Pelin bahsettiğin şeyin aynısı bende de on gündür var. (Canberkten yazamıyorum bu ara hiç bişey mızıl mızıl)burcu şarkı bır işe yaramadı
depresif durumlardan bahsetmışsiniz bana gezme çok iyi geliyor valla :) evden çıkınca süper iyi hissediyorum kendımı
ya kızlar az önce mınayı emzırırken meme ucum çok acıdı baktım neoluyor diye beyaz bırşey gördum süt zannettım degil silince geçmedı acı ve sızlama hıssı veriyor tam meme ucunda hatta delıgın bıraz içinde sayılır beyaz iltahapmı acaba oldumumarım degildir mınayı nasıl emzırırım o zaman ben
mınayı 2 gundur saatle emzırıyorum bıraz zorlanıyoruz ama basarıyoruz maşallahımız var o yuzden pek ugrayamıyorum şu sıra birde çocuk dogmadan önce hiçbirşey için ahkam kesmeyeceksın bunu geçte olsa anladım ayakta sallamam dıyen ben 2 gundur memede uyumasın dıye ayakta sallayarak uyutuyorum memede uyursa gazı kalmasın dıye bide emzıgı uyuturken agzında tutmaya basladı yavas yavas aman maşallah dıyeyımde ben bu şekil yapmam dıyorsum göya hamıleyken kendı kendıme şimdi maşallah dıyorum vayyy beee
benim kızımın da bileklerinde bazen çıtlamalar oluyo özellikle giydirirken felan ama nedenini hiç araştırmadımkızlar bısey sorucam
emır i kucagıma alırken kolları kütlüyo,oncelerı pek onem vermedım ama kafama takılıyo sizde de var mı?bi kemık problemı mı acaba yaa endıselendım bi an..acil cevap lutfen...
aynısı bizimkinde de oluyor önemli bişi değildir inş.altını alırken de bacaklarını kaldırdığım zaman da o ses çıkıyorkızlar bısey sorucam
emır i kucagıma alırken kolları kütlüyo,oncelerı pek onem vermedım ama kafama takılıyo sizde de var mı?bi kemık problemı mı acaba yaa endıselendım bi an..acil cevap lutfen...
kızlar bısey sorucam
Pelin bahsettiğin şeyin aynısı bende de on gündür var. (Canberkten yazamıyorum bu ara hiç bişey mızıl mızıl)
Çok acıyor emzirirken. Mümkün olduğunca sağıp veriyorum, ya da göğüs ucuyla emziriyorum. Karbonatlı suyla yıkayıp lansinoh sürüyorum yine de azalsa da geçmiyor
Çok acı veriyor emzirirken
günaydın aralık anneleri hafta sonu acaip bi bunalıma girdim benim kilolarım takıldı kaldı bi de haftasonu gelen misafirlerimden biri kiloların hiç gitmemiş dikkat et biraz çok kötü duruyor diye beni bi güzel aşağıladı kendiside doğum yapalı 6 ay oldu eski kilosuna kırkı çıkmadan dönmüş yediklerine çok dikkat etmiş falan filan iide banane diycektim zor tuttum kendimi(
slm ben basımdan beri emzirme ile ilgigi problemler yaşıyorum.5.kontrolümüzde %13 kilo kaybı çıktı.oğlum dehidrasyon (su keybı) nedeniyle 2 gün küvezde kaldı. meğer sütüm yetmemiş evde anlayamadık ilk günden hastanede biraz mama takviyesi yapılsaydı ben de evde devam edip hemde emzirseydim hem sütüm artardı hemde bunları yaşamazdum.oğlumu küvezde görmekte beni etkiledisu an iki aylık sütüm öceki gibi değil mamayla beslemeye devam ediyorum.beni emmesini çok istedim bunun için yemediğim şey kalmadı.mamayı dozunu bazen azaltıyor.beni emdikten sonra mama vermemei söylüyor doktorum. önceden beni emdikten sonra mama alıyordu şimdi almıyor.ya sade mama vareceğim ya da meme.son 3 gümdür mamayı da az alıyor biberonu zorla veriyarum önceleri 60cc alıırdi şimsi 10-30cc arası anca alıyor.beni de doğru düzgün emmiyor.5 dkta fazla göğsümde kalmıyor.ne yapacağımı şaşırdım aç kalma korkusunu üzerimden atamadım .çucuğumun bir günü diğer gününü tutmuyor hala anlayamadım doyup doymadığını.başta yaşadığımız bu olaydan dolayı hepimizde bu korku var.sütüme tek başına güvenemiyorum.nasıl anlayacağım çocuğuma yeterli beslediğim i görüşlerinizi bekliyorum ÇOK BUNALDIM ARTIK
biz aşıları olduk geldik bakalım nasıl bir gece bizi bekliyor ??? Allah yardımıcımız olsun...bu arada bu sağlık ocakları ne kadar ilgili walla afferin dedim...
hadi cnm geçmiş olsun umarım az huysuz atlatır ömercim bu geceyi
saol canım ...pelin minanın bıngıldak ölçüsü kaç? 3x3 dediler merak ettim bende...
slm ben basımdan beri emzirme ile ilgigi problemler yaşıyorum.5.kontrolümüzde %13 kilo kaybı çıktı.oğlum dehidrasyon (su keybı) nedeniyle 2 gün küvezde kaldı. meğer sütüm yetmemiş evde anlayamadık ilk günden hastanede biraz mama takviyesi yapılsaydı ben de evde devam edip hemde emzirseydim hem sütüm artardı hemde bunları yaşamazdum.oğlumu küvezde görmekte beni etkiledisu an iki aylık sütüm öceki gibi değil mamayla beslemeye devam ediyorum.beni emmesini çok istedim bunun için yemediğim şey kalmadı.mamayı dozunu bazen azaltıyor.beni emdikten sonra mama vermemei söylüyor doktorum. önceden beni emdikten sonra mama alıyordu şimdi almıyor.ya sade mama vareceğim ya da meme.son 3 gümdür mamayı da az alıyor biberonu zorla veriyarum önceleri 60cc alıırdi şimsi 10-30cc arası anca alıyor.beni de doğru düzgün emmiyor.5 dkta fazla göğsümde kalmıyor.ne yapacağımı şaşırdım aç kalma korkusunu üzerimden atamadım .çucuğumun bir günü diğer gününü tutmuyor hala anlayamadım doyup doymadığını.başta yaşadığımız bu olaydan dolayı hepimizde bu korku var.sütüme tek başına güvenemiyorum.nasıl anlayacağım çocuğuma yeterli beslediğim i görüşlerinizi bekliyorum ÇOK BUNALDIM ARTIK
aynısı bizimkinde de oluyor önemli bişi değildir inş.altını alırken de bacaklarını kaldırdığım zaman da o ses çıkıyor
Pelin bahsettiğin şeyin aynısı bende de on gündür var. (Canberkten yazamıyorum bu ara hiç bişey mızıl mızıl)
Çok acıyor emzirirken. Mümkün olduğunca sağıp veriyorum, ya da göğüs ucuyla emziriyorum. Karbonatlı suyla yıkayıp lansinoh sürüyorum yine de azalsa da geçmiyor
Çok acı veriyor emzirirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?