2009 Aralık Anneleri

bende sinirliyimdir mesela çok çabuk sinirlenirim, dışardan bakınca soğuk görünürüm ama tanıyınca genelde öyle olmadığını söylerler
birde inadımdır oldukça
birde kafama birşey koyduysam hemen yapmam lazım yoksa hastalanırım, hemen yapıcam bitecek

gerçi bu sinirlilik durumu çocuklardan sonra bayağı azaldı kendimi rehabilite ettim diyebilirim ve bu konuda kendimide tebrk etmiyor değilim ( çok ta mütevaziyimdir bu arada ) :roflol:

kızlar kaçıyorum
kendinize ve kuzulara iyi bakın
kocaaaaaaaam öpüldünüüüüüüüzzzzzzzzzz

alah kolaylık verisn müzeyencimmm.. allah şimdiden mesut etsin.. mutlulukkları daim olsun..

canım çok geçmiş olsun rabbim annene acil şifalar versin..

ohh ohh maşallah mert efe' ye .. adı gibi efe maşall..

ben giydiriyorum ama o uyurken çıkartıyoo.. bazen çıkartıp yastığının üzerine koyuyoo nasıl yapıyosa artıkıın.. kaydirigubbakcemile3

güle güle bilgeee umutu ve seni öpüyorummm opuyorumnanaktan

ohh sonunda yetişebildimmm işler yoğun tam alıntı yapıyorum cevap yazacam hopp yeni bi sayfa eklenmiş.. saat 4 olmuş .. yarım sat sonra ben kaçar.. alkisalkisalkis

Son düzenleme:
gidenlere de imrenerek güle güle diyorum sizi ve kuzularını öpüyorum

bu arada resim yorumları içinde çok mersi
motive oldum resmen olumunekankayizsmile

etmem kız ben naz kapris
ama sen böyle öpersen her seferinde yaparım heeee kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile :1hug: Şeniz
:)Yap şekerim yap çekeriz biz nolcek gözümüzün bebeği hamişimizsin sen artık şımartalım seni.zaten çok tatlısın severken zorlanmayızkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 aynen cnm kaldırmayor sanırım.sürünüyorda az az bi görsen zorlanmayı bağıra bağıra sürekli yürüsün ben tutayımda.yada tutunsun biyere ayakta ben arkada bekliyim.hiç oturmak istemiyor yaa.kasıyor tüm vücudunu dikliyor zorla oturtmaya çalışınca.bakalım belki efe de emeklemeden yürür.boshayallersmile

sağol canım.nasıl beceriyor ya yastığın üstüne koymayı güldüm vallahi bir alem bunlar

Slmmmmmmmmmmmmmmmmm giremedim aklım kaldı neler var neler yok dünür sen nasılsın tatlım bebik 1 ve 2 nasıl

:)Yap şekerim yap çekeriz biz nolcek gözümüzün bebeği hamişimizsin sen artık şımartalım seni.zaten çok tatlısın severken zorlanmayızkaydirigubbakcemile3

:kedi:
Slmmmmmmmmmmmmmmmmm giremedim aklım kaldı neler var neler yok dünür sen nasılsın tatlım bebik 1 ve 2 nasıl
haktanım iyi ascık hırıltısı kaldı
mercimeğim iyi 6+2 şuan
allah izin verirse 11 haziran beklenen tarih
ben iyiyim dünürüm hiç hamile gibi hissetmiyorum
sen nasılsın güzel kızım nasıl?

hadi tahmin yapalım bence kız olacakkk yaseminn
ben gidem de iş yapım artık bebiş uyudu görüşürüz kızlarr

maşallah iki kuzuyada acaba kızımın görümcesi mi olacak kaynımı olacak benim içimden kız gibi geliyor tabi ki sağlıklı ve hayırlı olsun ne güzel tatlım rahat geçer inşallah hamileliğin süt olayını ne yapacaksın

kıııız, bi aralar müneccim demişidim sana tahminin tutmuştu tayin meselesinde
ay buda tutarsa :dance:
gönlümde yatan kız amaaa tabi sağlıklı sıhatli hayırlı olsun kız erkek farketmez

kızlar kaçıyorum
kendinize ve kuzulara iyi bakın
kocaaaaaaaam öpüldünüüüüüüüzzzzzzzzzz

Maşallah yasemincimm anaaa ne güzel ikizler olcak kuzun .. ehheee haktan oğlaktı dimi o bi inat.. ikizler ayrı bi inatt ama çok şeker bi burçtur ikizler.. şeytan tüyü vardır hani... ayıptır sölemesi bende ikizlerim.. kaydirigubbakcemile3 eşimde oğlak ara sıra toslasıp dururuz biz.. kaydirigubbakcemile3

6+2 yasmin sen şimdi ticker'i kime göre yapcan kı
2 tanede olmuyor demi

ay 6+2 kendim geldim aklıma

bencede kız olacak kız olsun zaten yani bence tabi
yasmin ne der bilmem şakkıdı

nasıl yapıyoo bende anlamadım ama yapıyo işte soytarı .. bnunlardan herşey beklenir.. güle güle canım öpüyorumm seni ve mert efe' yiii opuyorumnanaktan

kızlar ben gittiimm gideyimde oğluşuma sarılayımm ..
hepinizi ve tatlı kuzularını öpüyorumm .yanakktannn..

eee hadii uzatın yanaklarınızııı kaydirigubbakcemile3 Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan

ay inşallah dünürüüüüm rahat geçerde oğluma çok iyi bakmaya devam edebilirim,
emziriyorum emzircemde tabikim :))))
ay bakalım kaynıda olsaaa görümceside olsa sevecektir benim güzel zeynep'imi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…