sabahta erkenden kalktık, kan vermeye gittik hem nilay hem gökay için, önce ikisinin kanını verdiki sonra gökay beyin çişini bekledik, neyse 09-45 te çişini yaptıda bende işe yetiştim.
bu arada kan verme işinden çok tırsıyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı, gık demedi maşallah ama hemşirenin elide hafifti sanırım nilayda hep ağlardı o da hiç acımadı anne dedi
şimdilik benden haberler bu kadar , sizde ne var ne yok???
içmiyor melike malesef zaten suluğunuda parçaladı yeni sipariş verdim kaşıkla vermeye çalışıyorum 2 kaşıktan fazla içmiyor cadı
hayırlı olsun canım telaşeyi atlattın baktım resimlere çok güzel olmuş naz ım pastnızda müthiş umarım herşey istediğin gibi olmuştur keşke yakın olsaydık bende gelirdim valla
çok şükür
burnu açık tıaknmıyor akıyor balon yapıo :bbo:inşallah ilerlemez hemşire arkadaş geldi mevsim geçişinden kaynaklanıyor ilerlemez büyük ihtimal dedi inşallah öyle olur
bilmiyorumki burda göstermiyor ayy burlarda bulamamda bu markanın ucunu inşallah alır cuma günü gelir büyük ihtimal
Kizlar ben yarin firmaya notebook'u teslim edicem . Aksamlari esiminkinden girerim ama tabi simdiki gibi olmaz. 15 gune kadar yeni bisey alcam o zamana kadar yokum cok sık.
Aksam muhabbetlerini bi sure kacircam kisaca :O)
inşallah hemen alırsın desene sabahları geçmiş daha az sayfa olacak
selam herkese bikaç gündür ablamdaydım takip edemedim. kaza geçirdi arkadan vurmuşlar arabasına devrrilip yan yatmış emniyet kemeride takılı değilmiş allah korumuş önemli bişeyi yok ama çok korkuttu bizi.
sizde ne var ne yok arya hastaneden çıkmış çok sevindim hep aklımdaydı ama fırsat bulup arayamadım kimseyi..
ooooooo çok geçmiş olsun canım Allah korumuş ne kadar dikkat edersen et etrafta maganda çok
bu arada deprem oldu burada
Öznur çok geçmiş olsun canım ablana Allah korumuş.
Depremi biz de duyduk ben önce kediler sallıyor zannettim gerçi kandillinin sitesinde 4.4 diyor şiddeti herhalde, marmara denizinde olmuş.
selam herkese bikaç gündür ablamdaydım takip edemedim. kaza geçirdi arkadan vurmuşlar arabasına devrrilip yan yatmış emniyet kemeride takılı değilmiş allah korumuş önemli bişeyi yok ama çok korkuttu bizi.
sizde ne var ne yok arya hastaneden çıkmış çok sevindim hep aklımdaydı ama fırsat bulup arayamadım kimseyi..
hayırlı olsun canım telaşeyi atlattın baktım resimlere çok güzel olmuş naz ım pastnızda müthiş umarım herşey istediğin gibi olmuştur keşke yakın olsaydık bende gelirdim valla
bilmiyorumki burda göstermiyor ayy burlarda bulamamda bu markanın ucunu inşallah alır cuma günü gelir büyük ihtimal
Kizlar ben yarin firmaya notebook'u teslim edicem . Aksamlari esiminkinden girerim ama tabi simdiki gibi olmaz. 15 gune kadar yeni bisey alcam o zamana kadar yokum cok sık.
Aksam muhabbetlerini bi sure kacircam kisaca :O)
kaçırdım gece sohbetlerini varmıydı önemli bi konu:)))
Bende duydum 10.katta olmanin dezavantajiyla daha fazla duydum . Oldugu an kitlenirim ben . 17 Agustosda amcami ve 4 arkadasimi kaybettim . Gunden beri felc olurum . Esim hemen beni indirdi asagi yeni ciktik . Bi yandan Eylülü al bi yandan Sabunu .Allahim ya yasatma bir daha. Artik bu depremi unutana kadar ben panikatak seklindeyim offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?