2009 Aralık Anneleri

uyuyor şimdi çoçuk doktoruda yok dün gece acilke gittik misafirlikten dönüşte yol kapalıymış döndük yarın revire gidicem çok iyi doktor diyorlar 8 ekimde yeni çoçuk doktoru gelecekmiş ona göstericem birazdanda misaifr gelecek eşi çoçuk hemşiresi onada göstericem bakalım burnu akıyor sürekli hapşuruyor gece fitil verdim de öyle uyudu ne yapsam bilmiyorum bebedor suluk kullanıyorduk onuda kemirmiş dişleriyle ucu koptu az önce sipariş verdim daha önce okumuştum biberon almayan bebekler bunu alıoyormuş inşallah bizim cadıda alır

Acelem var hemen yazayim dedim aryammmm cikti kuzummmm gozumuzaydin berna hepinize coook tesekkur etti selam soyledi cok

oh çok şükür gözümüzaydın, aklım ondaydı, rahatladım şimdi kaydirigubbakcemile2zemuszemushihoyyyt:teytey:

havadandır bence endişelenme ıhlamur felan ver, burnunu sürekli açık tut, çabucak iyileşir inşallah

Son düzenleme:
Acelem var hemen yazayim dedim aryammmm cikti kuzummmm gozumuzaydin berna hepinize coook tesekkur etti selam soyledi cok

oh ohh nekadar sevindim anlatamam.. allah bidaha göstermesin.. ayy canım ya.

evet bu canım. ama acaba hangi uçla gönderiyolarki?? onun 4 farklı ucu var sanırım. normal biberon ucunun 3 numarasını alıyo naz..

geçmiş olsun canım ıhlamur filan verdin mi
içmiyor melike malesef zaten suluğunuda parçaladı yeni sipariş verdim kaşıkla vermeye çalışıyorum 2 kaşıktan fazla içmiyor cadı
sağol canım aminn..

MELİKEEE senin için iki resim daha ekledim kaydirigubbakcemile3 enginar ailesi..
hayırlı olsun canım telaşeyi atlattın baktım resimlere çok güzel olmuş naz ım pastnızda müthiş umarım herşey istediğin gibi olmuştur keşke yakın olsaydık bende gelirdim valla
çok şükür
burnu açık tıaknmıyor akıyor balon yapıo :bbo:inşallah ilerlemez hemşire arkadaş geldi mevsim geçişinden kaynaklanıyor ilerlemez büyük ihtimal dedi inşallah öyle olur
oh ohh nekadar sevindim anlatamam.. allah bidaha göstermesin.. ayy canım ya.

evet bu canım. ama acaba hangi uçla gönderiyolarki?? onun 4 farklı ucu var sanırım. normal biberon ucunun 3 numarasını alıyo naz..
bilmiyorumki burda göstermiyor ayy burlarda bulamamda bu markanın ucunu inşallah alır cuma günü gelir büyük ihtimal

sağol canım aminn..

MELİKEEE senin için iki resim daha ekledim kaydirigubbakcemile3 enginar ailesi..

dur bakayım sağol canım engin enişte duymasın

maşallah sorunsuz da atlatmışsınız inşallah sonuçlarda güzel çıkar

ohhhhhhhhhh be rahatladım inşallah hiçbir kuzucuk hasta olmaz bizden de selam söyle

inşallah ilerlemez biz bile hastalandık mevsimden onlar daha savunmasız

Kizlar ben yarin firmaya notebook'u teslim edicem . Aksamlari esiminkinden girerim ama tabi simdiki gibi olmaz. 15 gune kadar yeni bisey alcam o zamana kadar yokum cok sık.
Aksam muhabbetlerini bi sure kacircam kisaca :O)

sibellll kördüm kördüm ne kadan sevdim içim ısındı ar ailesine hele kayınvalide nur yüzlü

Kizlar ben yarin firmaya notebook'u teslim edicem . Aksamlari esiminkinden girerim ama tabi simdiki gibi olmaz. 15 gune kadar yeni bisey alcam o zamana kadar yokum cok sık.

inşallah hemen alırsın desene sabahları geçmiş daha az sayfa olacak

selam herkese bikaç gündür ablamdaydım takip edemedim. kaza geçirdi arkadan vurmuşlar arabasına devrrilip yan yatmış emniyet kemeride takılı değilmiş allah korumuş önemli bişeyi yok ama çok korkuttu bizi.
sizde ne var ne yok arya hastaneden çıkmış çok sevindim hep aklımdaydı ama fırsat bulup arayamadım kimseyi..

ooooooo çok geçmiş olsun canım Allah korumuş ne kadar dikkat edersen et etrafta maganda çok

bu arada deprem oldu burada

ooooooo çok geçmiş olsun canım Allah korumuş ne kadar dikkat edersen et etrafta maganda çok

bu arada deprem oldu burada

sağol canım..allah korumuş gerçekten tam dönerken vurmuşlar 2 saniye önce olsa ortadan vuracakmış ablamın oturduğu yerden allah korumuş resmen..
korktum bende melike eşimde yok evde aradım hemen çabuk gel diye

Öznur çok geçmiş olsun canım ablana Allah korumuş.
Depremi biz de duyduk ben önce kediler sallıyor zannettim gerçi kandillinin sitesinde 4.4 diyor şiddeti herhalde, marmara denizinde olmuş.

Öznur çok geçmiş olsun canım ablana Allah korumuş.
Depremi biz de duyduk ben önce kediler sallıyor zannettim gerçi kandillinin sitesinde 4.4 diyor şiddeti herhalde, marmara denizinde olmuş.

Bende duydum 10.katta olmanin dezavantajiyla daha fazla duydum . Oldugu an kitlenirim ben . 17 Agustosda amcami ve 4 arkadasimi kaybettim . Gunden beri felc olurum . Esim hemen beni indirdi asagi yeni ciktik . Bi yandan Eylülü al bi yandan Sabunu .Allahim ya yasatma bir daha. Artik bu depremi unutana kadar ben panikatak seklindeyim offf

çok geçmiş olsun canım..

ya evet deprem olmuş.. ben nazın depremiyle uğraşıyodum farketmedim ayakta onu gezdirip susturmaya çalışıyodum. iyikide farketmemişim.. boluda üniv. prefabrikte okuyup ve çadırda kalarak bitirmiş biri olarak allahım sen koru yarabbim diyorum..

sağol canım valla tam istediğim gibi oldu.. baktm ben eğer o siteden ilan verdiysen ok. iki tane uç gönderiyolar biri iki numara.. öteki su için. o iki numara olandan içmişti naz ilk.

hadi ya akşamları sensiz tatsız olcak ama.. çabuk alın bilgisayarı...

kaçırdım gece sohbetlerini varmıydı önemli bi konu:)))

ohoo neler kaçırdın :))

ah yapma ya başın sağolsun burcu. çok zor valla allah birdaha yaşatmasın. bende çok arkadaşımı kaybettim kasım depreminde. allah tüm doğal felaketlerden korusun...

öznurcum geçmiş olsun cnm ablana
kızlar depremden doalyıda sizlere geçmiş olsun
umarım böyle ufak ufak boşaltır enerjisini bu fay hattı

sibelcim diş buğdayınız dişleriniz tekrar hayırlı olsun cnm

burcu demek gece muhabetlerinde bir süre yoksun:))))
inş en kısa zamanda alırın bir pc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…